Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (31)
Raspunsuri - Pagina 7
andra_b spune:
Carola asteptam sa revii de la eco cu vestile bune! 
Crina eu azi le rosesc la mine acasa si maine le rosesc cu mama... Cred ca pe sambata o sa am degetele... de alta culoare ![]()
Buburuza si eu tin pumnii pt zestre sa ajunga teafara
hihi Dar mai ales parintii tai!!! 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
13+ cu bebe mic
fulguta28 spune:
Buna dimineata, burtici! Eu azi nu o sa activez pe forum pt ca nu ma simt foarte bine. Va pup si aveti grija de voi si de bebeii vostri.
uta28 este
12+
fulguta28 spune:
Ahhh, si ca sa nu uit, aici sunt drepturile noastre:
www.drepturile-gravidelor.ro/" target="_blank">http://www.drepturile-gravidelor.ro/
uta28 este
12+
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua.
Azi am tras chiulul de la munca
pentru ca am fost la spital pentru analizele la sange si urina...am scapat si de astea...rezultatele o sa le stiu saptamana viitoare. Mai am de facut triplu test-ul si sper sa nu mai fac si altceva unde sa fie nevoie sa imi ia sange...nu ca mi-ar fi frica, ca nu imi este, dar nu ma incanta ideea de a sta sa mii se scoata 3 fiole de sange pentru ceva unde este folosita doar o picatura!
Mariuk 13+
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fulguta28 Ahhh, si ca sa nu uit, aici sunt drepturile noastre: www.drepturile-gravidelor.ro/" target="_blank">http://www.drepturile-gravidelor.ro/ uta28 este 12+ |
Multumesc frumos pentru link. L-am pastrat si o sa ma documentez pe parcurs

11+
nadiutapm spune:
Buna dragi mamici cu burtici,
ma numesc Nadia, am un samburel in burtic de 15 saptamani si o nazdravana acasa de 3 anisori, am ezitat sa intru la mamici de sept-oct pana nu am fost sugura ca bebe vrea sa ramana cu noi pt ca mai pierdusem o sarcina in iunie.
va doresc la toate sarcini usoare nasteri si mai usoare si va urmaresc din umbra.
cu drag nadiutapm
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta [/url]
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007 url="http://b1.lilypie.com/40Lkp3.pngcum cresc eu
lara_c spune:
Salutare fetelor!
Ieri am fost la eco. Toate bune si frumoase...am numarat 20 de degetele si ...am aflat ca este baitel. Adica am vazut ce sa mai....![]()
Asa ca revin cu un raspuns la un mesaj vechi de vreo 3 luni in care va povesteam de calendarul chinezesc si cum s-a potrivit el la toate rudele /amicele si la fetita mea.
Ei bine, nu functioneaza. Sau nu intotdeauna . Caci cf calendarului ar fi tb sa fie fetita....
Numele l-am ales de acum 2 ani...intamplator perdelele si covorul din viitoarea camera sunt albastre( le-am ales de prin septembrie cu speranta ca va fi baietel ba vroiam s a zugravesc si peretii albastrii dar m-a calmat sotul ca nu se stie ce va fi ....) ...deci tot ce mai avem de facut este sa sa ne apucam de cumparaturi serioase caci cam tot ce avem de la Errie este roz ( multe hainute inca neimbracate inca ...).Inafara de un bouncing chair bej si o salteluta Rain Forest avem numai lucruri roz....
De scaun de masa, cot si carucior inca mai are nevoie , asa ca vom achizitiona cam totul chiar daca e bb2.
Asta sa fie problema...important este ca totul e bine.
De abia astept eco de 20 sapt. la sfarsitul lui Aprilie...
Pupici si sa veniti cu vesti la fel de bune...
Lara
w16+
Jamie and Huckleberry Errie 18mths
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
India