Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (31)
Raspunsuri - Pagina 11
Klarisse spune:
Pfiuu am niste intepaturi prin burta..sper ca e totul ok.
Am vorbit un pic cu fetita sa se linisteasca..sa vedem daca m-a ascultat.
Klarisse
graviduta 12+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Mari-Mariuk spune:
Saru-mana Iony
Klarise, da imi place Iasiul pentru ca e ,,aerisit" , e curat (comparandu-l cu Tulcea) si ai ce vedea acolo...parerea mea...
Mariuk 13+
danaisa20 spune:
buna dragute burticute,
m-am hotarat sa ma alatur voua, pentru ca de vreo 2 luni doar va citeam...
avem si noi o burtica de 11+ si ne dorim sa ramanem alaturi de voi pana la 40 de saptamani...
si, de ademenea, nu vroiam sa o las singura craioveanca pe crinuta...

![]()
oramona spune:
Si mie imi place Iasul. Si mi-e asa un dor de el. A fost orasul studentiei mele
.Acum e mai bine, dar cand am terminat facultatea, in anul ce a urmat imi lipsea enorm de mult.Offf, inca 40 de minute la munca, nu mai pot sta pe scaunul asta. Dar ma bucur ca maine mi-am luat o zi de CO si pana marti nu mai calc pe aici.

mamica de fetita si graviduta 13+
Klarisse spune:
Si eu am concediu toata saptamana viitoare si sincer ma bucur, vreau sa mai stau si eu relaxata, sa nu fac nimic, sa dorm la pranz..

Klarisse
graviduta 12+ 
Mari-Mariuk spune:
Sincera sa fiu, imi e dor de o excursie prin tara...nu am mai fost din iunie...si atunci am fost in mai mult de jumatate a Moldovei...daca as fi ramas la scoala unde am predat anul trecut, as fi fost rugata de parinti si copii sa organizez ceva; aici unde sunt acum e mai greu, copii sunt mai putini, parinti cu posibilitati financiare reduse...Sa fiu sincera, asta e cu ce m-am ales din functia de prof-invatator: am vazut o parte din tara
ca in rest...vedeti si voi pe la tv
Mariuk 13+
Klarisse spune:
Mie imi place Timisoara, Brasovul, Sibiul, Constanta...Iasul intr-adevar are un potential incredibil dar nu este deloc valorificat. Inca mai speram ca se va schimba ceva, sa intram si noi in rand cu lumea..
Klarisse
graviduta 12+ 
LoraG76 spune:
Klarisse, cum a zis si oramona, si mie-mi place Iasiul, ma leaga atatea amintiri de pe vremea studentiei...plus ca-i un oras special, doar acolo am nascut-o pe Iustina. Chiar ziceam cuiva ieri ca mi-e asa dor de Copou si de plimbarile primavara prin Gradina Botanica...
Ce vremuri... Si de Bojdeuca lui Creanga mi-e dor si de teiul lui Eminescu...deja visez...
Oricum, din Piatra nu m-as muta nicicum, decat asa, pe perioada concediului. Imi place orasul asta mult, imi place ca are muntii aproape...eu zic ca-i frumos. Pentru mine este, de fapt, frumos, nu stiu pentru altii...
http://www.viziteazapiatraneamt.ro/
Lora, mami de Iustina si 
18+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
eveline spune:
Salutare din nou.
Sunt acasa...ne-a dat drumul mai repede azi iar maine femeile sunt scutite...super...si mi-am luat si concediu marti si miercuri.
Va multumesc tuturor celor care m-ati felicitat. Sunt sigura ca si la voi este si va fi totul Ok.
Klarisse Iasul este si orasul studentiei mele, mi-a ramas in suflet...tare mult as fi vrut sa raman acolo dupa studentie insa nu am gasit numic de lucru pe vremea aia si a trebuit sa revin in Suceava. Insa cum prind o ocazie cum trag o fuga in Iasi...chiar nu mint, acum doua zile impreuna cu sotul i-am promis Biancai ca o s-o ducem in Iasi...mai mult pentru a o duce in Copou sau in Botanica. Saraca de ea a vazut pe la stiri cum lumea se bucura de primavara in parcuri in Bucuresti si era foarte uimita cum de alea sunt parcuri....noi nu avem niciunul mai mare, indiferent in ce parc esti ii vezi capatul. Asa m-am enervat cu sotul incat am hotarat ca vom merge in Iasi imediat ce vine caldura...una mai serioasa nu asta schimbatoare.
Va urez de pe acum Paste fericit tuturor, sa aveti lumina, pace si liniste in casele voastre. Nu stiu daca voi avea timp sa mai intru, oricum voi incerca.
13+
si mamica de
Bianca