MONTIGNAC (136) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Catalina, uite biscuitii, am mai povestit despre ei aici.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

sa-mi fie rusine ca puteam sa caut si io in urma, da's mai putoroasa vad

noapte buna

www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,75.9,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

fetelor

ce-i cu atata liniste aici?
Dooamna MONN dau azi raportul...hai ca abia astept...79....poa' sa ploaie o saptamana de-acum incolo ca eu sunt happy
MENIU
MD-un mar,o portocala si un kiwi...iar la distanta care se cere vreo 5-6 biscuitei din faina integrala,i-am gasit ieri intr-un magazin si eram tare curioasa..sunt fara zahar,mai contin faina de soia,fibre de grau[sa fie astea tarate?]...sunt tari ca piatra
P-ooo umplute cu pateu[home-made]si cu maioneza..poate ca o sa presar deasupra si o mana de leurda sa vad ce combinatie iese d-aici
C-mai am inca ciorba ..de leurda ofcourscare ar cam trebui terminata..asa ca..la zeama inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Hello, Monty's angels!
Maya, felicitari!!!
Daca-i de raport, eu vin cu 64.
ieri a fost de groaza cu ploaia. cand voiam sa ies afara, pregateam copilu', tot, pac se punea ploaia. il dezbracam la loc, iesea soarele, si tot asa am tinut-o toata ziua. cand m-am enervat si am zis ca-mi bag picioarele, eu ies fie ce-o fi, m-a prins o ploaie... cu grindina, tunete si toate accesoriile, de am crezut ca nu mai ajung acasa. cand am ajuns, normal, a iesit soarele...
si uite asa ieri am petrecut toata ziua pe picior de plecare.
cu mancarea?
azi la MD un grapefruit,
La pranz, adica acum, conopida si broccoli aburite, cu gouda pe deasupra = un deliciu!!!
va pup, si... "Sa mancati bine!"

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmar spune:

Ce harnicute sunteti!! - ma refeream la ziua de ieri ca azi e cam liniste. Eu nu pot sa raportez nimic pentru ca azi dimneata am plecat val-vartej.

Ieri am avut o zi groaznica....n-am avut puterea sa scriu doar v-am citit .... eu azi am mancat dimineata 2 feli wasa cu magiun de prune iar acum 2 portocale. Diseara cred ca o salata de vara si cam atat - daca o mananc si pe aia ca nu ma simt foarte bine.

Ieri nu m-am abatut dimineata pulpa de pui cu castraveti, p - pulpa de pui cu castraveti - c - muschi de vita cu castraveti si salata de varza. - aaaaaaaa si 1/2 cioco amaruie 80% cacao + migdale - asta a fost rontaitura de nervi - sa nu musc din cineva mai rontaiam o migdala mai un cub de cioco .....

DIseara dau si eu raport....daca ma lasa kindarii zgubilitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Deci clar s-a mutat ziua de raport pe vineri?
Atunci zic si eu 69.1kg, dupa ce acum 3 zile am trecut pe la 69.5...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ha ha si mie imi convine raportul azi, dar il dau pe al de ieri, ca nu a, reusit o cantarire ca lumea azi.

Nu mai zic ca piticul a vazut ca ma sui pe cantar si se suie si el

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

'Mna seara...

Da' ce liniste se asternu, cred ca toata lumea e la cules verdeturi

Io ma voi cantari tot lunea, ca sa fiu cuminte peste "vichend".
Vreau sa va spun ca ieri am facut salata www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/14001/Retete-montignac-Salate/" target="_blank">asta (adica prima, cea cu naut), pe care am upgradat-o cu ...evident, niste leurda si la care am folosit ceapa verde, si nu am pus maioneza...si vreau sa va spun ca este , sau mai bine zis "a fost"

Maine nush ce oi mai gati, cred ca ceva gratar cu salata, ca duminica oricum plecam la plimbare prin Pitesti ca este Simfonia lalelelor, si trebuie sa imi satisfac dorul de duuuuca...

Sa imi tineti pumnii pentru luni sa nu mai vad 76 in fata okilor ca (bine macar ca am revenit la aceste numere ne-norocoase dupa porcoshenia comisa de Pasti)

si sa ne citim cu bine! Week end suuuuuperb!

www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,75.9,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hmmm, io ce merit pt covrigul ros azi? L-am papat cu gandul la Brindusik, ca si ea tot la astia poftea.

Ma oftic ca m-am grabit ca fata mare la maritat. In iarna, pe la 54 de kile, m-am indesat in diverse perechi de izmene si bineinteles ca le-am largit (eram nerabdatoare sa intru in hainele dinainte de sarcina). Acum stau pe mine ca pe gard

Catalishka, simfonia lalelelor zici? Am prins-o si eu intr-un an, tare fain a fost.

Io am luat azi de la plafar faina de ovaz (ca sa pun in painea sotzului, cu farina alba, ca nu serveste de-asta fara) si fasole mung. Sugestii de pregatire?

Ieri am pus neshte pui pe gratar si s-a transformat in salata cu salata, leurda si fasole rosie. Maine am in plan niste ciuperci, cred ca tocanitza, vedea-vom.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Felicitari fetelor care au slabit

Eu ma invart tot in jur de 52 kg. Mai jos nu cred ca va merge cantarul decat daca as numara calorii. Doar ca acum nu mai am timp, deci eu va tin companie doar cu stationare.

Melany, eu zic ca vei slabi si cu numaratul caloriilor si low carb .Dieta aia ketogenica mie personalmi se pare tare greu de tinut.

Catalishka, si mie imi place salata aia. Ar trebui sa o reeditez saptamana viitoare ca tot am ton in frigider.Distractie frumoasa la Pitesti

Moni, eu cu mung am facut iahnie. Alte idei nu am avut

Eu azi vreau sa fac prajitura asta sa vedem ce iese http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/25655/Reteta-montignac-Black-Beans-Cake/.

O zi frumoasa sa aveti

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

O sambata frumoasa fetele.

Puisor, ma obisnuisem deja...dar dupa ce am mai vorbit inca odata cu prietena mea ...am dat inapoi.Ea a tot tinut-o si acum nu mai are efect nimik.Asa ca tot calorii si low carb e mai bine.Oricum in fata capsunilor cedez nervos daca e sa nu mananc.

Mergi la inceput