Mamici si Gravidute Italia -68-
Raspunsuri - Pagina 6
Berarpiri spune:
HRISTOS A INVIAT!
Noi am iesit azi,cat ne-a permis vremea...pe la 14-15 a inceput sa ploua,asa ca ne-am intors acasa...am fost la iarba verde,la un gratarel,bine macar ca am apucat sa mancam.Nu era f. frumos afara,era innorat si in plus sufla un vaaaaant...dar sotiorul a insisitat sa iesim,asa ca am zis ca mai ,,,trag" si azi de mine,cu toate ca dorm in picioare...maine vreau sa stau doar in pat,poate reusesc sa-mi revin umpic din oboseala asta...
nafi-eu deja m-am obisnuit sa fiu departe de ai mei,de sarbatori...in primii ani sufeream,acum e ceva obisnuit,de 7 ani imediat...
Ma bucur ca a ajuns sotul tau acasa,va fi diferit ca il ai langa tine...vrea sa asiste la nastere?
alexandra-mare curaj ai avut sa mergi la biserica...eu nu am fost niciodata la catolici.
Sotul tau va asista la nastere?
Sotiorul meu a asistat si la Ambra si la Giorgio,si nu regreta...parca e si mai solida relatia noastra,a vazut prin ce am trecut,si a plans de fiecare data cand si-a vazut puiutii...Prima data era sa lesine,a doua oara avea deja experienta ,si nu a mai fost cazul...
andreea, Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
stefania-ma bucur pt. tine ca ai reusit sa dai din kg. jos!stiu ca-ti doreai mult sa scapi de ele...
asa e in viata asta...nu sunt toate cum am vrea...lasa,important e ca sunteti sanatosi,restul o sa se rezolve cu timpul...apropo',tu cum te mai simti?te-a lasat durerea de dinti?
raluca-pai usor nu o sa fie la inceput,dar dupa ce va creste umpic bb,cand va avea un program cat de cat,o sa te poti organiza si tu,si o sa vina totul de la sine...depinde si cum reactioneaza Anais,din cate am vazut nu e ca si Ambra,au caractere diferite...
Eu am avut f. mare grija cu Giorgio la kg.,mancam la program,deodata cu Ambra,si atat...dar mancam de toate,se pare ca m-a ajutat f. mult programul...am reusit sa pun doar 10 kg,pe care le-am dat jos la nastere...
ely-voi ce-ati facut?pe-acasuca?
pe toate!!!
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
LAlexandra spune:
Andreea...in principiu sotul e la munca, deci daca nasc cand nu e acasa, cred ca va asista vecina mea la nastere (ca nu am cu cine altcineva sa merg). Daca e sa fie acasa va trebui sa vina cu mine, mai ales pt traducere - de nu pricep ceva - si ca sa ma inteleaga italienii -. In rest cred ca pe cand sa nasc va lesina pe acolo dupa cum il stiu...na...el zice ca nu se agita, dar il cunosc eu .
Mi-am amintit sa o intreb pe Monica, voi sunteti tot acasa, cat mai stati pe acolo?.
Nafi e superb ca va sta sotul atat acasa . De-acum esti linistita
+40
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...
nafi spune:
Neata' fetelor!
Sper ca sunteti bine si nu ati facut vreo indigestie de la bunataturile de Paste!
Noi am ciocnit oulale abia aseara cand a ajuns si sotziorul acasa. Acum da..suntem amandoi linistiti ca suntem impreuna si bebe poate veni fara vreun stres. Alexandra , sper sa ai bafta sa fie sotul cu tine cand ti-o veni sorocul! oricum..bine ca ai pe cineva totusi care sa-ti tina companie!
