Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Am uitat sa va spun cea mai tare faza! Ieri am plecat in parc cu berea non-alcolizata dupa mine, ca am uitat sa o scot din rucsacel, ca ultimul betiv!

Da, mai nou am program zilnic de Bergenbier fara alcoooool

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

La multe lunite Lara Ada-Marie, Alexandra, David si Raul!!! Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!!!

Cris.mario si Bubu_bu (ca Alicredo cred ca e la bunici, iar Aylin nici nu mai stiu de cand nu ne-a mai vizitat) PLANGE MASA FETELOR!!! Rusinica....

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

multumesc din suflet de urari....si mii de scuze,dar nu a mers netul

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

bubu,danyelana de urari

la multe lunite puilor de ieri si azi,cu scuzele de rigoare

si akm,pentru toata lumea

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Ce-mi place ca au inceput bebeii nostri sa doarma aproape toata noaptea, de acum alta viata, intram intr-o noua etapa!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Eu inca nu m-am reglat pe noua etapa. La ora trei ma trezesc si-s cu ochii pe pereti. Si gaza daca se trezeste isi baga degetele in guritza...

_

Cresc

nici printesa nu doarme toata noaptea

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

buna dimi

drum bun celor care au plecat/pleaca. sa ajungeti cu bine, sa petreceti frumos

PLATEEA, ce frumosi...

se incing discutiile, cresc bebeii. va dau una mai de perspectiva indelungata;ia, ziceti:scoala internationala sau romaneasca privata? (o fi devreme la unii, dar eu tre sa decid saptamana asta daca o mut p ana de la asta internationala...)

sunt de acord ca fiecare face cum vrea, dar cred si ca daca ni se pare f gresit ceva si avem argumente, e civic si...prietenesc sa ne atragem atentia. eu cand sunt "beata" si nu-mi dau seama astept sa vad daca imi zic macar 2 oameni sa ma duc sa ma culc si...chiar daca nu adorm, macar incerc sa vad daca "merge" ce mi-au propus.intelegeti voi...

nu ma luati prea tare in seama si nu dati cu rosii, ca eu sunt la marginea vestitei oale, ii tot ridic capacul de 3 zile. ema plange non-stop cat e treaza, are muci, am facut kk cu ea mufata,sunt/ma simt la capat. in consecinta m-am plans aseara la consoarta: surpriz-surprize; a luat foc, si el e obosit, nervos, nu mai poate i se pare ca suntem intr-un chin continuu. l-am mai linishtit, ca e nevoie (incepuse sa se repeada cam des si de la nik la Ana, ca il solicita mai mult pe el, ceea ce echivaleaza cu efectul colicilor lu ema asupra mea, la sf unei zile..)

ati inteles ceva? eu, nu.

anyway, "toate trece", vorba poetului. da' lasa urme (am nishte riduuuri noi si multe, le-am vazut ieri cand ii aratam lu ema bb urlacios in oglinda; si niste sprancene nepensate;si niste oki intunecatzi; vorba cuiva: "ce mult ati slabiiit!se vede ca sunteti tare obosita!"...si eu ma grabeam sa zic "multumesc"

mda. am ridicat capacul si m-am aruncat in oala intre timp, dupa cum vedeti. btw, nu primesc pe nimeni aici cu mine. aviz, nikole. one at a time, da?

ooof, va pupacesc si multumesc ca suportatzi

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 4 kile!
poze

povestea noastra

off,te inteleg perfect,adica va inteleg....e foarte solicitant cu 2 copii...asa face si tati,din cauza unor probleme cu ex-wife ... tipa la mario din oricedar vad ca s-a linistit
sper sa va reveniti cu oboseala/nervii...sper sa se linisteasca ema

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

neata fetele...
multumesc de cafea elefantico

am scris un mesaj de dimi si mi s-a blocat compul...asa ca l-am pierdut......din aduceri aminte:
frumoase pozele si personajele lor,of course lorex si plateea

diversificarea:nu vreau sa-mi amintesc cum a fost la radu...... am inceput prea devreme si am gresit asa...acum nu vreau sa repet greseala...altceva nu pot spune...dar sa nu mai aud de suc de mar dat copilului...

cris d. referitor la scoala...habar nu am...in oradea nu sunt astfel de dileme,ca nu sunt optiunile ce pot genera dileme
oricum,sunt convinsa ca vei lua cea mai buna decizie pt ana

la multe lunitze sarbatoritilor zilei de 2 !

PASTE FERICIT SI DRUM BUN CELOR DIN FAMILIA NOASTRA CARE NU MAI INTRA PE FORUM ZILELE ASTEA!PUPICI TUTUROR!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

multam de urari
eu la mario am inceput la 3 luni si cu fructe si cu legume...tocmai din cauzele spuse de cristies...eram si mica rau si nedocumentats

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Buna ziua
Raportam prima noapte fara sa ne trezim.
Teo a adormit la 11 seara si s-a trezit la 7 dimineatza, a papat si a mai dormit pana la 8.
Am si eu cateva intrebari:
1. Cum reusiti voi sa plecati singure cu copilul in marsupiu? Eu nu reusesc si pace daca nu mi-l pune cineva in marsupiu.
2. As dori un centru de joaca dar m-ar interesa daca exista si unul care isi misca singur jucariile.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Felicitari pentru somnic! Vreau si eu...

1. Marsupiile au diferite sisteme de prindere. Eu am unul care se prinde in fata, e extrem de simplu de manevrat ca are niste catarame de plastic (nu stiu cum sa le numesc... intra una intr-alta si cu asta basta). E babybjorn daca te ajuta cu ceva. Intr-adevar am vazut niste modele foarte sofisticate, multe curele, unele pentru a proteja spatele purtatorului, extrem de complicat de utilizat.

2. Chiar daca ar exista un astfel de centru de activitati eu una nu ti l-as recomanda din punctul de vedere al securitatii copilului. Rolul centrului de joaca este sa-si dezvolte capacitatea de a prinde, de a trage de a simti forme si texturi etc. In cazul unui mecanism in miscare (fie el si unul minimalist) este interzis sa actionezi asupra lui. Asadar el trebuie sa fie pus dincolo de limita la care copilul ajunge. In acest caz poti sa-i iei un carusel. Alexis de vreo doua saptamani nu mai alunga mustele ci duce mana exact unde vrea (pe o anumita jucarie). Daca s-ar misca in timp ce el ar tine-o strans s-ar putea sa-i suceasca mana.

_

Cresc

Eu am centrul www.kids-shop.ro/jucarii-detalii_846_Covor-moale-cu-bara%2C-jucarii-atasate-Primii-pasi.htm" target="_blank">asta de activitati si sunt ff multumita de el

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

alecsa si tot pe asta,doar k am dat 80 lei pe el

o printesa grabita...

Mergi la inceput

cris.d e bn k nu te tine mult,felicitari k ai angajat pe cnv
rebiana..offf,ar trb sa doarme sotul cu luca
catalutza

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

am intrat sa va urez sarbatori fericite tuturor, pline de armonie si intelegere alaturi de cei dragi!
va pup

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

nu m-am culcat pana nu am bagat poze!

asa ca va invit la vizionare.

NOAPTE LINISTITA VA UREZ si imi urez si mie daca tot e monolog... ca ma tem sa nu fie prea odihnit!

pupam

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

o printesa grabita...

Mergi la inceput