Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (31)
Raspunsuri - Pagina 8
Klarisse spune:
Lara felicitari pentru baiatel, sa va traiasca, sa fiti sanatosi cu totii. Ce ma bucur cand vin vestile bune.
Fetelor mai stiti ceva de Ariciu..ca nu a mai zis nimic de multa vreme..Hai Ariciule zi ceva ..ca esti bine..
Klarisse
graviduta 12+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana_Perianu Lora – pt arsuri evita bauturile reci/ fierbinti, acidulate, f chimice (de exemplu naturalul ice-tea provoaca arsuri groaznice celor cu sensibilitati si … prajelile) Poti sa-ti iei Malox in casa sis a mai iei cate una cand ai arsuri, sunt total inoffensive in sarcina (garantat) |
Merci, Ana, pt. sfaturi, o sa trec pe la farmacie, ca am o senzatie tare rea de la arsurile astea...chiar nu stiu de la ce s-or fi declansat, ca eu sucuri si alte prostii nu beau...ups...o fi de la mazare? Am mancat aseara si era cu ceapa calita.
Lora, mami de Iustina si

18+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
eveline spune:
Lara, felicitari pentru baietel sanatos!
LoraG, este o vorba babeasca cum ca ,, "creste parul la bebe" si de aia ai arsuri...eu nu cred in asa ceva insa incerc sa te inveselesc
13+
si mamica de
Bianca
LoraG76 spune:
Eveline, da' stiu ca o sa aiba parul lung rau, daca a inceput deja! 
Lara, felicitari pentru baietel!
Noi nu am pastrat nimic de la Iustina, am zis ca daca il facem pe-al doilea, trebuie sa ii luam noi si lui..na, acum bine ne-ar fi prins!
Nadia, bine ai venit la noi! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
Lora, mami de Iustina si 
18+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
madutza_bra spune:
lara c, felicitari pentru eco!
Fetelor scorul este asa 7
la 10
.
Lora, eu am luat pentru arsuri Rennie. 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
kiti2205 spune:
'Neata! Eu acumm-am trezit ![]()
Dupa cum am promis, azi stau acasa si activitatea maxima va fi sa ma mut de pe canapea inapoi in pat. Ma simt mai bine, nu mai am febra, doar o usoara durere de cap si de gat.
Va multumesc mult de grija 

Buburuzule, La multi ani pt mama ta!! 
Kiti,
12+ si mami de Vlad (15.05.2006)
eveline spune:
Gata!

Cum ma stiti pe mine ca n-am rabdare am pus mana pe telefon si am sunat la Synevo si au venit analizele.
Asa ca am mers frumusel si le-am luat, am sunat-o si pe doctorita mea ce tocmai coborase in ambulatorul spitalului (Synevo la noi e in spitalul judetean) si am mers si la ea sa le vada.
Totul e super ok, am scapat de TT si alte minuni.
Ma vad cu ea peste o luna la control de rutina.
Nu stiu cum sunt rezultatele la alte laboratoare dar astia de la synevo iti scriu o intreaga poveste pe care nu ai cum sa n-o pricepi...eu am stiut cum sta treaba inainte sa merg la dr. Chiar va sfatuiesc sa faceti la ei analize macar scapati de un stres cu interpretarea pana ajungeti la dr vostru.
13+
si mamica de
Bianca
Buburuza_10 spune:
Lara, felicitari pentru baietel!!!
Lora, trec ele si arsurile, ce-i dupa ele? 
Nadia, bine ai venit!
Asa, acum sa va povestesc despre "celebrul" meu tort!
Blatul a crescut frumos, acum e la racit. Crema Ganache de ciocolata e si ea gata, tot la racit. Dar tortul va fi gata (il voi asambla) diseara! Mare parte din emotii mi-au trecut! ![]()
17+
eveline spune:
Buburuza bag de seama ca ma pedepsesti ca am facut ieri pofte la fete cu supa. Da tu nu te joci deloc...auzi, tort cu crema ganache de ciocolata
...mai ce bunaciune tre' sa iasa. Sa te gandesti si la mine cand papi...
13+
si mamica de
Bianca
maya71 spune:
Buburuzelor dragi, am intrat sa va dau binete!
Sunt pe fuga, vreau sa o sterg si eu... aici la munca am ramas doar eu.
Crinuta... stiu de la mama ca in vinerea mare nu se face nimic... se mai zice si 'vinerea seaca'... asa se spune ca nu creste cozonacul, nu se inrosesc ouale asa cumtrebuie, mancarea nu iese gustoasa... obiceiuri...
Fetelor nu stiu ce se intampla dar sunt atat de bine dispusa si pusa pe sotiiii ca/mi vine sa iau pe toata lumea in brate, 'sunt pe norisori'... Yupiii