Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (31)
Raspunsuri - Pagina 16
Iunia82 spune:
Andre_flo, felicitari!
Simpatizez cu tine ...si eu am fetita si aceeasi varsta a sarcinii.
A mea a inceput sa fie din ce in ce mai activa. Ieri a fost la prima ei slujba religioasa si a miscat f mult in timpul slujbei.
17+ cu
(am inceput sa concepem numele, insa mai avem pana ne hotaram)
Ana_Perianu spune:
Fetelor, va doresc din suflet un Paste Fericit, sa va bucurati de noul membru al familiei pe care deocamdata il avem la purtator
, sa aveti mese delicioase
, bucurie in sufletele tuturor
si sa ne "revedem" cu bine saptamana viitoare !

Simt nevoia sa spun ca pentru mine este cel mai fericit Paste pe care l-am avut vreodata !
17+ 
chichiutza spune:
Buna dimineata burtici dragute! Am lipsit ieri dupan amiaza de la voi, dar uite va ofer acum o cafeluta calda si numai buna de baut, un laptic sau un ceiut aromat!
Felicitari fetelor cu multe vesti bune de ieri, si sper din suflet ca de-acum inainte numai de asa ceva sa avem parte! Sa ne bucuram cu toatele la sfarsitul celor 40s de niste bebei frumosi si sanatosi!
Si mai sper ca lunile viitoare, prietenele noastre dragi sa vina cu vestile bune, alte ecografii, alte emotii..
Va urez si eu inca de acum sa aveti un Paste fericit, linistit si sanatos alaturi de sufletele dragi, si sa ne "vedem" cu bine marti seara sau miercuri dimineata!
Eu plec la tara cateva zile, cat inca mai am bunici.
Pupici multi la toate burticile frumoase!
Cristina
13+
pianna spune:
Andre_flo felicitari pt fetita
buburuza a trecut zestrea de controlul vamesilor?
maya, iony, madutza 1000x
ariciule 
10+
clary spune:
Buna dimineata burtici
.scuzati-mi lunga absenta dar am avut o gramada de treaba la munca si nu am mai reusit sa intru sa va salut.
In ceea ce primeste sefii rau voitori si eu am una..culmea ca are si ea copii acasa dar de fiecare data cand ii spun ca merg la medic ,la control imi spune ca de ce arunc cu banii,ca pe vremea ei nu se faceau atatea controale si copii ei sunt bine..am incercat sa-i explic dar nu am avut cu cine...asa ca incerc sa-mi programez vizitele la medic dupa 16 ca sa evit discutiile cu ea.
Prin Piatra am trecut si eu toamna trecuta cand am fost la munte.Un prieten are o cabana acolo(parca izvorul muntelui se numeste satucul unde am fost ..nu mai stiu sigur) si am fost si la baraj
..superba zona dar parca n-as da marea pe munte![]()
Burticute va urez Paste Fericit!Azi plec la tara la bunica din partea mamei .
16+
http://picasaweb.google.ro/CLAUDIASTATE/CUNUNIECIVILA21032010#
clary spune:
Am uitat sa actualizez saptamana..am mai crescut un pic ..acum avem 17 sapt
17+
http://picasaweb.google.ro/CLAUDIASTATE/CUNUNIECIVILA21032010#
crina-s spune:
buna dimineata dragute burticute
Chichiuta am sa beau si eu un laptic cu tine.
Andre-flo felicitari pentru fetita jucausa.
Clary felicitari pentru semnatura.
Sa aveti o zi minunata astazi!

14+
crina
cu 
carola spune:
am fost ieri la eco. am aflat ca o sa am baietel. burtica mea parca se micsoreaza in loc sa creasca.
voi cum v-ati anuntat angajatorul ca sunteti insarcinate? ce documente trebuie sa duceti la resurse umane?
va urez un Paste Fericit si linistit!
www.flickr.com/photos/carola456/
crina-s spune:
Pentru cele mai frumoase viitoare mamici: kitzy , RAMONELLA , mihatp , dorinutza82 , Marcella777 , mihutza11 , luminita42 ,YONY82 , viss , madutza_bra , dizica, michella78 , Anca Micaela , iomur va doresc din tot sufletul sa vi se indeplineasca dorinta de a avea un bebel cat mai curand, sa fiti sanatoase, sa aveti numai noroc in viata si un
fericit alaturi de cei dragi!

14+
crina
cu 
crina-s spune:
Carola felicitari pentru baietel!
La Resurse umane trebuie sa duci o adeverinta facuta de medicul ginecolog in care sa scrie: sarcina in evolutie de atatea saptamani si eventual daca exista ceva riscuri, iar la aceasta adeverinta atasezi o cerere in care spui ca te afli in stare fiziologica de graviditate.
Cererea s-o inregistrezi. O faci in doua exemplare, unul ramane la tine(cu nr de inregistrare) si celalalt la ei.
Bafta! Sper sa-ti fie de folos.

14+
crina
cu