Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (31)
Raspunsuri - Pagina 5
LoraG76 spune:
Multumim pentru complimente!
Ouale le-am vopsit cu coji de ceapa rosie, am strans din timp.
oramona, fetita mea merge la gradi nr. 9, langa CMJ. Poate ne stim din parca sau de la 1 mai, daca stai pe-acolo.
Eu am de ieri niste arsuri la stomac, pe gat...nu stiu de la ce, dar tare naspa e senzatia. Si la Iustina m-am luptat cu astfel de probleme, dar parca mai tarziu...merg sa-mi fac un ceai fierbinte, poate se mai atenueaza.
Lora, mami de Iustina si 
18+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
oramona spune:
Klarisse si Eveline va tin pumnii. Sunt sigura ca o sa ne aduceti numai vesti tare bune
. Eu mai am de asteptat rezultatele, pana dupa Paste,dar la sf. sapt, ca mi-am facut analizele pe 27 martie si daca sunt bune altele nu mai fac. Nici sa nu aud de TT si amniocenteza. Si asa ma streseaza prob.pe care le am cu tiroida.
Gata, pe mai tarziu 
crina-s spune:
Eveline, Klarisse 

. Haideti fetelor ca sigur o sa iasa bine TT, nu va faceti griji.

14+
crina
cu 
ghiocela13 spune:
Buna dimineata pt toti bebeii de aici si pt toate viitoarele lor mamici!!!
Fetelor, ieri mi-am luat rezultatele unui set de analize pe care tb sa le duc medicului care ma urmareste. Iata ce m-a speriat:
Hemoglobina=10 limite 14-17,5
Hematocrit=30,1 limite 35-47
MCV=62,3 limite 80-100
MCH=20,8 limite=28-33
Voi ce parere aveti? e de rau? help me!! help meeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
Kiss u all!

ghiocela13
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Fetelor voi ce stiti: cand se rosesc ouale de Pasti? Astazi sau maine?Deabia astept sa vina Pastiutul. ![]() ![]() ![]() 14+ crina cu ![]() |
Crina, azi se inrosesc ouale. Eu mai lenevesc putin si ma apuc de treaba ca am vreo 50 de oua de vopsit. Am cumparat si abtibilduri ca sa lipeasca Vladi pe ele... sper sa-i placa actiunea.
Asa ca te poti apuca.
Spor la treaba!Andreea,
in 17+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
andra_b spune:
Neata!!!!
Andre-flo la multi ani!
Iertare de intarziere...
Kitti multa sanatate iti doresc! Ma bucur ca esti mai bine 
Crina sunt super incantata de vestea ce ne-ai adus-o, felicitari mamica!
Felicitari si pentru spovedanie, Dumnezeu nu ne lasa! Si noi ne-am spovedit in sambata floriilor. Doamne ajuta cu rinichii!
Carola felicitari viitoare mamica! Sa lasi gandurile negre si sa le instalezi pe cele optimiste si o a fie bine!!!
Mihaelka asa-i cand lucrezi cu oamenii... insa acum sa incercam sa fim calme... da... ma bucur ca au iesit bune rezultatele!!! 
Lora ouale tale sunt super dragute! 
Ghiocela eu nu ma pricep la nici un fel de rezultate.......... Dar poate stiu fetele...
Eu tot lenevesc la calc de vreo juma de ora si mai am treaba!!!!!!
Azi o sa fac si eu outzele, abia astept!
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
13+ cu bebe mic
andra_b spune:
Carola ai niste poze SUPERBE ![]()
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
13+ cu bebe mic
crina-s spune:
Andra 

.Spor la treaba.
Si eu o astept pe mami sa vina pe la mine. O sa rosim si noi ouale daca ziceti ca astazi trebuie.

14+
crina
cu 
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghiocela13 Buna dimineata pt toti bebeii de aici si pt toate viitoarele lor mamici!!! Fetelor, ieri mi-am luat rezultatele unui set de analize pe care tb sa le duc medicului care ma urmareste. Iata ce m-a speriat: Hemoglobina=10 limite 14-17,5 Hematocrit=30,1 limite 35-47 MCV=62,3 limite 80-100 MCH=20,8 limite=28-33 Voi ce parere aveti? e de rau? help me!! help meeeeeeeeeeeee!!!!!!!! Kiss u all! ![]() ![]() ghiocela13 |
Ghiocela, analizele mele au iesit ok,doar acidul uric a iesit mai mic. Medicul a zis ca e mai bine daca analizele iti ies mai mici decat mari. Atunci cand sunt mari e mai rau. Cel mai bine mergi la medicul tau sa vezi ce zice.
Nu te stresa ca face rau la bebe
11+
Buburuza_10 spune:
Oramona, Crina, Lora, Eveline, Ana Perianu (si daca am uitat sa mentionez pe vreuna dintre voi va rog sa ma iertati, nu e cu rea intentie), va multumesc din suflet!!! La aceasta ora, situatia este urmatoarea, blatul de tort este la cuptor, aproape gata, iar eu il intep din minut in minut cu cate o scobitoare ca sa stiu camd sa opresc focul!
Aniast si Lora, v-am vazut pozele si v-am admirat puiutii!!! 
17+