Mamici si Gravidute Italia -68-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ciao,fetelor!

Scriu repede,pana nu se trezeste Giorgio...si sper sa ma lase Ambra...

Am vorbit azi cu Ioana(katiapam,va saluta...inca nu are net,mai dureaza pana il muta din cealalta parte de unde s-au mutat.

Ambra s-a mai linistit,ne intelegem mai bine...ma ajuta cu Goirgio cum poate,saracutza...ar vrea sa faca multe,dar e mica,si nu-i reuseste.Daca am nevoie,il leagana cu caruciorul,ma cheama cand vomita,ii aranjeaza barbita daca si-o trage pe fata,ma ,,ajuta" sa-i fac baita...il iubeste fff. mult.Cred ca a trecut perioada mai grea,si acum il accepta,bineinteles ca gelozia e mare,are zile cand vrea doar in brate...e normal,avand in vedere schimbarea din viata ei...

Giorgio e cuminte,gangureste f. mult,imi rade cand vorbesc cu el...e un scumpic,toata ziua il pup (si pe Ambra de fiecare data cand il pup pe el,nu fac diferenta).Doarme noaptea,ziua are un somn de 2-3 ore,cand doarme si Ambra...fara sa-mi dau seama i-am facut program,ca atunci il tin langa mine,ca stau si eu in pat cu ei...

De abia astept sa vina vremea frumoasa,sa stau doar in parc cu ei...

Noi nu stiu ce vom gati,ce ne lasa timpul...fac si eu ceva aperitive pt. sotior (eu nu pot manca,alaptez),o ciorbitza,si ceva friptura,cred...sa vedem diseara,daca reusesc sa fac ceva..

andreea, Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

RALUK - mersi de incurajari! Anais e superba...iar cat despre burta ta...ne lasi?! nici nu se vede! esti o gravidutza ff frumoasa!PASTE FERICIT!

LALEXANDRA - ai gasit ce combina pe acolo?! eu am dat iama in punga cu rahat! acum ma pregatesc sa plec la pizza aceea la care am fost invitata. incep din timp ca la viteza mea de testoasa..dureaza...

O seara placuta tuturor!

39+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Raluk, are Anais niste ochi superbi, te pierzi in ei...Pai are si cui semana cu asa parinti frumosi, mai ales mama!!!

Paste Fericit si multe bucurii va doresc!!!!

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

ely-imi pare rau pt. cazatura lui Denise!Stiu prin ce ai trecut,Ambra a cazut in cap,la mare de la inaltime...au ferit-o ingerasii de rau,ca putea sa dea cu capul de pietre...dar a cazut intre ele...Sper sa nu se mai intample,dar abia acum incepe Denise sa exploreze tot...nu te acuza,ca nu e vina ta,se intampla... pe amandoua!
kemsy-la cat mai multe lunite puiutului tau!
Am vazut pozele,e f. scumpic,cred ca toata ziua il pupacesti...frumoasa masina,s-o folositi sanatosi!
raluca-frumoasa ca-ntotdeauna Anais!
Asa e si Ambra,daca vede aspectul unei mancari ciudat (pt. ea),nici nu gusta...asa sunt fetizele,mai pretentioase .
O sa treaca f. repede timpul,o sa vezi ca nici nu-ti dai seama...Mie,la un moment dat,mi se parea ca se oprise in loc,dar acum mi se pare ca au zburat 9 luni...ca sa nu mai vorbesc dupa nastere,nu-mi dau seama cum au trecut 2 luni jum...
roxali-ce ocupata esti...mare noroc ai cu mama ta...cred ca deja s-a obisnuit aici,nici nu se gandeste sa se intoarca in tara...

cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

stefania-cand vine cheful,te astept la o poveste!
Stefi ce mai face?Cu lucrul cum merge?
Noroc ca ai venit sa schimbi capitolul,ca altfel noi tot mergeam inainte cu cel vechi ...
georgiana-am vazut pozele cu Giulia,ce a crescut...le-a vazut si Ambra,mi-a si zis sa-i cumpar covoras cu Minnie,desi are unul,vrea ca si al Giuliei...tot ce vede la altii vrea si ea...
Cat despre bb 2,ce sa zic...e f. greu,dar ma simt implinita,fericita...nu sunt doar parti negative,primul an va fi mai greu,apoi o sa incep si eu sa mai respir...apoi o sa-mi caut de lucru,si uite asa o sa fie tot mai usor,cand vor merge amandoi copii la gradi'...E greu sa incepi iar cu bb mic,cu nopti nedormite,mai ales cand mai ai un copil...dar e o fericire care nu se poate exprima cand ma uit la amandoi puitii mei...

Va urez si eu Paste fericit!!! Nu stiu cand o sa mai reusesc sa intru...cand o sa ma mai lase puiutii mei...

Nastere usoara gravidutzelor!!!in caz ca nasteti pana mai intru...

pe toateee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ANDREEA ma bucur ca ne-ai anuntat de Katiapam ca e bine, chiar o dadusem disparuta. Iti multumim si de urari!
NAFI sa ai seara frumoasa, cred ca deja esti la pizzerie acum .
Eu m-am dus pe la o tura prin magazin...asa mai mult la plimbare. Acum ma odihnesc.
Sa aveti o seara frumoasa!

