MONTIGNAC (136) ... STIL DE VIATA, NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
Catalishka spune:
forgive me Michael cause I have sined!!!
Doamne mare purcica am fost. MARE! Am fo la mama o sapta si deci de aici porcoshenia!
dar de azi is fata cuminte.
sper sa revin azi cu un mesaj.
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,75.9,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
melany72 spune:
So, eu sunt prima la cantar?
69.2kg
Puisor, am citit...un an ! Stiu la ce ma supun, am de gand sa tin 2 luni si pe urma sa revin la numarat calorii.Tine punmii sa scap de grasime.
Si noi ne-am reintors la gradi pt ultima parte inainte de final!!
Moni, e nasol atunci...si da, chinezariile nu sunt monti.
Cata, treci la treaba.
alexmar spune:
Buna dimineata,
Am vazut subiectul vostru si as vrea sa ma alatur si eu grupului vostru. Sunt o mama a doi copilasi dragalasi, care au lasat semne vizibile asupra corpului meu.
E suficient daca spun ca inainte de prima sarcina aveam 52 kg iar acum am 74 kg. Dupa prima nastere ajunsesem la 61 kg cu monti insa m-am culcat pe o ureche si apoi a venit si a doua sarcina.
Incerc de ceva timp sa incep iar monti dar parca mi-a scazut vointa. Asa ca m-am gandit ca alaturi de voi am mai mari sanse de reusita. Important de spus este ca am atras-o in regim si pe "surioara" mea, care este cu 14 ani mai mica, fosta sportiva de performanta, si care acum la o inaltime de 1,80 are 105 kg.
Daca trebuie sa va mai dau ceva date pentru a ma inscrie si pe mine in tabelul vostru, va rog sa-mi spuneti.
Am uitat sa mentionez ca mi-as dori sa ajung la 55 kg.
Azi dimineata am mancat ficatei de pui la cuptor si la pranz va fi acelasi meniu. Am avut deja o batare, zic eu foarte mica si fara voia mea - o pastila de Ibuprofen Forte - care dupa ce am luat-o am vazut ca are in compozitie amidon??????
Cam atat la ora asta
Somleac spune:
Buna fetelor, vad ca toate va plangeti de sarbatorile astea. Ufff si placintele ma omoara si pe mine. Ieri am cunoscut o tipa care nu mananca nimic dulce ca nu-i place. I-am zis ca e o fericita.
Ma gandesc si eu sa ma cumintesc si sa redevin 100% monti. Dar la prunci cine le face mancare? Uff de ce mai trebuie oare sa mancam?
Eu nici nu indraznesc sa ma urc pe cantar, dar simt pe haine
Spor la slabit si o saptamana minunata.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
alexmar spune:
Am o rugaminte,
Imi puteti spune ce fel de faina si de unde pot sa o iau sa imi fac paine in casa???
Ce stiti de celebra paine "slabesti mancand" - poate fi folosita in regimul monti??
ninha spune:
Buna dimineata, montigirls!
64.00 kg
(desi n-am fost f cumintzica in w/e)
Azi as vrea sa-i dau un impuls cantarului, ca vad ca la mine asa merge treaba. sta nemiscat o saptamana - doua si daca nu mananc o zi scade brusc un kg. si tot asa
va si va urez o saptamana plina de
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexmar Buna dimineata, Am vazut subiectul vostru si as vrea sa ma alatur si eu grupului vostru. Sunt o mama a doi copilasi dragalasi, care au lasat semne vizibile asupra corpului meu. E suficient daca spun ca inainte de prima sarcina aveam 52 kg iar acum am 74 kg. Dupa prima nastere ajunsesem la 61 kg cu monti insa m-am culcat pe o ureche si apoi a venit si a doua sarcina. Incerc de ceva timp sa incep iar monti dar parca mi-a scazut vointa. Asa ca m-am gandit ca alaturi de voi am mai mari sanse de reusita. Important de spus este ca am atras-o in regim si pe "surioara" mea, care este cu 14 ani mai mica, fosta sportiva de performanta, si care acum la o inaltime de 1,80 are 105 kg. Daca trebuie sa va mai dau ceva date pentru a ma inscrie si pe mine in tabelul vostru, va rog sa-mi spuneti. Am uitat sa mentionez ca mi-as dori sa ajung la 55 kg. Azi dimineata am mancat ficatei de pui la cuptor si la pranz va fi acelasi meniu. Am avut deja o batare, zic eu foarte mica si fara voia mea - o pastila de Ibuprofen Forte - care dupa ce am luat-o am vazut ca are in compozitie amidon?????? Cam atat la ora asta |
Bine ai venit Alexmar
esti nostima cu ibuprofenul ala al tau
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
Monnvas spune:
Raportez si eu o stagnare cat capul meu de mare... 51,4... bine, avand in vedere cat m-am porcit saptamana asta se putea si mai rau. Bine, inca nu si-au aratat coltzii chinezariile de ieri...
Si poimaine e ziua sotzului...
Diseara cu putin noroc fac modificarile in tabel si o includ si pe Alexmar. Ninha, nu rade, eu am problema asta cu oscilococcinum... cica vreau sa ma tratez homeopat, sanatos si halesc bilutze de zahar.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Somleac... pana undeva prin adolescenta nici mie nu imi placeau dulciurile. Abia cand am inceput sa depun efort (intelectual ) m-a ajuns blestemul ciocolatei.
Am fabricat un tort Monti pt sotz cu crema de cioco si de visine.
Catalishka, cand ne vedem? Io ies chiar azi in IOR, maine is in alta parte, ca vine in Buc o colega de odisee din Galati. Hai sa ne marturisim una alteia pacatele...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
maya_m spune:
Am scris un mesaj infernal de lung si cand sa-l trimit mi-a cazut netul..acum n-am timp de scris asa ca dau raportul rapid-80kg...sper maine sa am mai mult noroc la scris dar mai ales la trimis
fetele