Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
Ruxita spune:
asta noaptea l-am pus in patutul lui, spre bucuria lui tat'su... si am adormit foarte greu fara el alaturi (el dormea bine mersi in patutz de la ora 23) si la un miez de noapte (sa fi fost ora 3?) ma scol si il verific dormea dus, dar... egoismul zic m-a impins sa-l iau cu mine in pat si sa-l pun la tzatza (imi plesneau tzatzele de muream de durere), n-a ripostat cred ca a fost dimpotriva recunscator, mi-a facut sanul carpulita in mai putin de 15 min... o idee era sa ma mulg cu pompa, dar, ulterior daca se trezea nu as fi avut ce sa-i dau, nu? scanceste prima data pe la 4.30 fara sa faca ochi mari... ati mai patit din astea?
Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos
Andre_lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica noi suntem bine, citim de pe la voi ce de fete harnicute! eu sunt mai calma, facem ce putem inainte de Paste, restul dupa. ca nu intra zilele in sac. am tot spalat si se aduna de calcat. azi servim ceva spalat de geamuri (s-a oferit sotul) oua cumparam gata vopsite si ii pacalim ca le-am vopsit noi. facem cosulete cu gainuse si iarba artificiala si punem oua in cosulete. anul asta cadorisim parintii cu cate o rama foto digitala (cu card si poze cu piticu, desigur) si de mancare "gatim" 1(un) cozonac de la un laborator de-i face "ca la mama acasa". sa fie in casa. in rest mergem cu cutiile de mancare, goale in vizite la parinti. . merge si asa? va pupam! Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
vreau si eu cozonaci ca la mama acasa, ca anul asta mama s-a hotarat sa nu mai munceasca atat de mult... nu e timp!
unde e laboratorul asta?
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
cris_mario spune:
si eu pap cozonac maine,ia sotul de la un laborator din 1 decembrie/if de unde am luat si de craciun si st super buni
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Nik0le spune:
Multumesc pt strigare, micki, cris.d! Sunt pe aici, nu fac nici cozonaci, nici curatenie, am o stare mai albastra...
catalutza, ma trec fiori cand spui ca Irina papa lapte cu sange, mi se pare ingrozitor ca inca ai rani, in special ca stiu exact cat de cumplita e durerea... Sper sa te vindeci cat de curand!
onitza, la fel, inca ai probleme cu sanii? Bine macar ca ai o idee de la ce e, sper sa-ti treaca repede!
haircut, fetita de 5 ani a verisoarei mele a fost diagnosticata cu megacolon cand era mica, dar s-a rezolvat spontan cand a mai crescut. Sper totusi ca micuta sa nu aiba asa ceva! Irina a facut o data kk dupa 9 zile, fara interventie din partea mea si fara sa fie tare, la voi cum e? Poate totusi Maia face rar pt ca e alaptata.
plateea fara cuvinte!
Multumesc pt urarile de ziua Irinei, la multe lunisoare pufuletilor care se mai serbeaza azi!
Va
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Andre_lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario si eu pap cozonac maine,ia sotul de la un laborator din 1 decembrie/if de unde am luat si de craciun si st super buni Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
mor de poftaaaaaaaaaaaa.... 1 decembrie zici!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
vreau si eu cozonaci ca la mama acasa, ca anul asta mama s-a hotarat sa nu mai munceasca atat de mult... nu e timp! unde e laboratorul asta? Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele |
intre dimitrov si obor (dimitrov e intre iancului si obor), pe dreapta (partea cu oborul), cam pe la jumatatea distantei. langa o raiffeisen. are deschidere 2 m doar. e singura patiserie intre dimitrov si obor. costa in jur de 15 lei dar sunt belea. se rup fasii-fasii...
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
Nik0le spune:
Bea, si eu astept sa vad ce zice alexutzza! Mie imi place tare de ea, cat e de efervescenta in tot ce face, n-as putea sa ma supar pe nimic din ce spune! alexutzza ! Acum, daca e sa zic si eu ceva despre subiect, nu mi-am propus o data limita pana la care sa o alaptez pe Irina, la fel cum nu am facut-o nici la Isa. Sunt copii care se intarca singuri la 6-7 luni, sunt altii cu care te lupti sa-i intarci la aproape 2 ani, oi vedea io cum o fi acum.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
micki_mica spune:
pentru stari albastre!
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
xela_07 spune:
eu o sa fac 2 cozonaci sambata dar am ajutor masina de paine. fac aluatul acolo, ii umplu, ii las sa mai creasca si asa umpluti, ii pun la cuptor si gata. ies o nebunie
legat de ultimele discutii aprinse, ce sa mai zic ... eu ma abtin sa comentez de fiecare data cand cineva are o alta parere decat mine, chiar daca as putea sa imi justific f bine opinia mea. mi se pare pur si simplu ca nu are rost ...
acum asa cum am mai spus sper sa pot alapta cat mai mult si daca nu se intarca singur pana la 2 ani probabil voi incerca atunci sa intervin.
am vazut poze frumi de plateea - nu stiu de ce imi inchipuiam ca arati altfel. sa va traiasca crestinul si sa va aduca numai bucurii
blue.flower - o sa poti fara probleme sa ii dai LM dimineata, seara si noaptea. in timpul zilei va putea avea LP. ca sa nu pierzi laptele poti sa te mulgi la servici daca ai unde. ideal ar fi sa nu refuze sanul cu bibe ziua si tu sa mai ai lapte.
eu am fost cazul fericit la Andreea (nu era 85% pe vremea aia si a trebuit sa ma intorc la munca la 3.5 luni, deh rate la casa alea alea ...) adica nu a refuzat sanul. am alaptat-o pana la 7 luni cand a trebuit sa plec vreo 2 sapt din tara. ziua mergea pe LP. am inceput diversificarea la 5 luni. ma mulgeam in schimb la servici la fiecare 3 ore si il aruncam. lactatia a fost super Ok asa.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
Ruxita spune:
o idee pe marginea disputei LP vs LM - prietena mea UNICEF-ista care a alaptat 2 ani si-a dat copilul la gradi si intr-un an nu cred ca a mers la gradi o luna in total - raceste f. des, o zi la gradi, 2 saptamani acasa cu diverse tratamente... tre sa ma documentez mai bine asupra problemei, prea dubios...
Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos