Mamici si Gravidute Italia -68-
Raspunsuri - Pagina 3
LAlexandra spune:
NAFI, de-ai sti de cat timp ma uita la zacusca din magazin...dar renunt mereu, ca la acidul meu nu-mi permit . Nici de acasa nu mi-am adus pe acelasi principiu. Eu am stoc de seminte in casa, ne cumparam mereu cu sotul cand mergem acasa, noi suntem cu alea Nutline, dar acum am vazut ca si aici in magazin sunt.
Am uitat sa vad si eu de niste rahat...dar mai trec eu pe la magazin .
Ma bucur ca te-ai simtit bine in seara asta, acum ne mai rasfatam si noi.
Sa aveti toate o noapte linistita!
+40
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...
Roxali spune:
Multumim Slimatei
Andreea printre picaturi tot mai gasesti timp si ptr noi...important e ca santeti ok
Ely si a mea s-a intamplat sa cada ,dar chiar sa faca si salturi...binenteles ca tot eu ramaneam cu traume
Kemsy parjolute sant chiftelute...dialect mold
Fetele gravidoase aveti graja de "cozonacei" cu cat stau mai mult cu atat e mai bine...
Seara nu mai am timp sa intru ca sant ba la cursurile ptr comunione baiat, ba la biserica (aseara le-a spalat preotul la 12 copii picioarele +pupat, exact ca la apostoli)...asta seara o trimit pe mama la procesione, dar raman sa culc fata...maine seara ma duc la slujba
numai bine
nafi spune:
Buna dimineata fete cucuiete!
Sper ca v-ati odihnit bine si sunteti gata ptr o zi plina ptr ca banuiesc sunteti mai toate prinse cu pregatirile ptr Paste.
Roxali - ma bucur ca ti-ai facut timp sa treci si pe la noi! Cozonacelului meu vad ca ii place sa stea la dospit asa ca ce sa fac...trebuie sa-l las pana o simti el ca e gata sa iasa! Daca sufera de punctualitate ca maica'sa parca vad ca vine exact cand e DPN-ul!
Un PASTE FERICIT iti doresc si tie!
Eu am avut iarasi o noapte linistita cu somn adanc si odihnitor. M-am dezlipit de pat abia acum o ora! Mi-am baut cafelutza cu 2 felii de paine cu unt si miere iar acum ca am vorbit si cu sotul si l-am linistit ca sunt ok , ma pot gandi sa-mi fac un plan de atac ptr ca n-as mai rezista sa stau in casa toata ziulica.
Ma gandesc sa sun la cosmetica poate prind o programare ptr azi ca sa improspatez un pic epilatul de acum 2 saptamani...asa ca sa fiu in regula in caz ca se decide domnisorul sa iasa...
Vremea e frumoasa, soare si caldutz..asa ca numai de bine...
O zi buna va doresc tuturor si spor cu pregatirile!
39+ Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
kemsy spune:
Neata!!
Azi se lasa cu petrecere, implineste Loris 6 luni!!
Asa ca va poftesc la un bufet suedez
LAlexandra, parjolutele sunt piftelele. Asa le zice la mine, prin partile Iasi-ului
Ce bine ca aveti aproape magazin romanesc. Noi luam, din cand in cand, alimente romanesti, ca e cam departe magazinul. Oricum, eu sunt fan seminte, dar imi plac alea mici si negre, nu astea de prin magazin, mari si tari de-ti rupi dintii cand le mananci. Cred ca am mancat cantitati industriale la viata mea in fata televizorului.
Ciudat ca in sarcina mi s-a taiat pofta, iar acum e...diminuata
Multumim de aprecierile pentru Loris!
Va pup si SPOR LA TREABA!!!!
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
LAlexandra spune:
BUNA DIMINEATA....la amiaza!
Azi noapte de la vreo 3 pana dupa 5 nu am dormit defel ca ma durea spatele ca niciodata si deja asteptam contractii...am zis ca gata acum ma apuca...apoi am adormit linistita si m-am trezit linistita acum.
Mersi fetele ca m-ati lamurit ce sunt parjolutele. Am si eu neamuri in Moldova si am stat mult pe acolo...dar nu imi aminteam de denumirea asta.
Ce frumos de fetele ce au reusit sa mearga la biserica, eu doar am trecut in plimbare pe acolo, ca mi-e frica sa ma duc sa stau mai mult. Am zis ca de Inviere aprind macar o lumanare, ca nu cred sa ma lase sotul sa merg la biserica, sa nasc pe acolo...macar ca e aproape de noi..vad eu...poate il conving.
Gianina multumesc de masa, la multe lunite si anisori sanatosi!.
Roxali ne bucauram ca printre picaturi iti faci timp si de noi.
Nafi ...ce-mi placi...cum te plictisesti cum repede gasesti ceva de combinat. Eu pe aici habar nu am unde se gaseste comestica si alte chestii, dar de cand am fost insarcinata nici nu am avut curaj sa merg...am rezolvat mai bine probleme acasa
Eu azi o sa lenevesc, e sarbatoare, asa ca doar pe aici prin casa si poate o plimbarica ceva.
