Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ma retrag si eu spre casa, ploua urat la Iasi.
Ne mai citim maine, sa aveti o seara linistita.
Din nou pentru fetele care nu mai intra maine

SARBATORI FERICITE, UN PASTE LINISTIT SI NUMAI BUCURII

Va pup pe toate.

Klarisse graviduta 12+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Intru si eu repede inainte sa plec acasa sa le urez din tot sufletul tuturor fetelor (mai ales celor care nu mai apuca sa intre pe net pana dupa Pasti)
PASTE FERICIT, LUMINA, CALDURA SI FERICIRE IN CASELE VOASTRE!!!

Buburuza, sa-ti traiasca mamica, sa ajunga cu bine la voi (cu tot cu evsela intacta), sa va bucurati impreuna de sarbatorile astea frumoase si sa ne povesteti cum a fost!

Felicitari fetelor care au primit rezultate bune la analize si carucioare colorate!

Bun venit noilor fete!

Iony, Maya, Madutza va pup si va imbratisez cu drag!

Mai scriu maine ca vin la servici!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 13+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Fetelor am intrat sa va urez PASTE FERICIT . Maine o sa plec la Alba Iulia la mama si acolo nu o sa am timp de scis.
Va doresc Sarbatori Fericite cu lumina in suflet, sa aveti parte numai de zile frumose, de sarcini usoare, de bucurii in familie. Va pe toate si sa ne "revedem" cu bine.
O sa imi fie dor de voi si promit sa spun o rugaciune in noaptea de Pasti si pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Paste Fericit si numai bine fetelor care pleaca n vacanta.
Dragos si Vladut au plecat de marti la Caransebes, dar cred ca anul asta o sa petrecem sarbatorile separat, pentru ca ma simt inca destul de rau si nu ma simt in stare sa merg cu trenul 8-9 ore, mai ales ca va fi super aglomerat
De fapt, o sa vad cum ma simt maine seara.
Va pup si ne mai auzim si maine.

Kiti, 12+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Uta/fulguta.... ce frumos suna... te pui cu toti nebunii, si cu taximetristi care se cred 'regi soselelor' si au un vocabular... de doi bani. Ai grija cu ei... si eu sunt mai impulsiva la volan si ma iau 'in colt' cu ei dar... sunt fara mama-fara tata...

Clabuc/balonas... scuze ca/ti zic asa dar mi/e atat de drag... cand eram mica si ma rugam de mama sa/mi faca 'apa daia' cu care faci baloanase... mama ce ma mai bucuram cand reuseam... si de fiecare data cand te 'vad'... zambesc si... mi/e drag. PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Asa este, Maia71! Tre sa ma potolesc, caci altfel... o sa am un bebe prea buciumat. asta ar insemna sa semene cu ma-sa!!! hahaha
Numele pe care il ai tu, Mara, as vrea sa-l pun copilului meu in cazul in care o sa fie fetita. Cred ca in urma cu 10 ani, am cunoscut o tipa pe care o chema Mara. M-a impresionat fata ei angelica si de fiecare data cand pronunt numele asta am imagine ei.

uta28 este 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Pentru ca vad ca multe dintre voi nu mai puteti intra pe net pana dupa Pasti, va urezfericit, aveti grija ce, sa fie niste sarbatori linistite si minunate alaturi de familiile voastre si de prietenii vostri.
Pentru ARICIU am un mesaj special: lasa-ti inima deschisa pentru prietenii tai adevarati si gandeste-te la minunea care o porti in pantec.Sunt alaturi de tine si ma rog la DD sa-ti dea putere sa treci peste incercarea asta grea.Nu uita: Ce nu te doboara te face mai puternic!
Fetelor sunteti o adevarata familie!

14+

crina cu

Mergi la inceput

Kitti te rog nu plange ca vei fii singurica de Pasti! Noi de ce suntem aici? Hai ca sunt doar cateva zile. Cum iti mai este?
Fulguta treci te rog peste ce ti s-a intamplat astazi. Acum esti acasa si totul a trecut.

14+

crina cu

Mergi la inceput

BUBURUZA!!!! Ti-a ajuns cu bine zestrea? Sa ne pastrezi o feliuta de tort.

14+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Crina, pot sa semnez si eu la mesajul pentru Ariciu?!... ai spus/o foarte frumos si...
Ariciule... mi/e dor de tine!

Mergi la inceput