+40
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza fetele!
vine Pastele....
ati pregatit?...
cam ce meniuri aveti?
si acum ca tot imi veni un pic de chef..sa incep sa ma destainui...
in general suntem bine nu am de ce sa ma plang..multumim lui DD, suntem sanatosi si voinici
doar ca unul incepe sa-si programeze anumite treburi , ii trebuie o gramada de timp sa se obisnuiasca cu o anumita situatie ....
si ceea ce ma enerveaza la culme ca mai mereu mi se intampla asa ca mereu dupa ce reusesc sa ma obisnuiec cu o idee..ajung la un compromis...imediat dupa crolla tutto... e posibil asa ceva?
da' na...asta e! trebuie sa ne obisnuim din nou ...cu ceea ce ofera viata zi de zi... parca avem incotro?

chiar nu avem probleme de plans, doar ca nu imi convine situatia...transmite indispozitie si e cam enervant ....

in rest totul bine, stefi creste, sanatoasa ... eu am reusit de am ajuns de am dat jos din kilele care le'am pus in feb. pe mine.. soatza s-a pus si el la dieta cica a pus burta ..e ciudat sa-l vad ca face abdominale
asa ca de Pasti facem meniu dietetic...(mai punin pt stefi)

in rest prevad un Paste linistit...si plin de plimbari..caci fiind la dieta nu vad cum a reusi sa stam acasa fara sa ne abufam

va pup pe toate ...merg sa citesc ce'ati scris si sper sa-mi ajunga trimpul sa mai si raspund

daca nu reusesc va urez de pe acum un Paste fericit, linistit si numai bucurii!

va

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Stiu ca e aproape pranzul dar cum eu m-am trezit acum o ora...ptr mine e inca dimineata!

Asa cum a intuit Alexandra aseara am fost la o pizza, dar nu ne-am dus la pizarie si acasa la acesti prieteni ca sa pot sta cat mai confortabil si asa a fost si ptr ei mai simplu...caci au 2 copii destul de neastamparati si sa iesi cu ei la pizza e un mic spectacol...Am luat o pizza cu funghi si a fost f buna, cu blat subtirel si un pic crocant cum imi place, asa ca nu m-am simtit ca o bomba ce sta sa explodeze dupa ce am mancat-o toata!

Singura problema e ca peste noapte m-am trezit cu arsuri gastrice. dar am luat ceva si mi-au trecut repede...

In rest nimic nou, ma bucur ca a mai trecut o zi fara contractii sau alte probleme, maine vine sotul acasa...asa ca aproape am reusit sa trecem de zilele astea fara sa ma apuce vreun travaliu asa cum ne era teama.

De pregatit sincera sa fiu nu am chef sa pregatesc nimic. M-am trezit un pic cu fata la asternut si am o stare destul aiurea...

Anul trecut pe vremea asta eram inca in tara...Pastele l-am facut tot acolo cu oua rosii, cozonac, pasca, familie, prieteni...etc...Asa ca diferenta e cam mare acum...ca aici n-am nimic din cele mai sus mentionate si nici macar sotul nu-i acasa...asa ca probabil m-a luat un pic asa o stare de depresie....Dar va trece...vorba Alexandrei..combin eu ceva si ies si din asta!

Berarpiri - multumim ptr vestile despe Katiapam Ce imi place cum povestesti cat e de dulcic Giorgio si cum ii pupacesti pe amandoi ca sa nu se simta Ambra neglijata! Am vazut aseara la prietenii la care am fost..cum unul din copii facea ceva si era bagat in seama , laudat..trebuia sa faca si celalalt ceva (nu conta daca ceva de bine sau de rau) numa' sa iasa si el in evidenta chit ca maxim isi lua o mustruluiala! Nu e simplu deloc cu 2 copii!!!

Slimatei - intr-adevar si pe mine ma enerveaza cand fac un plan, ma obisnuiesc cu ideea si pe urma ptr cine stie ce motiv se schimba totul! dar asta sa fie tot raul! Ma bucur ca nu-i nimic mai serios!
Cu abdomenele se mai agita si al meu cand are timp...haios e ca de cand am cumparat cantar (acum vreo 4 luni) eu ma cantaream in fiecare vineri ca sa stiu cum avansez cu greutatea , iar sotul meu se cantarea aproape in fiecare dimineata ca un obsedat si cand nu-i convenea ce vedea...mai dadea jos un tricou, pantalonii...si tot asa facea streaptease in fata cantarului pana ii convenea lui cat arata cantarul.... Bine ca ia trecut de ceva vreme...

Plimbare placuta , sper sa ramana vremea calda si insorita!

Ma duc sa vad ca pot combina astazi ca sa treaca timpul mai repede...poate ies la o plimbarica...

Ptr orice eventualitate ,va spun de pe acum :

SA AVETI UN PASTE FERICIT SI BINECUVANTAT IAR LUMINA SFANTA SA VA INTRE IN CASE SI IN SUFLETE!

39+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!
Intru pe repezeala ca-s in gateala, cam pe ultima 100 de metri!

Va urez Paste fericit alaturi de cei dragi voua!

la toate si gravidutelor sarbatori fara contractii, acasa alaturi de familie!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Am un anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

HRISTOS A INVIAT!

FIE CA SFINTELE PASTI SA VA ADUCA LUMINA IN CASA SI IN SUFLET!

ely mamica ....MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput