MONTIGNAC (136) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

pfff tot citesc forumul...da nu am timp(chef de nimic cand am timp) sa scriu
puisorule arata foarte tare tortul ala..sa-l faci si sa pui si noua niste poze si marturii cu privire la gust..eu am o problema cu treburile astea care par..."ciudate" de cand am facut mamaliga de naut si a iesit oribila desi de unde luasem toate femeile de pe acolo erau in extaz cu privire la gust

votati acoperisul meu: http://www.ruukkiacoperis.ro/renovation/contest/view/1df4226eb5e7786422611df98fc6d4276e2535e535e/

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmar spune:

Mai primiti cu un raport tarziu,

72 kg - azi dimineata....MD ompleta cu bacon, pranz - ciorbita de pui, cina - mai vedem....

azi ma duc prin supermarchet sa iau materii prime pentru ceva dulce, spun ce fac si cum iese....am uitat sa spun ca am emotii mari pentru ca eu nu gatesc...deloc....dar dulciurile chiar vreau sa le fac...si poate fac si paine...

Intru diseara...dupa ce culc 2 buc copii sa spun ce am facut....

E super afara, tocmai am venit din Herastrau unde ne-am plimbat cu vaporasul si acum culcat copii..

O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Alexmar, dar cei doi copii ce mananca daca tu nu gatesti?

Incearca sa nu faci dulce in casa...e tentant ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui melany72

Incearca sa nu faci dulce in casa...e tentant ...

Ba io zic dimpotriva, fa dulciuri in casa ca sa nu te tenteze alea dinafara!

Io tocmai ce mancai niste paste cu ciuperci (f f putin ulei, deci chiar conforme) si fara sa-mi dau seama am gustat niste cash dup-aia, tocma' adusese sotzu' neshte prospatura.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Saluti a tuti

PUISORULE esti tare curajoasa daca te risti la combinatii d'asteasa ne spui si noua ce-a iesit..mancare sau desert
ALEXMAR mai bine uiti de dulciuri chiar si monti,cateva luni..parca asa zice si MM primele luni abstinenta totala..din experienta proprie spun ca tare bine se duc kg cand nu pui gura pe nimic dulce...mi-am propus ca macar o luna sa nu ma ating de ''spurcaciuni'' sper sa reusesc...si pt. kg.duse
s-aveti o duminica insorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

primiti cu chiulangii??

m-am reapucat de monti de luni si deja am dat jos 2.5 kg...merge binisor, insa asa a fost si datile trecute. la mine problema e sa tin ritmul constant si sa nu renunt cand stagnez asa cum am facut ultima data. na, ca natura m-a pedepsit si mi-a adaugat la loc kg pierdute si a adus si cativa "prizonieri" si m-am trezit saptamana trecuta ca nu mai incapeam in NIMIC si aveam 75 kg! . m-am simtit oribil, imi venea sa-mi dau palme in fata oglinzii si de luni m-am apucat constiincios de treaba. Sper sa am puterea sa rezist de data asta si sa ajung la targhet (55 kg) si sa-l mentin! asta mi se pare extrem de dificil, caci, sincer, nu mai am vointa de prima data...si nici varsta....plus ca ma bantuie hormonii dereglati,care se distreaza pe seama mea si-mi adauga si ei kilograme...dar, sper sa ii inving si pe ei si sa ma normalizez.
apropos, pot lua mastodynon (pt reglarea hormonala) cat tin monti? sau afecteaza cumva buna desfasurare?

si nu ma certati prea tare pt chiulangeala!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

M-au convins (mai mult Ariel ) sa trec si eu pe Monti. Sunt novice (am mai cochetat cu ideea, demuuult). Pfiu, sunt genul pofticios si care trebuie sustinut la greu sa poata renunta la placerile culinare... la rontaieli...

Voi trage cu ochiul la voi. Sper sa reusesc sa ma integrez in grupul Monti-stelor.

------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ariel, Nicoleta,bine ati (re)venit . Cu un pic de ambitie se poate sa stiti. Sunt fete aici care tin monti de multi ani cu succes. Chiar daca mai calcam si stramb e important ca revenim la Monti. In plus eu zic ca e mai usor de tinut decat alte diete pentru ca nu e restrictiva, are dulciuri,are saraturi, are tot ce poftesti

Si doua chestii care au functionat la mine: acasa gatesc doar monti pt toata familia cu rare exceptii si nu cumpar prostii care m-ar putea tenta cand deschid frigiderul sau camara.

Acu, despre prajiturica mea cu fasole. Sa stiti ca a iesit nesperat de buna, nimeni nu si-a dat seama cu ce e blatul . A crescut frumos si mi-a placut ca blatul e usor umed parca ar fi insiropat. Are gustul unui blat normal doar ca fara faina.

Azi am mai facut un fel de chec cu ciuperci, ceapa verde si ardei pt pachet saptamana viitoare. Acum am la cuptor o friptura de pe culinar doar ca eu fac din piept de curcan http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/19936/Muschi-de-porc-a-la-Jamie/.

Sa aveti o duminica frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Ma mai primiti la voi ?
De 2 zile m-am apucat serios de Monti,nu se mai poate

Retete usoare Montignac

:)

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Mai, mai cum se strang randurile cand se arata soarele.Toata lumea vrea sa arate bine la picioarele goale.

Eu dau inainte cu sportul.AM constatat ca daca fac sport constant slabesc chiar daca mai dau cu flit la dieta.Asa ca nu am decat sa ma tin cu dintii de banda.Si inca ceva, daca fac pauza mai mult de 2 zile mi-e greu sa ma mobilizez.Asa ca las max o zi intre antrenamente.

Azi am mancat dimineata 2 cremwursti cu 2 felii gouda si ardei verde.La pranz mai era un pic de somon, telemea, rosie si 2 minitarte cu nuci si ciocolata amaruie.

Diseaza vreau salata de avocado.

Si evident niste capsuni.

Mergi la inceput