Pufuleti de ian-feb 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Buna fetele.
Ne cerem scuze pentru absenta dar am fopst agitati cu organizarea botezului iar apoi cu recuperarea de dupa.
De sambata suntem crestin.
Astazi am dormit amandoi de la 12 noaptea pana la 10 dimineatza cu mici pauze de masa,mai exact 2(la 5:30 si la 8)

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

tu mamica proaspata de crestin -
avem si noi botezul peste o saptamana si am mai multe intrebari - lista de cumparaturi pentru biserica (lumanari, prosoape, ..?), pe mama o pune sub poala popa sa-i citeasca vreo rugaciune? (asta e motivul pentru care NU MA DUC LA BISERICA - considera un pacat ceea ce pentru o femeie e firesc si natural si o bucurie, n-am comis niciun pacat, am adus pe lume o fiinta!) si tre sa ma pregatesc cel putin moral pentru toate aceste ritualuri... pe care eu nu le inteleg dar nici nu ma stradui sa le inteleg.
Si nimic din cum a fost la botez, petrecerea de dupa, cheltuieli, chestii-trestii... cum a fost?

Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos

Lista pentru biserica suna cam asa:
- Prosop si sapun ca sa se spele preotul
- o sticla cu vin
- o sticlutza cu ulei
- haine pentru imbracat copilul printre care si fasa, o panza necusuta pe care primeste nasa copilul
- cruciulite de pus in piept la invitati.
Eu personal nu ma dus nimic. La mine toate aceste lucruri le-a adus nasa la biserica.
Despre rugaciunea aia pentru mama....
Eu am fost la 40 zile si am facut-o atunci asa ca acum nu a mai fost nevoie.
Parintii dupa cum bine sti nu au nici un rol la biserica.
Petrecerea dupa mine a fost super.
Am avut cam 66 invitati, am avut trupa care a cantat(cei care ne-au cantat si la nunta).
Am avut camera la hotelul unde era si restaurantul pentru copil. Asa ca nu am lipsit foarte mult de la petercere.
Bunicile stateau pe rand cu el iar eu veneam la alaptat.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

... cheltuieli, chestii-trestii?... sa inteleg ca e dupa posibilitati, dar sunt curioasa sa stiu cat costa un botez decent cu restaurant cu artificii cu trupa...

Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

MAMIDEPUIUTI, CRISTIES, ANDRELINA, CRIS D, Ratusca

Multumim de aprecieri

Andrelina tare aia cu primele cuvinte ale lui Yannis! Ce faza cu tanti din parc. Sincer, nu as face asta, urasc faza aia cu copilul mare care deja devine constient si cere tzatza in public sau mai rau se apuca sa te caute de tzatze, toate prietenele mele, alea care au avut lapte mai mult de 2 luni au oprit la 4 , maxim 6 luni (alea car enu au trebuit sa opreasca la 3 ca s-au intors la birou) ptr ca nu au vrut ca bb sa fie constient de treaba cu tzatza

cris d tare aia cu dumnezeul kilelor. Recunosc ca nu arat bashoalda si grasana dar nu incap in hainele vechi si deja ma isterizeaza blugii de gravida, ii port de 6 sau 7 luni nu ii mai suport! ma ia cu mancarimi numa cand ii ating sa ii pun pe mine

Fetele nu am citit tot scze daca nu am multumit/raspuns cuiva dar acum treb sa pregatesc toate bagajele sa merg la farmacie sa iau ptr bebe vigantol si ce ne mai trebuie ptr calatorie, sa las casa cat de cat decent de curata in urma mea.... Revin din Grecia sa va citesc/raspund sau poate apuc sa intru pe seara

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Neata fetelor.

Merci de cafea Xela!

Noi am fost ieri la doctor, "diareea" este de fapt o consecinta a colecistului care se maturizeaza. Nu era deshidratat (chiar a luat 900g si 4cm de la ultima vizita, in conditiile in care noi ar trebui sa mergem martea viitoare la medic. Mai mult, in urma controlului a si prestat un kk in cabinet, prilej de verificare live. Ca a vazut ca sunt mama loca mi-a dat niste smecta. Ma mai gandesc daca sa-i dau...

Si am fost afara ca golanii pana la ora 20.00.

Mamidepuiuti .

Larisel, distractie placuta la tara! Ce-ai mai descoperit cu DA?

Catalutza, un copil alaptat mananca CAT VREA iar greutatea si inaltimea trebuie sa se incadreze in niste limite (dar nu obligatoriu), in nici un caz copilul nu are trebuie sa ia fix atat in greutate. Sa zicem ca daca ia mai putin bagi lapte praf, dar daca ia mai mult ce-i faci? Ii dai ceai de slabit?

Lorex, prea te stresezi! Daca a adormit si n-o mai poti trezi, las-o! Se va trezi intr-o ora maxim doua de foame. Sau daca nu inseamna ca ii ajunge. Sau are un program? Cat despre lapte praf... sincer iti spun ca nu inteleg de ce ii dai. Daca tu ai lapte dupa ce suge ea (si sa zicem ca nu s-a saturat) ii dai practic pentru ca-i e lene... in ritmul asta vei ajunge sa-i scoti tu laptele si ai vazut la Plateea ca isi ocupa tot timpul numai cu asta... voi parca locuiati singuri... Ca sa scoti ala incearca sa resetezi semnatura si o faci la loc.

Plateea, chiar daca ai jurat ca nu mai intri pana nu pui poze noi te primim... mai zi ceva de tine!

O pentru micuta Miruna! Sa nu fie nevoie de operatie!

Am vazut ca a aparut Doxa si Floricel(LMA cu ocazia Floriilor!!!).
Va asteptam mai des!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

felicitari,a luat bine gargaritzul .. m-am amuzat cu mama loca

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Ce viteza aveti la scris...parca mai ceva ca la odisee..un capitol pe zi? Eu una nu mai faca fatza, dar nici timp nu am avut saptamana asta...De fapt in general nu mai am timp...logic . Acum cu dermatita asta oribila a Alenei am incercat ca putzinul timp liber pe care l-am avut sa-l folosesc ca sa culeg info despre DA...sorry ca v-am cam neglijat dar promit sa recuperez (sunt pe la capitolul 15 ). E posibil ca de sarbatori sa mergem pe la tzara si atunci iarashi voi lipsi cateva zile bune de pe DC...

In afara de DA care ne supara (primele pete aproape trecusera si au aparut altele si inca nu stim care-i alergenul sau alergenii vinovatzi ) sunt cam amarata ca in ultima saptamana nici nu au luat in greutate fetele (40 g Natalia si 60 g Alena) dar o sa ashtept sa implineasca 4 luni (dupa pashte) si mergem la pediatru sa vedem daca nu cumva schimbam laptele... In rest...ele sunt vioaie, se plictisesc repede, vor atentzie continuu si noi (mami si tati) nu reushim tot timpul sa le-o dam. De multe ori cand avem fel de fel de treburi de facut le punem in leagan, in centrul de activitatzi, la carusele etc. si ne vedem de ale noastre, dar apoi imi pare rau ca in loc sa-mi petrec timpul cu fetele am facut cine shtie ce curatzenie sau calcat sau altele... Dar acum cu DA asta trebuie mai dihai sa am grija de casa si asha nu mai stiu cum sa ma impart.
Hai ca v-am facut iar capul mare cu pb mele...

Am apucat sa vad ca Mirunica e mai rau decat ultima data cand am citit pe aici. Doamne ajut-o sa se faca bine repede si da-i putere sa lupte cu boala. S-a pomenit ceva si de o operatzie? Offf...

Acum ma bag un pic la recuperat (dupa ce o adorm pe Alena ca nu stiu ce are dar vegheaza...nu s-a mai intamplat...de regula la ora 9-9,30 doarme profund).
Va pup pe toate fara exceptzie si sper sa va gasesc data viitoare cu veshti mai bune...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4

esti o mamica echilibrata...a mai zis cineva aici,nu degeaba ti-a dat D-zeu tie 2 bb

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

am ramas cu am2 copilasii pana dupa Paste. eu sa fiu sanatoasa ca azi sotul mai trebuie sa se duca si la o pterecere la firma si o sa vina f f tarziu. sa ma vezi deseara . sunt optimista totusi, cred ca m-am si obisnuit .

nu am timp sa raspund din urma dar daca imi fac revin

o zi superba sa aveti

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

nu am nici cea mai mica indoiala ca nu te vei descurca

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Ruxita sa-ti raspund la ce am omis.
Tocmai s-a trezit teo si tre sa avda ca sunt langa el si nu mai plange.
Asa ca acum se joaca singur cu manutzele lui Si vorbeste cu mine si rade.

Deci:
- nu stiu cat e taxa pentru botez ca a achitat-o nasul
- am avut petercerea la restaurantul unui hotel de 4 stele.
- artificii nu am avut ca nu-mi plac.(nici macar alea mici de se pun pe tort.)
- am avut ursitori care au costat 360 lei
- trupa de muzica a costat 3500 lei(au avut interdictie sa cante manele si s-au conformat)
- fotograful este bun prieten si nu ne-a costat nimic
- cameramanul a fost 100 euro
- la resturant am cumparat noi inafara de meniu; tortul(220lei), fructele(aici numai stiu pretul, in tottal 15 kg de fructe), florile pentru sala(120-lei, cate trei fire in vaza pentru fiecare masa plus un aranjament la masa nasilor pe care l-au facut cei de la restaurant din flori cumparate de mine), vinul l-am adus de la socrii. Am mai cumparat wisky(150lei), bautura aia aperitiv(40lei) pentru femei si saleuri(50 lei).
De platit am platit restaurantul dupa ce s-a terminat petrecerea si ne-au dat invitatii darul.
Noi am vrut sda facem o petrecere la care sa ne simtim bine si sa nu aducem bani de acasa.
Adica ce dadeau invitatii sa acopere cheltuielile.
Si asa a si fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

cris.d - o consulta dr inainte si daca nu e perfect sanatoasa nu il face. mai bine suni sa-i spui de starea ei sa eviti un drum degeaba

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

na, ca tot fara poze vin, dar... vreau sa ma bag si eu ca musca-n lapte cu alaptatul...
e crunt... dar crunt... statisticile sunt din pacate depasite! LP ia un avans nedrept in fata LM, din diferite cauze!
nu vreau sa spun nimic despre nimeni, doar ca si eu am folosit, si am in casa LP! e drept, ca in 10 sapt am folosit o cutie si 3/4 de LP, in rest... chin si pompa...

m-am chinuit... numai eu stiu cum, cu pompa, lichide in exces, nutrinatal, galafor, metoclopramid, marar, ceaiuri, bere... of... lista e lunga! am ajuns la concluzia ca am lapte destul cat sa imi alaptez exclusiv copilul, doar ca la biberon, nu la san, din cauza ca nu am fost destul de puternica sa refuz biberonul cand soacra mea l-a bagat in gura copilului. n va pot povesti si nu am destul timp sa descriu chinul meu si frustrarea cu pompa, dar nici satidfactia ca asa, bun, rau, stresat, nestresat, ii dau copilului meu ceea ce nu ii poate oferi nimeni altcineva.

incerc sa rezist (a se citi lupt mai ceva ca gherilele) cu socrii care ma toaca la cap sa ii dau copilului ceai si suc de fructe... pe motiv ca asa facea ea cu copiii ei acum 30 de ani! of...mergem duminica la dr, si sper sa fie alaturi de mine, cum a fost si pana acum!

ce e drept, e drept.. cand am simtit si am stiut ca nu ii ajunge copilului LM, am suplimentat fara nici o jena cu LP... dar am muncit, efectiv, la pompa, de mi-au sarit ochii din cap, sa produc mai mult. daca bb papa la 3 ore, eu ma mulgeam la 2, pana nu mai ramanea nici un strop in sani. si tot asa.

nu stiu, sincer, cat o sa mai reusesc. e fff greu, si nici ajutor nu mai am decat din partea sotului. socrii sunt mai mult un calvar, motiv de cearta si scandal, si de fite. mananc doar cand vine sotul, sau cand merg la mama mea. e... din pacate o experienta de viata in urma careia sa pot spune... A FOST CRUNT, DAR AM INVINS!...

imi doresc acum, doar sa imi pot intelge copilul macar asa cm o fac acum! credm si stiu, ca o mama stie cel mai bine. si chiar daca nu suntem toate medici pediatri, instinctul si dragostea unei mame poate totul...

faceti, fetelor, ce simtiti ca e mai bine pt voi si copilul vostru. nimeni pe lume nu poate sa inteleaga si nu poate sa faca pt copilul vostru ce faceti voi! ca ii dati LM sau LP, e scundar! iubiti-va mult copilul, si faceti tot ce e nevoie, ca sa nu puteti spune vreodata ca NU AM FACUT TOT CE IMI STATEA IN PUTERI!

Dumnezeu e mare si ne da putere sa luptam! EU STIU!

bafta! important nu e ce lapte folositi, important e sa fiti voi impacate. si sa fiti acolo pt copilul vostru. o mama fara regrete e o mama fericita, si va avea mereu un copil perfect!

o zi buna va doresc. scuze pt "refulare", dar... simt in postarile multora nesiguranta si neincredere. aam trecut prin asta. si incet, icet, copilul meu m-a invtat ca sunt, intr-adevar, pentru el... SINGURA MAMI! el ma iubeste neconditionat si ma ajuta. e datoria mea sa ii ofer la randul meu, tot ce pot.

revin, nu dispar de tot!
doar ca am ... mai putin timp, zilele astea...
sunt dupa cortina, si va iubesc pe toate, pana la ultima!
pufuletii minunati! si va rooog, (Cata) nu va mai luati dupa nebunii care va stabilesc targeturi pt bb... minim 500 g intr-o luna e ok...

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

ce sa mai zic...felicitari mamica luptatoare!

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Fetele salutare si de la mine,am intrat 5 min cat a atipit mandretea mea, nu am reusit sa citesc nimic din urma insa va multumesc din suflet pt sprijin si sustinere mi-a mai zis ayanna la tel ce imi scriati.Noi ne chinuim de luni de cand suntem acasa cu mincatu.Trage non stop la san dar cred ca nu ii ajunge lapticu si nu as vrea sa ajung la completare.Am prins si perioada asta nasoala cu pastele si nu am gasit inca nici un medic , a mea de fam e plecata si nu raspunde la tel, pediatrii de pe aici nu raspund nici aia nu stiu ce sa fac ca nu stiu cum sa procedez cu ea.S-a trezit fug, va pup.

39+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

CRISTIES, si noi avem scaune care se aud ca diareea, absorbite in papmeprs total. unele. sunt uneori, nu miros, nu-s muuulte....nu m-am gandit ca e ceva.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 4 kile!
poze

povestea noastra

Poate nici eu nu m-as fi agitat (ca n-a facut febra, nu buzele uscate, nimic...) dar in week-end merg acasa si iti dai seama ca daca n-am asul pregatit ajung sa fac cine stie ce prostii... Ca atotstiutori d-astia cu ntzzz, ntzzz... gramezi, gramezi.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

mare dreptate ai...traim inconjurati numai de ntz ntz

o printesa grabita...

Mergi la inceput