Mariuk
eu am pierdut sarcina in februarie,dar fiind inscrisadeja in aceasta odisee am ramas tot aic s dupa pierdere
Imi sunteti toate dragi si va citesc cu drag si ma bucur de orice veste buna
Poate ai vazut ca sunt din Tulcea-e o povese mai lunga. Sunt din jud.Iasi, casatorita in Tulcea si locuim in Italia la Roma![]()
![]()
M-am bucurat ca am vazut s o tulceanca la odisee desi nu sunt de acolo,dar in CI sunt din Tulcea![]()
Te pup Mariuk
sa ai sarcina usoara in continuare
Iony,imi pare rau... Eu nu sunt de prea mult timp pe aici si nu stiu ce s-a intamplat pe atunci, iar de citit tot din urma nu cred ca se poate face cu atentie datorita numarului mare de capitole.
Da, si eu m-am bucurat sa vad pe cineva din Tl, dar...soarta...
Mersic. 
Apropo: Iasi e un oras foarte dragut. Am fost acolo in excursii si as mai merge.
Mariuk 13+
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Da, si eu m-am bucurat sa vad pe cineva din Tl, dar...soarta... Mersic. ![]() Apropo: Iasi e un oras foarte dragut. Am fost acolo in excursii si as mai merge. Mariuk 13+ |
ma bucur tare ca iti place in Iasi, nu aud foarte des marturii de astea.
graviduta 12+ 
Nu-i nimic Mariuk stiu ca ai intrat mai tarziu in odisee tocmai de aceea ti-am dat cateva explicatii despre situatia mea.

O sa-ti fiu alaturi pana la sfarsitul celor 40 de saptamani si ,poate pana atunci Dumnezeu ma va ajuta sa vin si eu cu vesti bune. Poate ne vedem la vara la o cafea ca venim acasa .