MONTIGNAC (136) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Vai, fetelor, cat ati scris!!
Si cat ati gatit!
Eu nu prea am avut timp de gatit , ca trebuie sa plimb broscoiul cate 5 ore pe zi! Nu mai suporta sa stea in casa.

Catalishka, mai zi-mi de dubletta aia, e chiar asa buna? mi-as lua si eu, da nu-s hotarata.

Leurda asta vad ca-i mare vedeta. mi-am pus si eu in congelator.
si am mai descoperit o iarba suuuuperrrr-buna, atat de buna ca pana si lui barbatu-meu i-a placut. se numeste untisor sau salatica. o stiti? e supergustoasa! si puternic detoxifianta(asta zic naturistii): http://www.doctoracasa.ro/in-cura-de-prim-var-nu-uita-i-unti-orul.html

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Catalishka, mai zi-mi de dubletta aia, e chiar asa buna? mi-as lua si eu, da nu-s hotarata.

mai io am primit-o cadou de la soacra nu stiu cat costa ca sa zic asa raport calitate pret...insa sunt multumita de ea, practic is doo tigai de care nu se lipeste absolut nimik, omleta iese foarte buna si pufoasa fara pic de ulei, iar folosita cu cea de a doua tigaie deasupra mancarea se gateste mai repede si uniform. Nu stiu ce sa iti mai povestesc despre ea, daca vrei sa ma mai intrebi ceva, raspund cu placere.

Mai fetelor, eu tocmai am devorat o maare salata cu salata verde, leurda, ceapa verde si marar peste care am tras pac pac un dresing cu ulei de masline si zeama de lamaie...DI-VI-NA!!!

Maine ma gandesc sa cumpar mai multa leurda (sau culeg din Cismigiu ca Monn)sa fac asa ca o mancarica scazuta, cred ca e .

Si tot maine cred ca o sa fac niste clatite monti, asa brute, ou tarate faina integrala cu magiun de Topoloveni ca as manca ceva dulce .

O seara deosebita va doresc!

www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,75.9,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung

Mergi la inceput

Buna dimi!
magiunul asta de topoloveni se cumpara de la supermarket sau din magazine naturiste?
Azi o sa mananc paine de secara simpla, acum, dupa cafea. (mai devreme am mancat o porto)
si toata ziua o sa mananc painea asta cu legume si cu salata, fara grasime, ca am mancat ieri cam prea lipidic. am salivat la salata aia de care ziceai

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Neatza neatza...votka taie greatza

Am linte si naut la fiert, in sfarsit m-am invrednicit...vreau sa le fac salate pe amandoua, adik lintea batuta iar nautul asa bob intr-o salata de pe culinar.

Ninha magiunul de Topoloveni il gasesti la Real, Mega Image, Carrefour cateodata dar si in unele magazine naturiste. Eu ieri de ex l-am gasit in piata la o taraba cu produse naturale de Sibiu (branzeturi, carnuri miere si ceva dulceturi care insa aveau si zahar).

Pupiiici!

www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,75.9,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung

Mergi la inceput

mersi, mersi
trebuie sa mai plec si eu in cercetare prin piete, sa vad care mai e oferta.
Azi, daca ma lasa vremea, ma plimb toata ziua cu bebe asa slabesc eu, impingand la carut

Andanii, ce mai faci? mai da si tu un semn de viata, macar sa stim ca esti bine

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

'neata la amiazaacum vin de la piata ca a fost musai sa refac stocul de salata si ceapa verde .....parca au trecut lacustele prin frigider...aseara s-a golit de verziciuni..toata lumea, in frunte cu piciu', a mancat salata[ de diverse],ei cu gratar de porc, eu cu naut....satisfactia mea ca mamica de pretentios e ca a mancat cu o pofta de zile mari

AZI-o cana de ceai cu 1 lingurita de fructoza+2 felii de paine d'aia indesata
salata cu gratar de purcel
un bol de ciorba de leurda
MELANY nici eu n-am stiut ,mi-a zis si mie cineva.....ca pune la congelator de are pana in iarna...portionat cat foloseste o data ..
vad ca v-am pus pe jar cu leurdaMONN vezi care-i avantajul provinciei....esti mai aproape de natura..iar unele lucruri sunt gratis
NINHA si eu am gasit retete de salate care contineau untisor..da' pe piata nu am vazut si sa stii ca eu casc ochii bine la tarabe..tare mult imi place cand vad atata verdeata in jur

Mergi la inceput

Maya, eu am gasit untisor si in piata, dar si in parcul botanic! numai ca mi-a fost rusine sa-l culeg.
In w/e asta mergem la padure sa culegem
cred ca o sa renunt la planul meu de a manca numai paine de secara azi, ptr ca tocmai am gatit o mancarica de stevie si leurda cu un piept de curca ramas de la o ciorba. miroase innebunitor, asa ca probabil il voi "servi" la pranz. Pofta buna!

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna ziua,

Mai, mai...eu nu am avut nici azi timp pt piata, dar mi-am facut ratia de sport.
Poate maine?...o sa vad, daca nu, sambata sigur.

O sa ma las de dieta de care va ziceam ca dupa ce am citit forumuri intregi si nenumarate am ajuns la concluzia ca tot mai bine cum mancam inainte era mai bine.Aseara tocmai zicea dr Oz ca cel mai greu de digerat si deci si consumator de energie este proteina.Asa cum am constat de-a lungul timpului eu slabesc cel mai bine cu...proteine si carbohidrati din aia buni.

Azi am pt la munci o salata mare cu de toate si somon.Ce bun e somonul asta...yummmy,yummy.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Desi ieri m-am indopat cu tort, azi am ajuns la 50,5 cu vreo 300 mai putin decat ieri (stiu ca facturile nu se platesc de pe o zi pe alta, dar ma bucur si eu)

Ne mai auzim diseara! Sper sa nu uit sa pun reteta de biscuiti pt Catalishka.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ce faceti, fetelor, ati fost la plimbare toata ziua? Sau la piata? (Aoleo, cred ca ati ras toata leurda, mie nu mi-a mai ramas nik...).

Catalina, uite biscuitii, am mai povestit despre ei aici.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput