MONTIGNAC (136) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mel, detaliaza un pic dieta aia (macar cu un link). N-as renunta la Monti, da's curioasa...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Seara buna,

Moni, nu e cazul sa te implici si tu in chinul meu.Eu mai am multa grasime de pe burta,spate de dat jos, de aia m-am bagat la asta ca de un an ma gandesc daca sa o fac sau nu.

In principiu e mult de citit, da cu google "dieta ketogenica "
DAr daca nu iesi frumos din ea poti sa o iei in freza bine de tot....

Inca astept sa intru in starea de ardere grasimi, am "pacatuit"in primele zile cu lapte la cafea si am intarziat..dar am inceput sa ma prind cam cum sa mananc.Ma lupt inca si cu pofta de dulce.Azi de ex a venit copilul acasa si a vrut....orez cu lapte...got it?!

Va pup.Ma duc sa ma intind ca o pleasca pe canapea...energie zero barat cu carbii la 20 g...

Mergi la inceput

Mel, inca nu ma arunc la asa ceva, eram doar curioasa. Mai ales ca azi am fost pe-alaturi - de cand piticul a trecut la 1 somn/zi sunt cam obosita, plus ca m-a alergat tot parcul dupa un buldozer. Mi-am propus sa incerc acelasi mic dejun 1 sapt: paine integrala cu magiun de Topoloveni. Poate daca imi standardizez si cina o sa am mai mult succes (mi-a trimis soacra-mea un plasoi cu mere). Ca si eu tot cu burtica am ramas - e adevarat, nu-s decat vreo 2 kile, dar is amandoua acolo

Sunt sigura ca s-ar remodela frumos cu sport, dar nu-s in stare sa fac abdomene. Singurul sport de care-s in stare e alergatul, da' cine sta cu copilul in timpul asta?

Apropo, tot fara fumuri, da?

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Tot, tot fara fumuri...

Moni, pe mine m-a tinut secatuita de puteri saptamana asta.Sper ca azi sa-mi revin, am intrat aseara in ketoza conform testului facut, asta insemnand ca incep sa fol ca energie nu numai carbohidratii care ii mananc ci si grasimile.
Hai ca sunt off topic rau de tot.Poate intra cineva nou pe aici si se ingrozeste...

In alta ordine de idei...la treaba cu voi, verziturile sunt in piata, treceti pe ciorba de loboda/stevie...spanac...hai ca vreau sa va vad siluetele.

Pupicei.

Mergi la inceput

Si eu as vrea sa vad spanac, stevie, loboda, da' tre' sa-si urneasca sotzul posteriorul in piatza, ca al'fel... Io nush cum pot sa ma duc cu plodul dupa mine (plodul in tricicleta, nici n-are loc printre tarabe). Am fost cu el in real si abia l-am potolit ca incepuse sa scoata sticlele de ulei de masline din raft si ma facea buna de plata...

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Nu poti sa-l pui in carut? Asa ai si dedesupt putin loc pt sacose.Sau lasa sotul sambata sau duminica dimineata o ora cu el si fugi la verdeturi.
Parca stai aproape de IOR? E piata in zona?

Vis-a vis de Real e Ambrozie parca...

Mergi la inceput

Cine mai sta in carutz??? Poate bunica, fiu-meu in niciun caz. Ma mai aprovizionez de la magazinele de legume-fructe din zona, am unul care aduce chestii romanesti (ma rog, cand e sezonul).

Intrebare: ce inseamna faina cu 50% tarate? Adicatelea se refera la greutate sau la volum? Ca taratele sunt mai usoare si aluatul iese mai dur, 150g de tarate = de 2 ori volumul a 150g de faina integrala.

Azi m-a scos soatza in oras si am papat chinezarii, dar Monti

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Monica, nu te amagi ca exista chinezarii monti . Toate au zahar si amidon .

Melany, problema mea cea mare e ca de sarbatori ma duc acasa la ai mei. Si acolo troneaza mancarea nemonti . Si uite asa calc in strachini si dup-aia trag sa dau jos din nou. Sper sa iti mearga bine cu dieta asta dar sper ca te-ai informat suficient incat sa nu patesti ceva

Andanii, ce nesimtiti sa se joace asa cu sperantele copiilor

In weekendul asta am fost tare cuminte. Am fost la nasi la Sibiu dar am papat tot fara paine, ieri la pranz gratare cu mujdei si muraturi asa ca sper sa imi fie recunoscator cantarul maine

Si de maine incepe iar gradi. Sunt tare curioasa cum va reactiona pitica mea dupa o saptamana de libertate.

Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Melany, problema mea cea mare e ca de sarbatori ma duc acasa la ai mei. Si acolo troneaza mancarea nemonti . Si uite asa calc in strachini si dup-aia trag sa dau jos din nou. Sper sa iti mearga bine cu dieta asta dar sper ca te-ai informat suficient incat sa nu patesti ceva

puisorule ca bine spui...desi mancarea de la mamele noastre e cea mai sanatoasa si bunaaaaa ca doar e de la mama

ma laud(in avans) saptamana asta...imi fac orez...unu integral..adicalea nedecorticat...sa vedem ce-o fi de capu lui...saptamana de detoxifiere..orez si fructe

votati acoperisul meu: http://www.ruukkiacoperis.ro/renovation/contest/view/1df4226eb5e7786422611df98fc6d4276e2535e535e/

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Puisorule, si eu ma amageam ca am fost cuminte! Acum recunosc ca m-a batut gandul la supa ca ar fi ingrosata cu ceva, dar la puiul cu alune si salata de alge zau ca nush unde ar fi putut baga prostii!

Mel, succes in dieta, vezi sa nu te alegi iar cu o de zile mari (zic eu, care-s dependenta de tarate, de-aia n-as putea urma o dieta care sa elimine cu totul painea).

Maine vreau sa monticizez o reteta de biscuiti ca s-o transform in blat de tort oare ce-o iesi???

(7.03.2009)

Mergi la inceput