MONTIGNAC (136) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

PUISORULE,cum zicea si MELANY e o planta[de fapt frunzele plantei] creste in padurile mai rare unde poate patrunde soarele cu usurinta,seamana cu frunzele de lacramioara,de un verde deschis placut,cand le rupi miroase a usturoi dar intr-un mod..discret cam ca si frunzele verzi de usturoi.... salatele capata o aroma subtila de usturoi iar la ciorba mi se pare de zece ori mai gustoasa decat spanacul ....e puternic detoxifianta,zice ca are si efect hipoglicemiant si antihipertensiv...se foloseste la salate ,ciorbe si ca inlocuitor de usturoi in diferita preparate...se poate consuma crud fara probleme-nu miroase respiratia ca dupa consumul de usturoi

o sa fac o poza frunzelor care le am in frigi,iar cand mai merg[vineri ,sambata daca e vreme faina]o sa fac poze si covorului de plante
am uitat sa zic ca se culeg doar pana incep sa infloreasca,apoi nu mai sunt bune..de- aia vreau sa-mi fac stoc in congelator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hello. Ieri am avut intalneala cu fetele de la odisee si am pacatuit cu o bobo cu unt, zahar, lapte si cocos promit sa nu se mai intample, ca tortul sotzului e Monti si la halul in care a iesit cred ca il mananc singura (cred ca am pus cam multa fructoza in creme).

Maya, cum faci ciorba de leurda? Ca si noi suntem fani leurda.

Mel, am ametit doar cand am scanat cu okii mesajul cu meniul tau

Cand dam urmatorul raport? Ca eu saptamana asta sunt dizzy, poate saptamana cealalta, la urmatorul raport, modific tabelul si-l fac frumos

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

PUISORULE am facut vro' doua poze,sper sa le poti vedea,sa dai la preview sa poti sa le vezi ca nush ce-am facut le-am ametit cu totul pe-acolo .... nu se mai vad ca inainte

MONI am calit o ceapa intr-un strop de ulei am pus apoi leurda rupta mai maruntel am lasat sa se inmoaie[nu ma intreba cat ca faceam doua lucruri odata..aveam o vecina la cafea si barfeam si noi acolo]am pus apa si-am lasat sa fiarba..n-as putea sa-ti spun cat..stii cum zboara timpul in situatii de-astea..2 galbenusuri de ou le-am frecat bine cu sare si smantana si le-am adaugat ''zupei''... am mai baut o gura de cafea..am pus vreo 3fire marar,sare, piper dupa gust si zeama de lamaie..tot dupa gust..vecina zicea sa pun si ceva slaninuta prajita da' am zis ca acu pt. prima data vreau sa incerc fara sa vad ce iese..si-a iesit o minunatie...
ia da si tu reteta...ca sunt dornica de experiente

Mergi la inceput

am rezolvat problema se vad ..ca la toata lumea..

oh MONI perfect ..decii acum nu modifici..uraaah....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ymca, o placere sa te citesc ca intotdeauna . Ma bucur ca mai nou ai nuci in masina,nu cioco . Mi-am amintit si eu de niste alune de padure, cumparate de la munte acre stau cam de multicel in camara.In weekendul asta racolez familionul la spart alune

Maya, sarumana de explicatii. Pozele le-ai pus pe contul comun? Si leurda asta se gaseste de cumparat sau trebuie sa o culegi propriu si personal?

Monn, fructoza eu pun de obicei cam jumatate din cantitatea de zahar sau chiar mai putin. Lasa ca ii spui sotului ca de dragul lui l-ai facut asa dulce

Doamne, dar ce limbarnita am azi

Am papat mancarica de linte,ma duc imediat la gradi dupa piticot si dup-aia lao prezentare a unui magazin bio. Desi cred ca vin cu mana goala de la ei, la ce preturi am vazut pe net

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

pe contul comun.....se poate si altfel daca n-am alte conturi deschise ca habar na-am

io am cules cu manutele astea doua...probabil ca sunt si de cumparat in piete....cine mi-a spus mie despre leurda si unde o gasesc bla-bla zicea ca se gaseste si prin zona Huedinului... nu ai de la cine sa te interesezi mai exact?

Mergi la inceput

Puisorule, dar leurda se gaseste in piata, iti inchipui ca eu o culeg din Cismigiu???

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Bag si eu o poza pe contul comun cu silueta de <51 kg

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

PUISORULE,cum zicea si MELANY e o planta[de fapt frunzele plantei] creste in padurile mai rare unde poate patrunde soarele cu usurinta,seamana cu frunzele de lacramioara,de un verde deschis placut,cand le rupi miroase a usturoi dar intr-un mod..discret cam ca si frunzele verzi de usturoi.... salatele capata o aroma subtila de usturoi iar la ciorba mi se pare de zece ori mai gustoasa decat spanacul ....e puternic detoxifianta,zice ca are si efect hipoglicemiant si antihipertensiv...se foloseste la salate ,ciorbe si ca inlocuitor de usturoi in diferita preparate...se poate consuma crud fara probleme-nu miroase respiratia ca dupa consumul de usturoi
o sa fac o poza frunzelor care le am in frigi,iar cand mai merg[vineri ,sambata daca e vreme faina]o sa fac poze si covorului de plante
am uitat sa zic ca se culeg doar pana incep sa infloreasca,apoi nu mai sunt bune..de- aia vreau sa-mi fac stoc in congelator...

Uite ca nu m-am gandit sa o congelez.Maine cred ca ma duc si eu in piata.

Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Mel, am ametit doar cand am scanat cu okii mesajul cu meniul tau

Am pus la rugamintea Puisorului.E important ca a vazut si ca s-a lamurit ce si cum.Si tu parca intrebai ce si cum cu dieta mea...

Mergi la inceput