Mamici si Gravidute Italia -68-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

PASTE FERICIT!!!
HRISTOS A INVIAT!!!

Va salut la ora aceasta tarzie, nu de mult am venit de la biserica. Azi am fost toata ziua in pregatiri. Mai scriu maine ca acum sunt tare obosita, vad doar perna.

+40
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

HRISTOS A INVIAT mamicutze si gravidute frumoase.noi nu prea avem timp de net dar din cand in cand va mai citesc,vreau sa le urez nastere usoara si bebeici sanatosi lui NAFI si ALEXANDREI
noi suntem bine DENIS a invatat sa se dea singur jos din pat si merge pe la marginea patului si acum de vreo 2 zile merge doar tinut de o manuta,gingia de susu e gata sa sparga si ea (cred ca pana ajungem la tati o sa avem 4 dintisori)
fetele inca o data un PASTE FERICIT va pup pe toate

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

ADEVARAT A INVIAT!Un paste fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

raspund Cu Adevarat A Inviat! ..fetelor care deja au fost pe faza prima ...

uffa... ce somn arretrat am...as dormi toata ziua..dar nu se paote ..o sa recuperez cate un pic in fiecare zi..

in rest nustiu ce sa mai zic...sau de unde sa incep...
am vazut pozici cu Giulia de georgeanasuperba fetita, mamica si tortuletul...fain,fain taree... pupam fetele frumoase si le uram tot binele din lume!

am revazut pozele cu micutaDenis ..in speranta ca mai vad pozici noi...oricum mi-a facut o mare placere sa va revad

am vazut pozici si cu Loris ce mare si frumos creste si el.. imi place tare strengarasul aici ..cu limbuta afara..mai,mai...ce dulce e! si La cat mai multe lunite sanatos si fericit!
deci ai facut-o pe adevarata bucatateasa pt Paste..cate pregatiri..wow...
am vazut masinutza..faina tareee!!! sa o porti sanatoasa si sa te poarte sanatoasa!!!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Vazut burticuta Ralukaisi o tititza mareeeeeeee si frumoasa.
Ai dreptate ca mai bine ca sant ocupata.
Trebuie sa fie tare frumos la tine, liniste si mult verde...apartamentul l-ati restructurat, amenajat, mobilat voi??

Andreea tare bine e ca ai asa ajutor
Mama s-a obisnuit aici , dar acasa frati eu nu mai am, tatal a murit de 16 ani, deci 2 surori mai are mama si verisori...dar toti asteapta de la "italy" cate ceva

Gagici m-ati omorat cu mancarurile...
Eu m-am hotarat sai fac baiatului cei place:lasagne si un tort, in rest miel la cuptor cu sos si o pulpa de curcan (copii nu se omoara cu mielul)
Boef nu fac ca pap numai eu...oua rosi adik rosè ca era expirat praful
Am fost aseara la biserica (catolica), nu mai fusesem de 2 ani, cand cu alaptare ,cand cu musafiri
Vad ca timpul e cam nasol , dupa ce se trezeste fata o duc la Arcobaleno(sub un cort enorm sant jocuri de toate felurile ptr copii , bar etc).

numai bine gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

si pt ca nu am uitat, dar is in urma rau cu raspunsurile...si as vrea sa pot sa raspund cat mai mult..si in timpul cat il am la dispozitie....
desi mamica ginger nu prea mai reuseste sa mai intre pe la noi oricum sper macar in perioada asta sa-si faca timp sa intre ..cu intarziere as vrea sa-i urez si eu
un sincer La multi ani fericiti si toate cele bune! sa aveti un Paste fericit!

raluca multumim de pozici ..chiar mi'era dor sa va vad
ce frumos creste Anais..e o scumpa la fel ca mami
ma bucur mult ca ne'ai pus pozici..
daca nu-i place frisca, vei sti data viitoare sa-l faci de ciocolata iar despre chile stai linistita mami, ca ai unde pune..cel putin daca spui ca numai cu cioco si pop-corn te hranesti,pp ca renunti la restul..asa ca nu cred ca vei pune prea mult
vad ca v-ati pregatit si voi destul de bine cu meniul de Paste..
multumim de urari si va dorim si noi..si sa aveti parte de zile senine si linistite si voi!

