Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Eu am tot citit astazi de prin link-urile care au fost postate pe aici...o groaza de articole interesante...dar la www.nastecumsimti.org/2009/09/20/la-neonato/" target="_blank">asta am plans de mama mama ...eu mi-am vazut bb-lina (in afara de cele doua secunde atunci cand am nascut-o) abia dupa 12 ore ..., ca sa numai zic ca la san am pus-o la 18 ore de la nastere ....ca nu m-au lasat ...mititica de ea ...iar in pozele pe care i le-au facut atunci imediat dupa nastere toate lumea se minuna ca ce ochii mari avea si se uita si in stanga si in dreapta ...ea de fapt ma cauta pe mine si tzatza sa pape ..uffff...maternitatile din Romania _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Alaptatul - My Story Poze mai vechi si mai noi |
spitalul universitar unde am nascut se considera "prieten cu copilul" dar se incalca regula 4 Să le ajute pe mame să iniţieze alăptarea în prima oră de la naştere - eu am nascut la 00.40 si mi la-u adus dimineata...
Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos
blue_flower spune:
citat din mesajul lui cristies Blue_flower, cu sau fara fanatisme legate de nastere, alaptare s.a.m.d... nu e cam devreme diversificarea? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
O fi, dar n-am incotro. 4 luni atat ma lasa acasa.
Bine, la mine e o situatie mai negociata, nu am intrat in nici un fel de concediu, nu scrie nicaieri ca am copil, sunt platita 100% si ma intorc dupa 4 luni. Asta am negociat, asta fac. Poate, ma gandesc, poate ma mai lasa o luna. Pt ca eu lucrez si acum de acasa, ca altfel cum??!!?? Am avut fix o saptamana libera, aia din spital.
Ba nu, vineri cand am ajuns acasa am facut niste plati.
E devreme diversificarea, dar nici sa imi pierd jobul nu imi permit pe criza asta, la sot la servici e asa-si-asa, nu prea pe roze, serviciul meu e super bun, pot sa imi fac treaba si de acasa...ce sa zic.
Mamele noastre au avut 3 luni de la Ceasca pt crestere copil. O sa incerc sa alaptez dimineata si seara, daca voi putea. Desi daca mai iau iar cu delegatii de 1 sapt...nu mai pot alapta nimic!
Cred ca iar o sa mor de durere de sani daca plec brusc de langa bebe. Of...viata mea!!
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
O fi, dar n-am incotro. 4 luni atat ma lasa acasa. Bine, la mine e o situatie mai negociata, nu am intrat in nici un fel de concediu, nu scrie nicaieri ca am copil, sunt platita 100% si ma intorc dupa 4 luni. Asta am negociat, asta fac. Poate, ma gandesc, poate ma mai lasa o luna. Pt ca eu lucrez si acum de acasa, ca altfel cum??!!?? Am avut fix o saptamana libera, aia din spital. Ba nu, vineri cand am ajuns acasa am facut niste plati. E devreme diversificarea, dar nici sa imi pierd jobul nu imi permit pe criza asta, la sot la servici e asa-si-asa, nu prea pe roze, serviciul meu e super bun, pot sa imi fac treaba si de acasa...ce sa zic. Mamele noastre au avut 3 luni de la Ceasca pt crestere copil. O sa incerc sa alaptez dimineata si seara, daca voi putea. Desi daca mai iau iar cu delegatii de 1 sapt...nu mai pot alapta nimic! Cred ca iar o sa mor de durere de sani daca plec brusc de langa bebe. Of...viata mea!! de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
hai ca m-am gandit acu...vezi ce inseamna sa mai si gandesti?!!....oate pot sa ii dau LM dimineata si seara si LP intre timp? Ca sa nu incep diversificarea asa devreme?
O sa intreb pe tanti doctor despre asta.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
cristies spune:
citat din mesajul lui blue_flower
O fi, dar n-am incotro. 4 luni atat ma lasa acasa. Bine, la mine e o situatie mai negociata, nu am intrat in nici un fel de concediu, nu scrie nicaieri ca am copil, sunt platita 100% si ma intorc dupa 4 luni. Asta am negociat, asta fac. Poate, ma gandesc, poate ma mai lasa o luna. Pt ca eu lucrez si acum de acasa, ca altfel cum??!!?? Am avut fix o saptamana libera, aia din spital. Ba nu, vineri cand am ajuns acasa am facut niste plati. E devreme diversificarea, dar nici sa imi pierd jobul nu imi permit pe criza asta, la sot la servici e asa-si-asa, nu prea pe roze, serviciul meu e super bun, pot sa imi fac treaba si de acasa...ce sa zic. Mamele noastre au avut 3 luni de la Ceasca pt crestere copil. O sa incerc sa alaptez dimineata si seara, daca voi putea. Desi daca mai iau iar cu delegatii de 1 sapt...nu mai pot alapta nimic! Cred ca iar o sa mor de durere de sani daca plec brusc de langa bebe. Of...viata mea!! de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
Pai nu e obligatoriu daca nu mai alaptezi exclusiv sa bagi alimente solide, poti sa-i dai lapte praf. Vorbeste totusi cu pediatrul, reaciile la diversificarea timpurie pot fi urate in sensul colicilor si tu daca te intorci la serviciu cred ca doar de nopti nedormite nu-ti va arde.
Sper sa iei decizia cea mai buna si pentru tine si pentru bebe!
Nu am ce sa zic de faptul ca te intorci la serviciu. Fiecare isi cunoaste situatia. Si eu am un feeling ca in curand voi primi o oferta de nerefuzat. Dar nu vreau sa ma gandesc... mi-au promis ca ma lasa cel putin 6 luni!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
onitza spune:
Am sunat-o pe doc Culcer pana la urma, aveam de gand sa ajung in seara asta la dansa cumva ca nu se mai poate. DIn ce i-am descris la tel se pare ca am ciupearca mi-a spus ca se rezolva cu glicerina boraxata si ceai de musetel.....DOamne ajuta ca nu mai pot fetelor de durere, pe cuvant, imi vine sa urlu!:(((( Mai are cineva RABDACOL si pentru mine??????? Noroc ca noaptea se trezeste doar o data ca o luam pe aratura, oricum ziua suge din ora in ora si sunt capiata. La o luna si 3 sapt avem 5,150 kg si 56 cm. Creste bine mititelul, de-aia mi=ar fi si mare necaz sa renunt la alaptare, Doamne dar nici nu concep, asta e, strang din dinti, ma tratez si poate usor-usor ne revenim.
Va pupicesc dulce....aaaa..raportam si noi chiuituri si gangureli de ma topesc nu alta!
Ruxita spune:
citat din mesajul lui elefantica
... hai ca sunteti haioase _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Alaptatul - My Story Poze mai vechi si mai noi |
nu-i place deloc vantul, face urat de tot, i-am pus o esarfa cu gaurele si tras fesul peste ochi si asta ne-a fost salvarea, la fel reactioneaza si la feon - tre sa-l filmez si sa-l pun la video-uri (face spume la gura, respira sacadat, isi desface bratele parca s-ar pregati de bataie (imi aminteste de un curcan infoiat), iar cand il enerveaza rau vantul normal plange). Azi cica a fost 27 km/h in buc, stie cineva care sunt valorile normale, acceptabile pentru o plimbare cu bebicul (sub 5)?
Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos
plateea spune:
nu am recuperat nimic, am pus doar vreo 2 poze...
mai multe cand ma mai lasa pompa!
la bebici si pt mamici...
aaaa... si un sufleu de portocale... cu multa frisca ... da muuulta, da???
plus vreo 2 pahare de vin alb demidulce!
AM ZIS!!!
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
micki_mica spune:
noi suntem bine, citim de pe la voi ce de fete harnicute!
eu sunt mai calma, facem ce putem inainte de Paste, restul dupa. ca nu intra zilele in sac. am tot spalat si se aduna de calcat. azi servim ceva spalat de geamuri (s-a oferit sotul) oua cumparam gata vopsite si ii pacalim ca le-am vopsit noi. facem cosulete cu gainuse si iarba artificiala si punem oua in cosulete. anul asta cadorisim parintii cu cate o rama foto digitala (cu card si poze cu piticu, desigur) si de mancare "gatim" 1(un) cozonac de la un laborator de-i face "ca la mama acasa". sa fie in casa. in rest mergem cu cutiile de mancare, goale in vizite la parinti. . merge si asa?
va pupam!
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui micki_mica mai fetelor ce citesc eu aici... numai vesti bune! in primul rand la multi ani (multe lunite) ingerasilor sarbatoriti azi! danasor eu dau cu bepanthen unguent (nu crema). la fundulet, dar nu la fiecare spalare. zicea pediatra lui bb, parca, daca face eritem ii trece mai greu, cam intr-o sapt. Andre_lina, mama te-am visat azi noapte...eram nu stiu pe unde pe la munte...o cabana...ca sa vezi! si m-am trezit azi noapte zicandu-mi "Andre_lina?!?" sper sa fie de bine... si sa iti traiasca Patriotul! bravo lui! deja e acrobat! si noi il impartasim :) cris.dogarel Ema sa ii treaca mucisorii repede! lorex cam asa, in jur de 6 sapt. nu dispera. piti al meu are pusee de crestere si am mom cand pocnesc tzatzele si mom cand sunt cam usoare...cam goale. asta e. in functie de cum papa. dar nu vor mai fi asa mari variatii. cel putin in cazul meu asa e. pai la ce productie am avut eu in prima luna...ce m-au m-ai tras de tzatze asistentele prin spital in prima sapt si ma duceam cate o ora la pompa electrica la muls...ehee...acum e ok. papa bebe cat e. se mai alinta...e smecher mare: intai stimuleaza de tasneste laptele de se ineaca, apoi sta sa ii pice in gura, mai molfaie putin, iar stimuleaza... Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
m-ai visaaaaat
ce frumos, ma bucur... hehe rad cu gura pana la urechi!
Salutari de la patriot mufat si cuminte!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui xela_07
de www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO010|BUCHAREST&metric=1" target="_blank">aici Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
thanks!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele