Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (31)
Raspunsuri - Pagina 15
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Kitti te rog nu plange ca vei fii singurica de Pasti! Noi de ce suntem aici? Hai ca sunt doar cateva zile. Cum iti mai este? Fulguta treci te rog peste ce ti s-a intamplat astazi. Acum esti acasa si totul a trecut. ![]() ![]() ![]() 14+ crina cu ![]() |
Crinuta, esti o bomboana

Nu plang, dar mi-ar fi placut sa inrosesc oua cu piticul si sa le ciocnim si sa stam impreuna, dar stiu ca un drum atat de lung nu mi-ar face decat mai rau decat ma simt. Iar acum tb sa am grija de bebele din burtica, sa creasca frumos si sa stea cuminte acolo pana vine vremea.
te pup
Kiti,
12+ si mami de Vlad (15.05.2006)
maya71 spune:
Uta/fulguta... eu sunt un 'mic dracusor' (glumesc). Cand eram pustoaica prieteni imi spuneau 'borfasulsau copilul'...ma alintau... ma descurcam de orice si ma adaptam imediat situatiei... si eram tareee baietoaica. credeam ca daca fac ce fac baieti devin baiat. Cand am crescut, am vazut altfel situatia si am vazut multe avantaje... dar mi/a prins bine vrema aceea.
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui maya71 Kitiutaaa, o sa fiu si eu pe aici asa ca nu o sa te simti singurica. ucenic(aspirant) burtica ![]() |

multumesc
Kiti,
12+ si mami de Vlad (15.05.2006)
andre_flo spune:
buna seara dragi burtici.
vin si eu cu vesti bune. astazi am fost si eu la eco, bebe molfaia si era tare vioi. avem 200 gr si suntem fetita.
va pup si va tin la curent 

17+
maya71 spune:
BUBURUZELOR...
Sa va traiti aventura vietii voastre cu tot sufletul si cu zambetul pe buze. Lumina in suflet, ganduri si simtiri, Sa va insoteasca norocul si sanatatea peste tot unde va duceti. Iubirea sa va fie pat si dragostea invelitoare iar la capatai sa aveti numai ganduri bune... asta va doresc suflete dragi.
fulguta28 spune:
Felicitari andre_flo!!!

Sa auzim numai de bine pana la termen! Mi se umple sufletul de bucurie cand aud vesti bune.
uta28 este
12+
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Lara si tuturor fetelor care nu mai intra maine, va urez un Paste linistit, imbelsugat, alaturi de ce pe care ii iubiti. Sa ii multumim lui Dumnezeu pentru minunile din burtici si sa ne rugam ca si prietenele noastre dragi sa ni se alature cat mai curand. Sarbatori fericite! ![]() ![]() .Cu restul de burtici executam urarile si maine. ![]() ![]() Klarisse graviduta 12+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Klarisse, multi
esti o draguta ca te-ai gandit si la noi
Clabuc,

maya, iony, Dumnezeu ne va ajuta si pe noi sa avem bebe. Cu atatea burtici in jurul nostru e imposibil sa nu se prinda ceva si noi

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!