Berarpiri - sper ca te-ai odihnit bine si ti-ai reincarcat bateriile dupa ziua de ieri! Te cred ca dupa 7 ani te-ai obisnuit cu departarea de casa! Eu de felul meu sunt destul de tare ca sa zic asa...ma adapatez repede la locuri si situatii noi...dar poate acum sarcina m-a facut mai "sensibiloasa" si de asta m-am simtit un pic deprimata...Acum mi-a trecut! Nu ma gandesc decat la bebe...la nastere! Sotul meu va intra in sala de nastere cu mine dar are interzis sa priveasca in zona de la brau in jos...asa ca sa evitam vreun eveniment neprevazut sau sechele de alta natura dupa ....
Raluca - chiar daca ai pus 20 de kg la prima sarcina, avand in vedere cat de bine arati chiar si asa insarcinata, nu cred ca va fi vreo problema sa-ti revii dupa nastere! sunt sigura ca vei fi intr-o forma de invidiat si de data asta!
Slimatei - cum a fost plimbarea cu "pronta" Stefania! imi imaginez cat de dulcica e!
Poate iesim si noi la o plimbare azi. nu e f insorit dar macar nu ploua...asa ca doi pasi 'oi reusi eu sa fac...
O zi frumoasa si relaxanta fetelor!
39+ Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
LAlexandra spune:
Buna dimineata!
Sper ca voi sa fiti mai bine ca mine...ca eu nu stiu ce sa mai fac...azi am fost la medic la control, bebele se pare ca inca staaa...joi merg sa imi faca o monitorizare si daca pana sambata nu nasc va trebui sa imi induca nasterea. Eu stau si astept sa ma ia si pe mine ceva dureri ...si in rest va dati seama ca nu am chef de nimic.
In rest ieri am stat cu sotul si ne-am uitat la niste filme inchiriate, ne-am mai bucurat de clipele petrecute impreuna .
Va urez o zi superba ... si daca cumva nu mai apar..inseamna ca nasc.
Va pup .
+40
nafi spune:
HELLO! SUNTETI BINE FETELOR?!
SPER CA SI PE LA VOI E SOARE SI FRUMOS CA AICI!
LALEXANDRA - UNDE TE-AI ASCUNS?! NU CUMVA NE FACI VREO SURPRIZA SI NE ANUNTI CA A VENIT BEBE?!
EU SUNT IIIINCA 2 IN 1 ASA CA MA DUC LA PLIMBARE...POATE MAI ALUNECA UN PIC LA VALE...SI IESE MAI REPEDE!
O ZI SUPERBA TUTUROR!
39+ Riccardo
nafi spune:
Heiii..Alexandra..acum am vazut mesajul tau!
Te inteleg f bine...apasatoare asteptarea asta! si eu fac ture ture pe aici..dar ce sa-i faci?! Sper sa se decida puturosii astia mici sa iasa la lumina fara interventii speciale!!
Bafta multa!
39+ Riccardo
LAlexandra spune:
...unde sa ma ascund...acum de Pasti am zis ca mai stau si eu cu sotul sa ne bucuram de ultimele clipe impreuna, ca am zis ca acum acum vine bebe...si el nimic. Pana acum era problema ca nu duc sarcina la termen, ca o sa nasc mai repede...si acum nu mai vrea sa iasa. Am fost foarte linistita, dar acum cand ma gandesc ca va trebui sa imi induca nasterea...parca tot as vrea sa vina el de la sine. Acum ce-o fi o fi...
+40
Berarpiri spune:
Gravidutzelor eu mi-am provocat nasterea,ca nu mai puteam,aveam o durere groaznica de spate,ma odihneam f. rau noaptea...mai multe...Sfatul pe care mi l-a dat ginec. mea a fost sa ,si in plus de asta am facut o plimbare luuuunga pe jos,si am umblat destul de repede,ca era frig afara,si eram si cu Ambra cu caruciorul...ziua urmatoare am si nascut...Asa ca vedeti si voi,daca va intereseaza punetii pe soti la munca ..stiu ca e f. naspa asteptarea...in plus e grea burtica...
Noapte buna!!!
LAlexandra spune:
Andreea, ne-am pus si pe treaba...oi vedea eu acum, ca momentan asa linisteeeee e . DACA NU...perseveram si maine...ca sotul nu se supara.
+40