andreea multumim de info despre ioana
ce frumos povestesti tu despre copilasii tai... te cred ca te simti implinita..abia astept sa-mi vina si mie turnul

acum imi pare rau ca m-am intins prea mult cu netul..pana am reusit sa scriu mesajul asta am mai vb cu lumea pe mes..si a trecut o ora asa ca tb sa ies ma asteapta fii'mea la masa ...zice ca e "pronta"

mai revin...va pup si va urez toate cele bune

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Adevarat a inviat!
Multumim din suflet pentru aprecieri,va pupam si va dorim zile frumoase!

Roxali,da,noi am reamenajat,ce mi-ar place sa va invit pe la noi pe toate,mai ales de sarbatori! Asa s-ar simti un pic mai bine si Nafi Stiu cum e sa fii in alta tara,chiar in cea mai catolica din lume,chiar daca avem Pastile in acelasi timp,parca tot nu simti cu adevarat sarbatoarea..sau poate sarbatoarea ar trebui sa fie mai intai in sufletele noastre.

Andreea,abia astept sa vad cum e cu 2 copilasi..sper sa nu ma plang toata ziua cat de greu imi e
Stefi,ce sa inteleg? Aveti si voi in plan pe bb 2?Ce frumos

Referitor la kilele mele..se strang cu repeziciune!Cu Anais am pus vreo 20 si pun pariu ca nici de data asta nu ma las mai prejos

Gata,va pup,ca moare bateria!Pe curand,fete dragi!

Raluca

de Anais Iasmina si +21

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

FETELEEE...nu am reusit si eu sa intru o zi pe net...si deja ce de ati scris. Ma bucur pentru mamicute ca au reusit macar azi, in zi de sarbatoare sa isi faca putin timp si pt ele si pt noi, ca ne-ati mai scris ce faceti.
Noi ieri am fost toata ziua la cumparaturi, apoi am gatit si inca cate, de la vorba ca vedem combinam noi ceva am ajuns sa facem de toate. Macar asa sa simt cumva ca e Pastele. Aseara am fost la biserica catolica, ca e aproape de noi (cea ortodoxa e prea mult de mers si nu ma riscam). Am fost curioasa cum e la ei, dar nu prea am simtit...Tot acasa am ajuns si mi-am facut eu niste Paste cu paine si vin, ca acasa!
Aseara m-a luat si pe mine melancolia, ca si pe Nafi, mai ales ca e primul Paste departe de casa. Ce sa facem, trecem si peste asta. Nafi sper sa vina sotul tau cat mai repejor, sa fiti macar impreuna. Ai de la noi un , ca sa nu te simti singurica.
Azi aici vad ca ploua, asa ca probabil stam la caldurica. In rest, se pare ca bebelul gusta Pastele din burtica.
Va pup si va doresc din tot sufletul sa aveti Paste fericit!

+40
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

PASTE FERICIT , CRISTOS A INVIAT, ADEVARAT CA A INVIAT FETELOR! (DUPA CAZ)

Ma bucur sa vad ca mai toate ati trecut pe aici cu urarile de rigoare si ca sunteti bine , petrecand un Paste linistit si fericit alaturi de familie!

LAlexandra - da..intr-adevar cazusem in butoiul cu melancolie...mi-am mai revenit acum ca mai sunt 3-4 ore si ajunge si sotul meu acasa! Pe urma trai neneaca , vorba aia, ca este in vacanta pana pe 24 aprilie!

Cum ieri n-am avut chef de nimic...am iesit am facut o plimbare, am avut bafta sa gasesc inca deschis si lber la cosmetica si am actualizat situatia...ca zic sa asa...pr orice eventualitate, pe urma am stat ca molusca toata seara...Asa ca abia acum ca mi-am mai revenit m-a apucat si pe mine s-o fac pe gospodina si am pus sa fac un bors si niste ostropel de pui.

Aici e soare si frumos si doar un pic de vant,,,

O zi superba fetelor !

39+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hristos a inviat!!!

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput