Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Eveline si Klarisse, multa bafta la analize. Vor iesi bine, sunt sigura, dar asa suntem noi... trebuie sa ne ingrijoram!

Apropos de ingrijorare, eu voi fi toata ziua super stresata pana ii vad pe ai mei aici. Dupa ce ca drumul este lung (pleaca de la Otopeni la 10.30 am si ajung la mine la 1.30 am), maica-mea a insistat sa imi aduca setul de vesela pe care mi l-a luat cu titlu de zestre acum 20 de ani, cand eu eram un pui de om. I-am explicat ca o sa fie foarte greu de carat, ca ocupa loc, ca si asa au de stat 8 ore in Istanbul intre cele doua zboruri, etc. Ea NU si NU, trebuie sa imi aduca vesela... Fie ca ea, doar ca tare imi e teama ca nu ii vor lasa pe ai mei sa intre in avion cu setul de vesela, pentru ca poate fi considerat arma alba, nu? Daca spargi farfuriile, se transforma in obiecte taioase! Nu imi e de farfurii, cat de supararea maica-mii daca nu poate sa mi le aduca sau - si mai rau - i le confisca! Sper sa fie totul ok, mai ales ca ai mei au fetze de oameni cumsecade!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Multumesc Ionela!
Ai dreptate, e mai bine ca valorile sa fie sub medie decat peste medie. Insa la mine e vorba de hemoglobina. am mai putine globule rosii si astea transporta oxigenul in tot corpul. deci am mai putin oxigen la celule, la creier, la bebe...nu cred ca e prea bine asta.
Oricum incerc sa nu ma stresez cum ai spus. O sa vad ce spune medicul.

Thx a lot!

ghiocela13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata fetelor!

Va doresc o zi frumoasa!

Crina, ouale se inrosesc azi sau sambata

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buburuza bafta cu tortul sigur o sa iasa delicios. Ei, asa sunt mamele sigur o sa se 'lupte' la aeroport si vesela ajunge intreaga la tine. Nu se pune nimeni cu vointa unei mame.

Klarisse graviduta 12+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
eu sunt intr-un extaz continuu asa ca scuzati absenta de ieri.
felicitari celor care au fost la eco.
crina, baietel ca si mine.bv
aniast, super super poza.de fapt toate.
si eu stiam ca si madutza ca azi sau sambata se vopsesc ouale.si am ales sambata sa fie si razvan acasa si sa fie proaspete.eu fac doar 20 ca duminica suntem plecati.luni imi vin si finii la masa si nu am nici o masa.nu stiu pe ce o sa le pun sa manance.am vrut sa cumpar dar acum nu pot sa intorc dupa analiza.am sarit bugetul pe luna asta, plus ca tre sa ma duc si la dr cu rezultatele de morfo cred ca pe 11 imi fac porgramare.poate il mai vad pe bb o data.
pana atunci tre sa ma apuc serios de cautat nume, de fete aveam pregatit de baieti pauza.la unul ne-am hotarat de sfant dar mai vrem unul.
pupici.revin.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

cat de matinale sunteti!

neata si de la mine! nu ma asteptam ca pozele mele sa aiba atata succes. :)

eu azi merg la eco pentru ca vreau sa il mai vad odata pe bebe pentru linistea mea.

www.flickr.com/photos/carola456/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Chiocela, chiar nu te stresa. Daca pana mergi la medic o sa treaca mai mult timp, cel mai bine il/o suni ca sa stai linistita. Eu asa fac

Trebuie sa fii optimista si binedispusa, ca sa ii transmiti aceeasi stare si la bebe

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Carola multa bafta azi la eco, stii ca aici numai vesti bune asteptam, fara exceptie

Klarisse graviduta 12+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Merci Madutza. Azi o sa rosesc cu mama uale.
Buburuza tinem pumnii pentru zestre sa nu pateasca nimic.
Carola bafta la eco astazi. Iti tinem pumnii.

14+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Lora – pt arsuri evita bauturile reci/ fierbinti, acidulate, f chimice (de exemplu naturalul ice-tea provoaca arsuri groaznice celor cu sensibilitati si … prajelile)
Poti sa-ti iei Malox in casa sis a mai iei cate una cand ai arsuri, sunt total inoffensive in sarcina (garantat)

Mergi la inceput