Mamici si Gravidute Italia -68-
Raspunsuri - Pagina 7
ely2304 spune:
SAL FETELE...intru rapid va salut...la fel de rapid k Denise nu ma lasa sa scriu ..incerc sa o pun la nani..sper sa mai revin!
v-am citit..am obs k sunteti ok..ma bucur k nu a-ti facut indigestie
fetele 2 in 1 ..treceti la planul 2....adikda rezultate bune..aveti incredere...
ely mamica ....MARINA-DENISE
pozici cu noi
nasterea broscutei
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ely2304 SAL FETELE...intru rapid va salut...la fel de rapid k Denise nu ma lasa sa scriu ..incerc sa o pun la nani..sper sa mai revin! v-am citit..am obs k sunteti ok..ma bucur k nu a-ti facut indigestie fetele 2 in 1 ..treceti la planul 2....adikda rezultate bune..aveti incredere... ely mamica ....MARINA-DENISE pozici cu noi nasterea broscutei |
Buna Ely
Sper ca ai convins-o repede pe Denise sa faca nani nani. apoi sa vii sa ne spui cum iti mai merge tie.
Mersi de sfaturi , eu cel putin l-am aplicat deja si nimic. poate secretul e ca trebuie de mai multe ori pe zi!?
Azi m-am plimbat cat am putut de mult ca poate poate si-o face gravitatia treaba....Acum am niste contractii dar prea timide sa-mi dea sperante.
Noapte buna tuturor!
39+ Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
slimatei spune:
fetele va invit la o cafea
eu si azi is tare adormita.. am o somnolentza..de nu se intampla de cand eram gravi cu stefi..cine stie poate e cu oki
ma duc sa bag niste foto pe net..si dupa sper sa imi ramana timp sa ma mai bag si eu in seama pe la voi...
va pup si va urez o zi placuta!
aaa.. si sper sa scoatem majoretele alea odata pt gravidute..ca saracele le ajunge si lor...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
LAlexandra spune:
Neata!
Stefania...eu mi-as dori sa ne aduci vesti bune...de un nou bebe.
Eu abia acum m-am trezit ca incerc sa dorm cat pot, sa imi pastrez resursele pt micut, cand se hotaraste sa vina . Azi noapte m-a durut burtica ca la ciclu...dar contractii ioc. Asteptam si azi....poate, poate.
Sa aveti o zi superba!
+40
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...
Berarpiri spune:
alexandra-o sa-si faca efectul -ul,nici n-o sa-ti dai seama cand o sa inceapa contractiile.Bine faci ca te odihnesti,ai noroc ca reusesti sa dormi,eu dormeam f. rau inainte sa nasc...
stefania-ce fain de voi ca v-ati intalnit...si eu vreau ...f. scumpe fetitzele ,s-au inteles bine,dizn cate se vede...
ely-ma bucur ca sunteti bine,mai e putin si implineste si micutza voastra 1 anisor...ce zboara timpul...
Azi dim. pe cand sa iesim din casa nu gaseam cheile...cati nervi mi-am facut ...mi-au mai iesit cateva fire albe,ca n-am destule ...Pana la urma a venit sotiorul de la lucru,si mi-a adus cheile din masina,asa ca nu am mai mers la plimbare...tot asa se intampla,daca nu e una,e alta...1
Ma duc s-o pun pe Ambra la somn.
andreea, Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
neliaCris spune:
Buna...asta cu cheia am patit-o si eu lunea trecuta.trebuia sa il duc pe cris la gradi,si ne-am trezit la 10...of...am zic ca mai prinde si el o ora de jucat,cand colo,teapa chei...dar am iesit pe geam,am deschis gratiile cu cheile din casa...apoi alta teapa e ca nu aveam cum intra in garaj sa luam carutul ori bicicleta...asa ca...noroc ca fiumeo nu a inteles ninic si nici nu vorbeste,ca altfel,vai cate mi-ar fi zis...Aduc cafeau si revin 5 min la vorbit
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
Ginger00 spune:
Heilaaaaaaaaaaaaaaa!
am intrat si eu pentru cateva minute( de la servici,evident ).
Voiam sa ma scuz pentru ca nu am mai intrat de foarta multa vreme , dar , credeti-ma chiar nu mai am nici un minutel liber.Nazdravanii mei imi ocupa tot timpul liber (si nu tare am nici din el mai deloc) Lucrez pana la 17 iar apoi fuga acasa, du-i in parc macar 1 ora, fa de mancare ,spala,calca fa baita la prichindei si cad lata de oboseala...Din septembrie ii duc la camin (la nido nu i-am dus ca ma costa foarte mult) si am cerut si part -time de 6 ore dar nu tare cred ca mi-l accepta ...atunci cred ca voi ramane acasa desi mi-ar parea rau ...
Va pup si sper sa reusesc macar din cand in cand sa mai intru cate putintel .
pe toate mamici,burtici si prichindei !
neliaCris spune:
Nu mai stiu daca v-am urat "hristos a inviat"....Cris doarme in patul lui....eu am casa toata intoarsa,maine plec la un botez in spania,la nepoata-mea,si am o multime de facut,plus ca am si mancarea de facut....ho ho.si nu am tasta enter,asta mic le scoate si le baga ca pe puzzle.
am vazut pozici de raluca,ce casa frumoasa...burtica micuta si fetita cu ochi albastrii..tu esti oricum mai inalta,sigu kg se vor pune arominios la inaltimea ta,indiferent cate or fii ele.(spune-mi numai ca te-ai lasat de tigari)
Mamicilor inca 2 in unu...va urez o nastre usoara,sper ca faceti epidurala,si daca e vb de inducere,ce sa zic....la mine a fost groaznic....dar nu am murit,deci....va pup pe toate si revin luni cu forte noi
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
LAlexandra spune:
Adevarat a inviat! , Neli, ce ma bucur ca ai intrat sa ne saluti. Sa aveti petrecere frumoasa in Spania (vreau si eu).
Voi sunteti de belea cu cheile...macar mai aveati chei, eu cu sotul era sa ramanem afara saptamana trecuta, fara chei, ca am iesit amandoi din casa si era sa se inchida usa(ca se incuie automat)...noroc ca am strigat la sotul si a oprit-o repede si nu s-a inchis.
Neli la mine va fi fara epidurala, ca am inteles ca aici trebuia sa fac ceva analize, etc, iar eu daca am venit tarziu in Italia nu m-am mai agitat sa ma interesez. Adevarul e ca am si niste probleme cu spatele si atunci nu ma prea incanta sa fac epidurala. Oi rezista cumva, ca doar nu sunt prima ce naste.
VREAU SA O SALUT SI EU PE GINGER. Pana acum nu ne cunoasteam...imi pare bine. Sa fiti sanatosi si cand mai ai timp sa intri sa ne saluti.
+40
LAlexandra spune:
NELI, mi-am permis sa ma uit la pozicile voastre. Bun tort, sa creasca baietelul mare si frumos!. Nu ai scris niciunde poveste nasterii...ca sa stiu ce ma asteapta
+40