Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Lora, Crina, Loredana va multumesc de grija.
Din pacate si acum sunt la lucru, dar promit ca maine stau acasa si dorm. Ma simt un pic mai bine, am luat si un paracetamol, sa nu ma ia iar febra si astept raspuns de la niste clienti "amabili" care tin 5 oamenii la ora asta la birou, in timp ce ei se dau cu parerea de acasa
Oramona, parca tu ai scris ca dr ti-a zis ca dc nu ai pisica, sa nu faci testul de toxoplasmoza. Nu este adevarat. Toxo se poate lua si de pe o rosie pe care a facut pipi pisica taranului, daca nu ai spalat-o bine bine. Deci fa-ti testul, e mai sigur,

Somn usor burtici

Kiti, 12+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Whaaaaaaaaaat??? Ce cautai la ora aia la serviciu?? Las' ca-si scoate el bebe parleala cand iese, vezi tu ce te taxeaza ca-l tii acolo la astfel de ore! Multa sanatate!

Lora, mami de Iustina si 18+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Crina, astept sa-l vad ca suntem cam imbufnati...si da, in inima mea e sotul meu, in acte nu si cred ca prea curand nici nu o sa schimbam nimic. Ei , de cuminti , nu cred ca poate fi vorba , ca nu am mai fost singuri de mult si dupa cea mica vom merge sambata, cel mai probabil, doua zile se bucura de bunici, ca-i place tare acolo...face ce vrea ea.
Va . Sa ma apuc si eu de munca pana nu ma ia careva de urechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Aniast, ti-am admirat pozele, f.f.f. frumoase! Bb Vladimir e o splendoare de copil, ti-e mai mare dragul sa-l privesti! Sa va traiasca! Iar poza cu bb2 e f. reusita!

oramona, vezi ca noi, fetele din Piatra Neamt, avem un subiect comun la prieteni dintotdeauna, sper sa-l gasesti si sa treci pe acolo. Daca nu reusesti sa-l gasesti iti dau eu link si te asteptam pe la noi! (scuze pt. off-topic). Mie dr. de familie mi-a zis ca-mi da sa iau fier dupa saptamana 20, pt. ca atunci scade cantitatea din organism. Mie mi-au iesit bine analizele pana acum.

Buburuzo, sa ai o zi placuta!

Cum ziceam - sau am uitat sa zic??? - eu cu Iustina am vopsit aseara cateva oua cu foi de ceapa, asa, pentru divertisment mai mult...pt. ca azi nu avem timp si maine dimineata plecam de acasa. Uitati ce-a iesit:
http://good-times.webshots.com/photo/2907952500099413604TYopsz

Merge cineva azi la eco? Daca da, bafta!
O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de Iustina si 18+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Helau!

Crina, felicitaaaaaari pentru bebita! Tot asa fericita iti doresc sa fii toata sarcina si dupa, evident!

Carola, bine ai venit printre noi. Sa stii ca si eu votez pentru "wow" vis-a-vis de poele tale.

Buburuza spor la treaba. La multi ani mamicii tale, sa fie sanatoasa fericita si iubita!

Azi (sper) ca e o zi mare pentru mine. Vine rezultatul la DT...zic sper ca habar n-am daca azi sau maine. Analiza am facut-o pe 24 (miercurea trecuta) si habar n-am daca rezultatul il iau azi sau maine...in asemenea hal m-am zapacit de-am reusit sa le incurc si pe doamnele de acolo de la laborator, le numaram pe degete zilele de s-au zapacit si ele...au zis ca mai bine dau un telefon azi sa vad daca is gata . In functie de cum iese merg mai departe cu TT si amnio...sper ca nu. Is groaznic de prapastioasa, faptul ca am 35 ani impliniti, la cate am citit, parca am nu-s ce boala, asa gandesc....

13+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Lora foarte fin ti-au iesit ouale. Ai folosit foi de ceapa rosie? ca mie de regula imi ies mai galbejite cu ceapa din asta normala.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

LoraG foarte frumoase au iesit ouale, dar si fotomodelul din imagine cred ca a avut o mare contributie.
Inca o data sa-ti traiasca dulceata de fetita! Parca ma bate gandul sa mai facem si noi o fetita dupa vre-un an, doi.

14+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata la burtici. Mai fac si eu cinste cu o cana de cafea cu lapte.
Crina felicitari pentru baietel, sa fiti sanatosi sa va bucurati de el..
Aniast si bebe 1 si bebe 2 foarte reusiti, Vladimir este o scumpete, cred ca esti tare mandra de el..
Ca si Eveline si eu astept azi sau maine rezultatul la DT, poate ma ajutati voi sa il interpretez pana ajung la medic ca sigur ca ma ia paranoia
Kiti sper ca te simti mai bine
Va pup pe toate si va doresc o zi cu soare!

Klarisse graviduta 12+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Aniast – vai ce poza draguta, e impresionanta tehnica asta moderna ! Si eu am o poza cu bebelina mea, dar trebuie sa-mi amintesc cum o pun pe picasa
Iar Vladimir e mortal, mi-au placut toate pozele dar alea in costum mi s-au parut mortale … trabucul ii mai lipsea
Kitti – da muncesti, nu gluma …
Buburuza parca am emotii pt tine … sper sa-ti iasa tortul si sa petreceti o perioada tare agreabila. La multi ani mamei tale !
Crina – vaaaai, carucior bleo ??!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatos voinicelul
Oramona – hai ca acuma o sa te urmaresc sa vad cum ti se coloreaza carutul ca m-ai facut curioasa…
Lora – mai din joaca, mai de divertisment, au iesit frumoase outele. Iar Iustina ta e ca un ingeras

Fetelor e asa draguta perioada asta, ce se mai coloreaza la carucioare mama-mama !
Va doresc tuturor sa aveti bebelusi sanatosi !
16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Aniast si Lora, m-am uitat si eu pe pozele voastre, ce pot sa zic decat ca aveti niste ingerasi minunati si frumosi foc. Lore, sa stii ca fetita imi este tare cunoscuta. Merge la gradinita la Gara Veche? dc nu, atunci in mod sigur din parc.
si multa bafta la fetele care merg la eco azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LoraG, ptiu ptiu....ai o fata extraordinar de frumoasa, sa va traiasca!

13+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput