Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Vreau si eu in parcul Copou!!!!!!!!!! si la gradina botanica vreaaaaaaaaauuuuuuu
Deci: Iasiul e un oras frumos si multora le-a ramas in suflet!!!
Mariuk 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Eu maine plec in inima deltei...in satul meu natal pentru a petrece aceste sarbatori cu ai mei parinti. Poate merg si la un pescuit, o plimbare cu barca...cine stie...sper sa tina vremea cu mine.
Mariuk 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Ionela, am vazut ca esti din Bucuresti. Tu la ce medic esti?

ghiocela13

Ghiocela, sunt la Dr. Catalin Haiduc de la Filantropia, dar pana acum am fost la clinica privata Medical City (are consultatii si acolo). E super la clinica, conditii extraordinare si ai timp sa discuti cu el tot ce vrei. E un om extraordinar.
Tu la ce dr esti?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Dragi burticute, va urez si eu Sarbatori Fericite, cu multa lumina in sufletelele voastre si pline de liniste. Si niste bebei frumosi si cuminti, pe care sa-i vedeti cu bine la sf. celor 40 de saptamani.
Va pe toate si abia astept sa ne mai adunam la . Dar dupa sarbatori, ca vad ca toata lumea are planuri de plimbare.
Va din nou cu mult drag.

mamica de fetita si graviduta 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

IONY merci de urari. Te pup dulce, dulce. Sa ai un Paste fericit si linistit alaturi de familia ta.

14+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Dragele mele am terminat ouale. Doamne ce frumoase sunt.
Am facut vreo 8 culori.Imi pare rau ca nu am aparatul acasa sa vi le arat.Acum nu mai pot, stau in patut ca deja au inceput cutitele prin burtica si pe la spate.
Inca nu va urez sarbatori fericite caci sigur am sa intru in fiecare zi ca doar nu plec nicaieri.

14+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Klarisse, Eveline, Lora, Madutza, Buburuza, Andra, Oramona, Nastasie, Iony va multumesc pt cuvintele frumoase
Sunteti printre primele care ma felicitati, inca nu am reusit nici cu ai mei parinti sa vb - tot incerc sa ii prind la telefon.

Da, chiar ma simt in al 9-lea cer sa stiu ca e ok, si sa stiu ce este. Parca e mai...real..nu stiu poate ca simt asa pt ca cu fiica mea am aflate de la 8 sapt si acum ma simteam aiurea sa nu stiu ce bebic am...

Klarisse sper sa te simti mai bine si ..da, incearca sa'lenevesti' cat poti acum ...ca dupa ce vine bebe numai devreme o sa te trezesti...

Va urez de pe acum Paste fericit ( noi o sa fim plecati asa ca pana pe 6 nu o sa mai intru).
Aveti grija e voi si de bebei!!

Lara w16+ Jamie and Huckleberry Errie 18mths

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
India

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fetelor deci va astept cu mare drag la Iasi la o cafeluta, sa o plimbarica prin Botanica sau prin parcul Copou..

Klarisse graviduta 12+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Lara si tuturor fetelor care nu mai intra maine, va urez un Paste linistit, imbelsugat, alaturi de ce pe care ii iubiti.
Sa ii multumim lui Dumnezeu pentru minunile din burtici si sa ne rugam ca si prietenele noastre dragi sa ni se alature cat mai curand.
Sarbatori fericite!.

Cu restul de burtici executam urarile si maine.

Klarisse graviduta 12+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Pt. fetele care nu vor mai intra pe net de sarbatori, un Paste fericit si linistit!

Lora, mami de Iustina si 18+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput