MONTIGNAC (136) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bine ati revenit, fiicele risipitoare ale lu' Monti!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Acum citesc si eu cartea revizuita a lui nenea Monti. Greu cu cititul de pe laptop...

De maine incep (sa vedem ce iese).

------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna seara,

am mancat azi...binisor, nu am avut avocado pe seara dar mi-am facut o pofta de mai demult.

MAine sunt libera asa ca e timp de...sport!!!

Poate va fac si voua pofta ceva?

Nicoleta, te-ai inarmat cu vointa, ai cumparat ce trebuie pe cel putin 3 zile?
Te asteptam cu drag.

Moni, schimbi tabelul sau...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

O sa schimb tabelul nu maine, ca am de lucru sa-mi pun si-n cap, sa-mi bag si-n posterior, sa dau si la altii, ci marti. Asa ca... sa slabiti pana marti!

Am pus la inmuiat fasolea Mung, is tare curioasa cum o iesi...

De dimi am ros niste tarta cu mere, la pranz am avut mancare de fasole si o salata de pascut, iar acum mananc capsuni. Cica o sa stau mai mult in noaptea asta, ca am de predat o lucrare la facultate marti, si-s tare curioasa daca m-o mai trece rontzaiala.

Puisorule, multumim pt impresii, ma batea si pe mine gandul sa incerc prajitura aia.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

monn daca tot schimbi azi tabelul...trece-ma si pe mine cu 72.7

ps: io o sa dau tot lunea raportu..ca mi se pare trisare sa dau vinerea inaintea de dezmatu din vichend...plus ca daca is vinerea cu mintea impacata ca is ok la kg..dau pe delaturi mai usor(nu ca in rest nu as da)

votati acoperisul meu: http://www.ruukkiacoperis.ro/renovation/contest/view/1df4226eb5e7786422611df98fc6d4276e2535e535e/

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

hey.. care ma ajuta si pe mine cu o informatie..in afara de plafar...de unde luati tarate, in carf nu gasesc

votati acoperisul meu: http://www.ruukkiacoperis.ro/renovation/contest/view/1df4226eb5e7786422611df98fc6d4276e2535e535e/

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmar spune:

reiau, am pierdut primul mesaj

Bun venit tuturor aspirante lor la o silueta placuta....cu monti...spor la pierdut kg.

ieri nu am intrat caci am bantuit toata ziulica..dar am fost cumintica, fara pasi pe alaturi

Azi dimineata am mancat cativa samburi de migdale (prajiti, din pacate) si o felie de wasa cu branza si iaurt 0%. La pranz cred ca voi manca un piept de pui cu rosii....nu stiu ce gasesc la magazin..dar sigur monti.

Melany, sa-ti explic... noi stam cu soacra mea care mai gatesteste.. dar, Alexandru mananca dimineata acasa, apoi merge la gradi si mananca acolo iar seara ori mananca la mama - daca are chef ori mananca acasa din ce a gatit soacra mea, Iar cu Maria, care are 1anisor si 9 luni e o poveste super complicata cu mancarea...inca mananca borcane Nestle (rectific borcan de merluciu cu orez de la Nestle) in care se chinuie mama sa-i puna si niste legume normale ...iar cand simte gustul si nu are chef nu mai mananca 3 zile decat lapte ..iar cheful asta al ei de a accepta si legume normale vine fooooarte rar...de mancare normala nici vorba... tot spune ou, ou cand vede ca ii fac lui Alex sau papa la alta mancare o intreb vrei si tu iar raspunsul este nnnn, se intoarce si fuge...dimineata a mai inceput sa manance paine prajita cu branza crema si actimel si fructe la borcan... mai gusta ravioli cu branza dar sa nu aiba nimic pe ele si cam asta e tot.. e suficient sa spun ca la 2 luni m-am internat in spital cu ea cu diagnostic anorexie psihogena ca sa va inchipuiti prin ce calvar trec cu ea cu mancarea. Asa ca, astept sa treaca timpul sa vrea sa manance, ca doar nu o sa manance toata viata borcane cu pese. Daca o fortez nu mai mananca si o tine o saptamana - doua, asa ca o tot intreb, vrei - daca vrea bine, daca nu Borcane - care m-au uscat financiar.

Azi e o zi importanta pt mine, pt ca vreau sa-mi reziliez angajamentul pe care il am si sa redevin o liber profesionista....numai ca mi s-a amanat intalnirea pe care o aveam si acum trebuie sa astept, si asteptarea ma omoara.

O zi buna

Mergi la inceput

No, ca veni vorba... sa ma fac si eu de ras :). Am 1,69 m si 76 kg (cred ca totusi 77, dupa week-endul asta). Deci e de rau... Dar treceti-ma cu 76, sa vad ca nu e gluma.

Dimineata: un mar.

Mic dejun: ou, lapte integral.

Pranz: ton cu salata.

Gustare: kiwi cred.

Seara: lapte degresat cu cereale integrale.

E bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata

Melany, sportiva.Bravo. Si sa vezi ca m-ai ambitionat azi-dimineata la 6 faceam P90X in sufragerie . Sa vedem cat ma tine

Brandusik, poate gasesti la piata.In marketuri nu cred sa fie.

Alexmar, ce de probleme ai cu pitica.Dar vorba ta, nu o sa manance toata viata borcanase.

Nicoleta, laptele integral nu e monti. Poti consuma doar lapte degresat sau iaurt ,kefir ,smantana, etc.

Andanii, hai mai da un semn de viata

Azi am papat surimi cu wasa si ridichi, la pranz mancare de linte cu ochiuri iar de cina un fresh de legume si fructe.

O zi frumoasa sa aveti

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Puisorule, da, am vazut acum... pfiu, am dat-o in bara de dimineata...

Mergi la inceput