Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (31)
Raspunsuri - Pagina 13
ghiocela13 spune:
Ionela, eu sunt la Dr. Rotaru la Elias. Dar pe 12 aprilie merg tot la Medical City pt prima eco morfologica si pt DT. Tu ai facut deja chestiile astea? Daca da, zi-mi cam cat o sa ma coste. Si zi-mi si cum ti-a iesit rezultatul DT ca eu sunt cam panicoasa din fire si deja simt ca incep sa ma ingrijorez cu cat se apropie termenul sa merg acolo.
ghiocela13
ionela.n spune:
Ghiocela, eu pe 6 aprilie merg la Medical City pt eco si DT. Eco e 410 si DT e 220, asa mi-au zis la receptie. O sa-ti zic miercuri dimineata cum a fost. Sper sa fie toate bune. Tot atunci trebuie sa aduc si analizele pe care le-am facut de la ultimul control.
O sa iti placa la Medical City, e foarte curat, profesionisti si te simti tratata ca o doamna. 
Marti o sa am 12 sapt si 4 zile, deci... maine schimb semnatura in 12+ ![]()
11+
ghiocela13 spune:
Ionela, sunt un pic mai sadica acuma sa-ti spun ca ma bucur ff mult ca tu faci astea inaintea mea, ca sa-mi povestesti mie dupa aceea cum a fost si la ce sa ma astept!
yupyyyyyyy. Eu nu prea am cu cine sa vb ca lucrez cam mult si la birou am numai babastoace care au nascut acum 100 de ani si care imi fac tot felul de teste babesti sa-si dea seama daca am fetita sau baietel, gen: daca am greturi, cum mi se vede burta, ma pipaie, ma urmaresc, daca mai am apetit sexual....cam de-astea! ( bine, glumesc! sunt toate dragute si ma incurajaza dar sfaturile din vremea lor nu prea se mai potrivesc cu cele din ziua de azi)
Sa-mi scrii negresit miercuri sau joi! Pliiiizzzzzzzzz
Kisss u! kissss u! Kisss u!

12+
ghiocela13
ionela.n spune:
Ghiocela, m-ai facut sa rad. Asta e, trebuie sa merg inainte, abia astept sa-l vad pe bebe.
Si eu tot la birou lucrez, dar nu am femei in varsta care sa-mi ofere sfaturi de pe vremea lor
. Sincer ma bucur ca am gasit aici viitoare mamici care sunt in aceeasi situatie ca si a mea, sa vad ca simptomele mele de sarcina nu sunt niste chestii ingrozitoare cum imi imaginez eu, si alte astfel de lucruri ![]()
Nu cred ca plec din oras, asa ca o sa mai scriu pe aici ![]()
11+
ghiocela13 spune:
Ionela, si eu ma bucur ca am gasit site-ul asta. Toate fetele sunt dragute si imi induc o stare de relaxare. ma bucur si ca te-am gasit pe tine pt ca esti tot din bucuresti si putem sa vb de chestii oarecum comune despre doctori, spitale si clinici de aici. Ti-am spus ca nu prea am cu cine sa comunic pe tema asta nici macar acasa: mama nu intelege de ce tb sa ne pregatime bani pt nastere si pt controale, cand ea nu a platit nimic cand m-a nascut! Gratis, Nene Iancule! iar barbatu-miu zici ca e picat din stele: el nu vorbeste decat despre cum o sa vina el de la serviciu si o sa se joace cu copilul! nu se gandeste niciodata ca s-ar putea imbolnavi si atunci tb sa facem ceva, sa fim pregatiri, ca tb sa-i dam o educatie, ca o sa ni se schimbe vietile!!! Numai de joaca si de joaca vb in continuuu! Si toata ziua mama si el nu fac decat sa aleaga nume de baiat, iar seara isi dau seama ca nu au gasit niciunul potrivit si raman la ideea ca tb sa-i pune numele lui barbatu-miu. De parca ar fi vreu Stefan banica jr. sau asa ceva!
Deci iti dai seama cam in ce atmosfera evolueaza sarcina mea!!!!
Pt toatele fetele de aici: dragele mele, noi tocmai ne-am cumparat casuta si acuma suntem saraci lipiti! Avem un singur pat in casa iar internetul nu merge pt ca fostul proprietar a uitat
sa-l plateasca. asa ca...va urez de pe acuma Paste Fericit, Dumnezeu sa aduca lumina si bucurie in inimile voastre si sa petreceti aceste zile minunate alaturi de persoanele dragi voua!
Va pup pe toate!

ghiocela13
Klarisse spune:
Ghiocela Paste fericit si tie si familiei, sa va bucurati impreuna.
Klarisse
graviduta 12+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
fulguta28 spune:
Am revenit!
Crina, multumesc tare mult. Te gandesti la fiecare in parte si ai o vorba buna pt fiecare din noi, cele din odiseea noastra de sept-oct.
Cei drept nu m-am simtit foarte bine azi din cauza unui nemernic de taximetrist care a vrut sa dea cu masina lui peste masina mea, cu toate ca aveam o in fata un echipaj de politie plus prioritate. M-am enervat asa de tare incat mi-a scazut tensiune si jumatate de zi am fost ametita si n-am putut sa ma concentrez la birou. Intr-un final mi-am revenit citind tragediile prin care au trecut cateva mamici din odiseele din anii trecuti. M-am autoconvins ca trebuie sa trec peste starile astea care i-ar putea cauza pe viitor copilului meu.
Inca o data, fac apel sa cititi informatiile cu privire la DREPTURILE GRAVIDEI. Daca nu va sunt utile acum, cu siguranta o sa va fie utile in timp.
Era aici o viitoare mamica care avea probleme cu angajatorul. Draga mea mamica, da-le cu legea in cap celor de la resurse umane si sefilor. Daca nu merge treaba, adreseaza-te Ministerului Muncii si Protectiei Sociale printr-o petitie si solicita-le raspunsul cu stampila si semnatura.
Mamicilor care pleaca in vacanta, va doresc Paste Fericit!
Mi tare drag de voi!!!
uta28 este
12+
andra_b spune:
Eu am terminat ouale, acum o sa merg la biserica si maine plecam la ai mei... asa ca nu mai intru.
Va pup cu drag si va doresc sa aveti un Paste cu bucurie in suflet si multa liniste! 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
13+ cu bebe mic
Klarisse spune:
Andra te pup, sa ai un Paste fericit alaturi de cei dragi.

Klarisse
graviduta 12+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Mari-Mariuk spune:
Andra, sa ai parte de zile pline de bucurii si vreme buna. Paste fericit! 
Mariuk 13+