MONTIGNAC (136) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ciudat stilul asta de a vota ... nici eu nu mi-am dat seama daca s-a votat sau nu ... eu am apasat de cateva ori .... daca o fi ca la animalutul meu vai samar .... io nu mai cred in concursurile astea

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

andanii senchiu
io cred ca e pe bune...am primit pontul"oficial" ca sa spun asha...acum sper ca acoperisul pentru prietena mea va veni...v-as ruga sa votati zilnic daca treceti pe aci pe site...

votati acoperisul meu: http://www.ruukkiacoperis.ro/renovation/contest/view/1df4226eb5e7786422611df98fc6d4276e2535e535e/

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

monn ma gandeam....m-am uitat pe primele capitole...mey tabelul arata foarte foarte bine cu fiecare coloana alta culoare..usor de urmarit...io personal..din cel care il avem acum nu inteleg mai nimic...nu putem modifica back like the old times?

votati acoperisul meu: http://www.ruukkiacoperis.ro/renovation/contest/view/1df4226eb5e7786422611df98fc6d4276e2535e535e/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

monn ma gandeam....m-am uitat pe primele capitole...mey tabelul arata foarte foarte bine cu fiecare coloana alta culoare..usor de urmarit...io personal..din cel care il avem acum nu inteleg mai nimic...nu putem modifica back like the old times?

Te mananc! Voiam sa va fac o surpriza colorand tabelul Saptamana asta nu cred ca am timp, dar dup-aia...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

monn..am uitat sa precizez ca am premonitii cateodata
oricand faci schimbarile is bine venite..chiar daca te prind cu mos craciunu sub brad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

HRISTOS A INVIAT
ma intorc la monti cu coada intre picioaresa nu ma intrebati de cantar ca nu recunosc nimic,n-am vazut nimic,nu stiu nimic....neg absolut orice pana luni dimineata ..ce va zic e ca am fost o marein ce priveste prajiturile ...cu mancarea am fost monti suta la suta..la nenorocirile alea doar legata cred ca-s rezista..ieri am crezut ca in sfarsit am intat in ritm si m-am tinut tare pana aseara cand scoate sotul platoul cu egipteni..si aici deja m-am pierdut si-am mancat cu o pofta de nedescris..dupa ce s-au trezit din lesin papilele gustative imi venea sa ..azi iar am fost cumintica am mancat vreo trei mere ceai muuuuult apa multa iar la amiaza mancare de urzici cu oua fierte[de alea rosii de'or mai fi bune]iar deseara o salata de morcovi cu telina...acum ma pregatesc sufleteste de...MONNVAS,MELANY..gata ...puteti incepe..

Pai sa incepem mai ca ti-ai luat-o in cap!!!

Sa-ti fie rusine...jap-jap!!

Nu trece acu' la infometare ca stii ca nu e bine.Ia-o usor si...nu uita, Monti e un stil de viata.

Problema noastra cred ca e ca cei din jurul nostru nu adopta acelasi stil si de aia ne " ademenesc" cu tot felul...nu-i asa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Nu am mai intrat de rusine . Am mancat numai nepermise: pizza, paine alba, etc. Oricum sunt tare dezamagita de ce repede pun kg Adica no, eu zic ca am mancat normal( nu dulciuri,sau grasimi sau prostii) si totusi cantarul ma penalizeza la greu. Deci Monti rulz forever

De azi am vrut sa fiu cuminte dar nu prea mi-a iesit:
MD: cafea si o banana
P: oua ochiuri, cas si ceapa verde
C: suc de portocale blenduit cu visine si mure

Melany, cum e dieta asta? Mananci fara carbi si cu multe grasimi? Bravo pt mobilizare

Andanii, mai votam animalutul? Ca parca a luat-o din nou de la zero cu banii.

la toate slabutele

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Da Puisoare, aia e, cu carbi putinnnniii si grasimi multe.Evident grasimi bune in principal.
Deci iau pastile la greu:multivitamine, vit C suplimentar, capsule cu ulei de in, CLA (bine ca am gasit) , toate ca sa suplimentez lipsa fructelor si legumelor (mananc f putine) si sa nu-mi creasca colesterolul.

Iti zic si tie care gatesti asa frumos, daca tot faci asa frumoase meniuri Monti, de ce nu pastrezi ritmul si de sarbatori? Doar o zi de facut de cap si gata!!

Te pup.

Mergi la inceput

Am dat si eu click dar habar nu am daca a luat votul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

fetelor multumesc pentru intrebarile despre animalut, gata s-a terminat, nu mai e valabila treaba, sunt neseriosi, ne-au anulat toate punctele si ne-au pus de la 0 fara ca sa anunte castigatorii , fara absolut nici o prezentare .... neseriosi care fraieresc copii

in rest aiurea , stagnare la aceleasi kg din tabel .... cele doua kg slabite inainte de paste le-am pus inapoi binenteles

Nu esti prima care ia plasa..si copilul e dezamagit.A patit si o prietena la un concurs de desene...

Hai, te-ai apucat de treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Brindusik, nu mi se face mana aia portocalie oricat as da clic... Nush ce-are.

Mi s-a intors masina de paine din service. Nush daca e de bine sau de rau, ca acum se coace o painica integrala aproape Monti (glucidica, da' oricum numai cu magiun de Topoloveni am de gand s-o mananc), darrrr... unde au disparut 2 felii din painea alba a lu' barbatu-meu? [acum o sa o iau si eu de la Mel]

Da-s pusa pe treaba, maine produc o tarta cu mere si o sa am si eu painica mea, uraaaaa. Sper sa ajung la target in max 2 luni, ca sa pot pacatui si eu prin parc cu cate o inghetata...

Saptamana viitoare e ziua sotzului si am de gand sa-l cadorisesc cu un monti-tort.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput