Bobocei de sept-oct 2008 (272)
Raspunsuri - Pagina 14
babymom75 spune:
SANATATE TUTUROR BOLNAVIORILOR!!!
Hai ca fug si eu la somnic, macar sa incerc sa adorm...
babytza spune:
Neata dragelor 
Cafea dubla in dimineata asta 
si pepsi
Ceai nu mai am
Ca m-a trezit piciul la 6,20 si am varsat cutia ![]()
Lavinia ce scumpi sunt baietii 
Ce impinge Dragos la carucior in parc
puuuup
Cum mai e Victor ? 
Angy mi-ar placea f tare sa ne strangem mai multe mamici
Stabilim saptamana viitoare in functie de vreme ziua in care sa ne vedem si locul 
Ma duc pe plantatie sa cultiv fasolea ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
claudinna spune:
neata!!
babytza, multumesc de
, chiar acum savurez o Amaroy, ca de cand visam!!
babymom, super poze!! mai ales cele de la piscina..mmm, mi s-a facut un dor de vara!! curaj si pe Dragos si pe voi sa se dea singur pe tobogan
, mie nu mi-e de dat, imi e de urcat scarile...
ma imbolnavesti cu cat spatiu aveti pentru joaca, in casa!! cel mai mult mi-a placut fotografia aceea cu Dragos in cusca cainelui! avea cainele o figura...era tare mandru de musafirul lui
acum te asteptams a si povestesti!
Xor, iti tin pumnii sa fie bine!! uneori e chiar mai bine cand se intampla asa rapid, sa nu ai timp sa te gandesti prea mult si lucrurile vin de la sine
Lumi, dar le gatesc aia la cresa, nu se joaca! bine ca a intrebat Dya, ca asa ne mai inspiram si noi
tin minte cand povestea andy_galro de primele zile ale lui Andrei la cresa si imi notam, sa-i fac si eu lui R papa ca acolo.
cat despre alte triciclete mai tarziu...eu cred ca le veti inlocui cu trotinete, role...placi...scutere..
Alexa, imi pare rau ca Matei a trecut prin asta! nu stiu daca ai citit ca asa a avut si R de 8 martie...apoi au aparut bubitele...care au tinut fix o zi, nu i-am dat absolut nimic si am mai si plecat cu el la munte...baie am facut....baia este interzisa in varicela, unde bubitele se pot infecta.
acuma, R a avut si rujeola si bubite imediat dupa febra si bubite in timpul febrei....adica in episoade diferite...ce pot sa spun este ca m-am obisnuit ca dupa sau in timpul febrei sa apara si ceva o reactie cutanata, care nu este neaparat o boala a copilariei sau o alergie (asta daca nu se prelungeste prea mult, se extinde...), ca si raspuns la chinurile prin care trece organismul in timpul luptei cu virusul...nu e explicatie medicala, ca nu am cunostinte, eu iti spun din experienta mea, din ce am observat...sunt virusi care dau si reactie cutanata si aici pe forum am citit de N ori treaba asta (la noi, bubitele au aparut in alte zone, era un pic diferite, de fiecare data)
LE: aici e postul
babytza spune:
anamona asa se numeste boala transmisa de capuse ? Ca eu parca stiam ca altfel ii zice ....![]()
Babytza si puii
Valentina
David
claudinna spune:
laureta, ati mers pe autostrada sau nu??
daca da, nu ati trecut prin vestitul Caracal![]()
sa va spun cate tzitzi are Razvan: "doua-tei!"
melodiile preferate: "du-ma acaca..." si "mama, vase...mama, vase.."![]()
babytza spune:
Au iesit analizele ! Nu avem giardia !!!! 
In schimb avem frichineloza acuta E atunci cand ai mancarici in fund si tipi de cate ori nu primesti ce doresti
Asta are soricelul meu. Si din pacate am aflat ca se transmite mai departe . Din pacate efectele sunt ireversibile. Odata infestat cu acest virus, copilul capata un martz de care se scapa foarte greu. Acest martz, reprezinta o martzaiala acuta a puiului si cu greu ii mai intra cineva in voie. Se ajunge uneori pana la vestitul tavalit pe jos si dat din picioare
Va rog sa aveti grija la acest nou virus care circula prin oras (si nu numai in Bucuresti ) Va transforma copiii din ingerasi in balauri 
Babytza si puii
Valentina
David
_irina_ spune:
Buna dimineatza!!!
Dupa o saptamana de urlete in noapte am avut primul somn de la 22:00 la 8 dimineata! (cu 1-2 treziri de control, dar fara urlete
) asa ca dau de baut!
cu/fara laptic si
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Buna dimineatza!!! Dupa o saptamana de urlete in noapte am avut primul somn de la 22:00 la 8 dimineata! (cu 1-2 treziri de control, dar fara urlete cu/fara laptic si Mamica de Andreea-Maria "Nu merit� s� pl�ngi pentru nimeni, iar cei care merit� nu te vor face s� pl�ngi." Gabriel Jose Garcia Marquez |

creste Deea, creste!!