Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Buburuzelor, va pupicesc mult, mult de tot! Ud floricelele si o sterg sa 'zburd pe campie'

Mi/e drag de voi de numai pot cand va vad asa vesele...

P.S. inca nu am emoticoane si vroiam sa va trimit tot feloul de 'haiosenii' si floricele :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Nadiuta bine ai venit printre burtici. Sa dea DD sa fie totul perfect pana la 40 saptamani.
Eveline bravo! Gata cu grijile.Super.
Fulguta imi pare rau ca nu te simti bine. Eu te inteleg si ma rog pentru tine sa-ti treaca cat mai repede.
Maya

14+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Kiti ma bucur ca esti mai bine.

14+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Fetele, ma bucur mutl pt vestile bune! Sa fie numai vesti bune pana la finalul celor 40 de saptamani
Eu am intrat sa va urez de pe acum Paste Fericit pt ca eu maine la prima ora plec la mama la tara si voi sta o saptamana, ma mai relaxez si eu ca singura toata ziua cu Andreea mi-e destul de greu.Acum ma apuc de bagaje, am atatea de luat pt ea, eu si tati avem o gentuta, bagajele ei umplu o masina
Va pup!

Ayda13+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Nadia bine ai venit, trebuie sa fie marisor bebele tau, nu stii ce ai?

Lara felicitari pentru baietel! vai si eu abia astept sa vedem ce e, poate aflu la TT...

Buburuza felicitari pentru papica! Poate pui o poza cand o sa fie finalizat Deja am o poftaaaaaaa

Eveline ma bucur ca rezultatele ti-s bune!

Si mie imi e dor de Ariciu... nu stiu ce tot face...

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

13+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Ayda Paste Fericit si tie cu bucurie in suflet si multa liniste!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

13+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Lara, felicitari pt. baietel.Cred ca plutesti acum ca l-ai vazut si stii si ce este .Eveline, felicitari si si tie pentru rezultatele bune.
Buburuza, sunt sigura ca tortul tau va fi mai mult decat delicios, noroc ca eu dintr-o mare devoratoare de dulciuri(ciocolata , napolitate, tooort)acum nici nu vreau sa le vad .
Noi tocmai ce am mancat , ca de doua zile nici pofta de mancare nu avem, dar daca trebuie...atunci cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eveline, super.felicitari.
buburuza, abia astept sa vad poze cu tortul.eu am mancat la niste prieteni, dar cumparat, tort cu ciocolata si banane.o minunatie.si as vrea sa cumpar si eu de paste ca tare bun a fost.
lara, felicitari.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Crinuta felicitari felicitari ptr .Ma bucur ptr tine sa-ti dea Domnul un baietel frumos si sanatos.Ai grija de tine si de nazdravan
Buburuzo" LA MULTI ANI " mamei tale
Lara-c felicitri ptr baietel
Kiti ma bucur ca te simti mai bine
Madutza
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Eveline felicitari pentru DT, super ca ai scapat de restul analizelor. La fel mi-a zis si mie, ca daca DT e ok nu mai fac TT, sa dea Domnul sa fie bine, inca nu mi-au venit rezultatele.

Iony

Klarisse graviduta 12+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput