Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 3
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Cleo, daca e pe bune intrebarea, demisia nu trebuie neaparat la sef, oo inregistrezi la secretariat si gata; acumaaa..nu e foarte corect moral vorbind, daca daca nu-s sefi si daca tu ai nevoie de zilele astea ca sa te poti incadra la celallat job..go ahead! Si Doamne ajuta sa fie cu noroc noul job! Esme bafta si tie! (desi nu ai nevoie la cum te cunosc eu Spor la cozonacit! Alysh sa stapanesti fara probleme Mertzanica! Un Paste fericit tuturor! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga) |
-economista-missing
-shefa directa-missing
-shefu mare- missing
Io vreau sa imi suflu bucuria si relaxarea si nu am cui
Plus ca as mai avea neshte zile de concediu, si poate le-as lua...
SI nu am chef de munca. Ce poa sa imi faca? sa ma dea afara?
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Simonix spune:
Maaai, au astia pe la Comisie un chef de munca de numa Ma dor picioarele, m-a tinut seful de vorba (si am stat in piciori) timp de o ora, sa imi esplice el cum sunt uniicare se prefac ca muncesc dar ca nu toti e asa, si ca din cauza alora are comisia reputatie proasta bla bla Deci O ORA !!! In fine ... Oricum azi e liber la Comisie oficial (eu am venit ca am vrut sa termin ceva, si in plus nu am ce sa fac acasa - doar am bagat masina de spalat vase aseara ).
Cleule - ne videm, cum nu - ne contactam noi ;) Pai super cu demisia, sa iti fie de bine
Esme - imi pare rau ca nu ne "pastem" impreuna ca anul trecut - inca ma zapaceste fiu-miu cu LOLAI, sa vezi, mai tii minte cand Lorelei a zis "PAPUCI" si Robert a repetat dupa ea (inainte nu mai spusese niciodata cuvantul)? Acum ii zic: Robert, zi "papuci" - iar el: "LOLAI" deci mi se pare super haios ca aretinut cine i-a zis lui de papuci. Deci papuci nu zice - de fiecare data zice la papuci LOLAI
Lily - da, sunt relaxata ca deh, asta e atitudinea pe care tre sa o ai, oricum nu poti face mare lucru sa scapi de virusi, este o etapa normala, chit ca vine la 6 ani, chit ca vine la 1. Si am mai zis, mai mult decat feritul de virusi conteaza gestionarea corecta. Se poate si fara atatea medicamente cate am vazut eu ca iau copilashii in Romania, Robert a fost "tare bolnav" dupa standardele de acolo, mama ma batea la cap sa ii dau x chestii de la homeopate la antibiotice, si totusi am reusit sa nu ii dau decat paracetamol ! Deci chiar merge. Fara siropele si alte preparate, fara ciorapi cu otzet sau bai calde. Avem la activ nopti nedormite dar nah, cine n-are. Antibiotic doar can e cu adevarat cazul, aerosoli, niste picaturi ca sa ii mai desfunde, mai un supozitor desfundator hihi si cam atat ... Dormit in pozitie inclinata (a dat cineva exemplu cu perna sub saltea - dat si mie de pediatru aici, chiar merge). Iar acum a iesit soarele - inca ma obisnuiesc cu ideea de cupil mancacios (ieri ne-a mancat SI NOUA mancarea, moaaama era ca un butoi, noi am ramas flamanzi pe langa el, pe bune), fara febra (am instinctul de bagat termometru - tre sa scap de el), fara muci sau cu muci transparenti amaratzi. Nu il mai feresc de vant sau de rece, iesim in fiecare zi, indiferent de vreme - si constat ca nu mai raceste, oricat de nepotrivit il imbrac (ca deh, nu le prea nimeresc). V-am zis insa, sunt curioasa ce imi ia din Romania, unde sunt toti bolnavi oare e imun si la virusii aia ?
Deci, cum zice Esme, iese soareleeeeeeeee
A propos, cum e vremea in Ro ? Ca aici sunt 4 grade dimineata ieri i-am luat cupilului pantaloni scurti pt Romania dar mi-e frig doar cand ma uit la ei
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
aldaesme spune:
sa vedeti ca pana la 6 nu scapati de mine...deci am pus aluat din 2.5 kile d efaina la crescut amu'respir si apoi fac aluatul pentru biscuiti...dupa care mai respir o data
Defapt cred ca tre sa scurte lista ca acu'am prea multe dulciuri pentur doua zile, dar mi-e mila sa tai in ea...
Simonixule nici a mea nu a uitat...ba mai mult de cand s-a jucat cu robert zici ca a uitat sa se joace cu altii...defapt cred ca e perioada. Sper ca isi revine pana duminica ca avem musafiri cu copii.
esme
chinabulina spune:
nu am mai trecut de tare multa vreme pe aici. ce sa fac daca nu apuc? si mi-e dor. dar am intrat putin azi sa urez sarbatori fericite tuturor, multa sanatate, petrecere frumoasa si cadouri multe (la noi nu-i cu cadourile, dar vad ca in alte parti da)
mai spun felicitari fetelor care au nascut (cenia si magdone - ca asa am inteles din ultimele mesaje, ca din urma n-am apucat sa citesc). chiar am vazut poze cu Adam de magdone si olivia si, pentru prima data in viata, ne-am dorit amandoi inca un copil (ca i-am aratat si lui tati). magdone, sa stii ca daca mai fac un copil, numai tu esti de vina
noi suntem bine. Teo creste si vorbeste din ce in ce mai mult, leaga fraze, canta, ne imita, foloseste expresiile noastre, e dragalasa. daca reusesc, va pun si poze. acum insa ma duc sa mai citesc din urma, ca zau ca mi-ati lipsit.
dar nu inainte de a-i da un pupic lui cleo. mi-a zis vecina MsBB ca imi recomanzi nebulizatorul pentru astm. m-a impresionat ca te-ai gandit la mine, iti multumesc frumos. e pe lista de cumparaturi, cand venim din concediu
va pupam cu drag pe toate si pe toti. sa aveti sarbatori de vis!
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chinabulina nu am mai trecut de tare multa vreme pe aici. ce sa fac daca nu apuc? si mi-e dor. dar am intrat putin azi sa urez sarbatori fericite tuturor, multa sanatate, petrecere frumoasa si cadouri multe (la noi nu-i cu cadourile, dar vad ca in alte parti da) mai spun felicitari fetelor care au nascut (cenia si magdone - ca asa am inteles din ultimele mesaje, ca din urma n-am apucat sa citesc). chiar am vazut poze cu Adam de magdone si olivia si, pentru prima data in viata, ne-am dorit amandoi inca un copil (ca i-am aratat si lui tati). magdone, sa stii ca daca mai fac un copil, numai tu esti de vina noi suntem bine. Teo creste si vorbeste din ce in ce mai mult, leaga fraze, canta, ne imita, foloseste expresiile noastre, e dragalasa. daca reusesc, va pun si poze. acum insa ma duc sa mai citesc din urma, ca zau ca mi-ati lipsit. dar nu inainte de a-i da un pupic lui cleo. mi-a zis vecina MsBB ca imi recomanzi nebulizatorul pentru astm. m-a impresionat ca te-ai gandit la mine, iti multumesc frumos. e pe lista de cumparaturi, cand venim din concediu va pupam cu drag pe toate si pe toti. sa aveti sarbatori de vis! georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008 Ia te uita ce mare sunt Povestea gogoasei balerine Avem viata in sange |
hai sa iti zic avantajele vazute de mine
-mi-a imbunatatit respiratia iarna asta, ca a fo aeru f. uscat in casa- aereseam rar - asa ca faceam cu ser fiologic inainte de culcare, uneori in fiecare seara
-la primele semne de raceala - aerosoli cu ser fiziologic
-la o tuse mai productiva -ser fiziologic cu o fiola de ACC - fludifica secretia si puteam sa o elimin mai usor
-la nas- am rinita - am bagat tratament cu dexametazona si muult ser fiziologic
Ser fiziologic= apa cu sare - dar e pura, solutie perfuzabila
Eu am folosit intodeauna mai mult decat zicea dr-ii - si la fiecare incercare de raceala. Pana la urma - doar in oct. m-a bushit rau o raceala care s-a lasat cu antibiotice, in primavara asta am scapat cu 2-3 zile, cu un coldrex, herpes, si of course - multi aerosoli.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
chinabulina spune:
multumesc, cleo, inca o data
am revenit putin si cu niste poze. proaspete, de azi, aici
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
mihaser spune:
Salut!
Am dus kinderimea azi la gradi...vine iepurasul!
Am terminat si curatenia, ne-au parasit si virusii...
Am vazut poze de gabita si china....foarte frumoase!
Am vazut si pe Mercedesa Alinei! Sa o conduci sanatoasa! Acomodare usoara lui Vlady! Felicitari ptr nepotel...sa creasca mare, sanatos!
Monik acelasi lucru si ptr Sara...acomodare usoara!
Cleo spor la dat demisii! Sa-mi trimiti si mie pe mess poze cu Mara si daca ai vesti despre Dani!
Aelita felicitari ptr baietel!
ylari poate e totusi bebe...eu la ambele sarcini am patit asa!
esme bafta cu jobul!
lorich sanatate maxima Robertelului!
Va doresc tuturor sarbatori fericite! Sa fiti sanatoase, vesele si frumoase!
Alysh spune:
Multumesc mult, scumpele pt urari! Va pup pe toate, fara exceptie!
Mai am doar sa ma pun un pic pe picioare ca ultimele nopti au fost cam albe si gata, sper sa intram intr-un ritm mai normal. Acum alergam cu hartoage, sa inmatriculam masina ca-i adusa din Germania, ma rog, toata nebuniaa.
Si da, mi-a adus-o de la cluj pe roscata. Mi-a placut expresia, Cleo!. Si felicitari pt noul job! Sa fie intr-un ceas bun!
Laurita, cred ca ti-e greu. Stii care e culmea? Ca in astea doua zile de cand e Vlad la gradi, mi-a fost si mai greu, de la stres, nedormit.....sunt fffff zombi, dar imi revin. Pai si tu cum te gandesti sa faci din septembrie cu Mirci? Te incumeti sa stai cu amandoi acasa? POate gasiti si voi o solutie. Si la mine cu cat trece vremea, cu atat e dorul mai mare!
ALI, mami de Vlady si 29+ cu Luca
Doloress spune:
Alysh s-o stapanesti sanatoasa! Foarte frumoasa fetita! Ce iepuras de treaba!
Simonacip educatoarea chiar e bolnava tare, ca am auzit-o la telefon si a vazut-o sotul, e in ultimul hal, ia antibiotice de ceva vreme, insa nu i-a trecut, asa ca azi merge la o clinica. Imi pare tare rau de ea, ca nu are deloc o solutie cu piticii daca se imbolnaveste, ar trebui totusi sa aiba un back-up insa e cam singura.
Ylari mie mi-a venit ieri, noroc ca nu am consumat un test. La mine sigur e de la alaptat, eu mereu l-am avut neregulat tare de tot, asa ca de acuma lasam dupa mai incolo, cand pleaca ai mei, poate se itarca si piticul, deocamdata primavara asta sistam lucrarile
Cleo bafta cu jobul! Eu mereu ma mir cum se lucreaza in Romania, sa stai pana dupa 18-19 la servici, eu n-as rezista. Eu daca nu ma platesc o data si jumate si nu-mi dau bonus nici 5 minute nu stau dupa program. Ne-au tot dat bonusuri din noiembrie, a fost nevoie de timp suplimentar, am avut sedinta luni si am intrebat cat mai dureaza si seful cel mare a zis ca daca il prinde luna mai cu bonusuri il dau sefii lui afara Asa ca se va cere numai timp suplimentar platit odata si jumate, fara bonus. Iti zic eu ca nu mai face nimeni, asa a fost in toti anii, cand nu ne-au mai dat bonusuri nu mai prindeai picior de angajat pe-acolo dupa ora 4. Mai ales ca vine vara.
Esme si tie bafta ju jobul, sunt sigura ca o sa reusesti!
Simonix si la noi sarcinile sunt impartite in mod frateste, Gabi face curatenie, cumparaturi, plateste facturi, scoate gunoiul, spala rufe. EU fac de mancare, mi se pare foarte echitabil. Si eu am masina de spalat vase, nu stiu cum am trait fara ea pana acuma.
Cu viruseii, si noi am tras iarna asta cu varf si indesat. Imi pare rau ca ne-a lovit asa de tare, pneumonie si otita si noua ne e frica tare de ei, pentru ca stim ce-am tras si mai ales urmarile : copil slabit, fara pofta de mancare, nu mananca nici acum, cine stie cat o fi de anemic, mi-e si frica sa ma gandesc.
Adevarul e ca nu ai cum sa scapi, si abia acuma se vede prematuritatea, asa cum mi-au zis cei de la spital, asa a fost, ca o sa se imunizeze the hard way si ca va face forma cea mai grava din toti copii. Asa ca gravidutelor, sfatul meu e sa aveti mare grija si sa lasati cozonaceii la copt cat mai mult.
Drum bun in Romania!
Chinabulina bine ai revenit! Ne-a fost dor de tine, am vazut poze cu frumusetea de gogoasa, imi vine sa o pap!
Reallaura spune:
Fetele, sunteti niste smechere cu barbatii care pun osul la treaba.
Al meu sa zic ca are zile cand face garzi sau vine la 10 seara, dar are si zile mai usoare si degeaba. EU care stau in casa chiar nu rezist sa ma pun cu el, ca ar insemna sa traiesc in mizerie...ooof
Adriana culmea e ca nu am glumit!
Esme succes la interviu! Adica la interviul final! SI la cozonaaaaci, mama ce as vrea sa te vizitez!!
SImo te asteeept, un balon mare care se rostogoleste dupa Mirci. Aici suntem.
Lily ei cum sa nu visezi si eu visez o casa si masina de spalat
Cleo sa fie intr-un ceas bun! Ma bucur ca ai gasit un job mai lejer. Sper asa sa fie
Paste Fericit la toate fetele!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 36+ Ilinca Sabina
AMR 21 de zile