Sa aveti o zi superba!
+40
nafi spune:
KEMSY - sa-ti traiasca iepuricul! mersi de invitatia la bufetul suedez! distractie placuta si multi pupicei sarbatoritului care sigur e mai dulce decat tortul!
LALEXANDRA - bine ca te-ai odihnit si tu Eu deja am primit si o invitatie la cina , dar nimic sofisticat , doar la o pizza cu niste prietni de familie (el e coleg cu sotul si s-a transferat aici cu sotia si cei 2 copii de la Roma asa ca suntem cam in aceeasi oala...nu avem pe nimeni pe aici!).
De combinat daa...e musai...ca eu daca stau prea mult inchisa intre 4 pereti devin periculoasa!
Acum vad ca m-au luat niste dureri de burta cam suspecte....asa ca ma duc sa-mi fac un dus...si pe urma vad cum evolueaza...
Cu cosmetica si eu m-am chinuit un pic la inceput pana am gasit un salon mai de doamne'ajuta. dar oricat de moderni ar fi ca locatie, produse...ca si indemanare, cunostinte... nu se compara cu cele din tara!
Spor la leneveala si sa speram ca nu o facem de pomina chiar acum de Paste! daca tot am ajuns aici poate ne lasa iepurasii din pantec sa trecem linistite peste sarbatori!
39+ Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
LAlexandra spune:
ce tolomaca sunt...nu azi e sarbatoare, ca vinerea viitoare ...asa ca as putea munci azi...vad eu daca ma apuc de ceva.
M-a sunat acum sotiorul de la munca sa ma intrebe cum sunt si a zis ca sa mai stea bebele...ca e criza si ca nu avem bani acum...e dus rau...cat crede ca il mai tin?.
E bine Nafi daca iesi ca mai schimbi o vorba, mai trece timpul.
Va las...sa vad ce combin prin casa.
+40
Raluk31 spune:
Buna,gagici!
Nu stiu de unde sa incep,asa ca scriu dupa cum imi amintesc..
Ely,e groaznic cand iti cade copilul,a mea s-a rostogolit si a cazut cu capul de gresie cand avea vreo 6 luni.Atunci mi-a zis Petronela ca la varsta asta cad cu ingerii - frumos,nu? - si intr-adevar,nu i s-a intamplat nimic.O sa fie bine si broscuta ta,ai sa vezi!
Nafi,zici ca dai semneSa dea DD sa ai un travaliu usor! Si inca ceva,foarte important..cand te apropii de final,nu mai simti durere,ci energie sa impingi,deci drumul pana acolo (sa zicem de cand se sterge colul si pana pe la dilatatie 7-8) e cel mai greu.Pt mine expulzia a insemnat mai mult dureri de solduri
Andreea,ii doresc Ambrei sa scape de chinuri cat mai repede!Si tie idem
Roxali,ma bucur ca mai scrii.Intr-un fel,in perioada asta,cred ca e mai bine ca esti asa de ocupata,nu?
Katia,tu pe unde umbli?
Meniul nostru de Pasti suna asa: sarmale,drob,salata de boeuf,friptura de miel cu salata orientala si praji Arlechin!Evident ca majoritatea au fost in grija mamei,ca zilele mele sunt tare scurte!
Noi,preocupati de copil,casa,gradina,timpu trece haotic,burtica creste,creste,de nu se mai opresteCred ca voi lua mai multe kile decat cu Anais,fiindca ma indop toata ziua cu ciocolata si popcorn...
Azi-noapte am visat un nume de fetita - Alexis..imi placea tare mult,dar cand m-am trezit imi suna ca de baiat.Voi ce parere aveti?
Incerc sa pun si poze de la aniversarea copilului..Nu mai stiu cine intreba de ce nu i-a placut tortul.Hm,mister total.In primul rand,n-a vrut sa guste.E sceptica daca nu cunoaste,apoi nici macar blatul n-a incantat-o,iar frisca se pare ca nu-i place din principiu..Stiu ca majoritatea mananca ca purceii din prajiturele si torturi,printesa vad ca nu!
Raluca
de Anais Iasmina si +21
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Raluk31 spune:
Ok,am reusit si am pus una si cu burtica!
http://www.flickr.com/photos/16885827@N02/
Si sa nu uit: Ginger,la multi ani,draguto!As vrea sa stiu ce mai faci si cum le mai merge gemenasilor tai!Va doresc tuturor sanatate si numai lucruri bune!
Fetelor cucuietelor,banuiesc ca pana la Pasti nu mai scriu,asa ca va urez zile insorite,pline de bucurii si liniste sufleteasca!Sarbatori fericite!
Raluca
de Anais Iasmina si +21
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
LAlexandra spune:
RALUK....frumoasa mandra ta. Iar la tine nici nu se vede inca burtica, nu cred ca o sa pui multe kg. Bun meniul de Paste...e daca e si mama sa ajute...ce sa mai|
Cat de nume, e frumos, m-am documentat si e varianta feminina de la Alexandru, in limba engleza sau franceza se foloseste mai mult varianta aceasta.
Sa aveti Paste Fericit!
+40