Bobocei de sept-oct 2008 (272)
Raspunsuri - Pagina 13
piolica spune:
inca nu, eu mai citesc una alta despre inseminari & co...
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
dar ma duc in curind la nani, ca la ce citesc incep sa ma ia durerile de cap... :(
gaia.nevia spune:
Eu ma chinui sa nu tusesc, si asa ma incerca... mama ei de treaba, m-a gasit acuma.

Piolica, o sa fie bine! 
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
anamona spune:
piolica, ai dat startul la pagina 13? pupici de la noi
eu am o saptamana ingrozitoare la servici, multa munca, stres si un pic stat peste program + lucrat noaptea dupa ce adoarme Thea
am intrat in fuga sa va dau alarma despre capuse inca o data:
este epidemie de babesioza, saptamana asta tot aud de cazuri de catei infestati, capusele apar pe unde nu te astepti, se pot lua chiar si de pe betoane......deci atentie mare la copii si la catei evident...
in alta ordine de idei, in cautarea mea de scaune de masina, m-am hotarat sa mai astept un pic, o sa plecam cu scoica acum de paste
Sper sa procedez bine, Theiei ii ies un pic picioarele din ea (s e incadreaza ca si kg dar nu si ca cm)
in fine, in UK, Britax Duoplus Isofix costa 700 RON, in Romania 1350 RON.....asa ca o sa faca tata comanda si voi astepta un transport de acolo cumva
piolica spune:
pai poate 13-lea asta o sa fie cu noroc, pt ca 13 martie nu a fost...
Ada, multa sanatate!
Anamona, mai sta Thea in scoica? o sa mergeti departe? eu nu m-as aventura cu Elsa in scoica nici pina la colt, cred ca mi-ar urla la greu.
babytza spune:
Hello 
Mai sunt si eu pe aici, abia am venit de la o clienta ![]()
Nocom ma bucur ca e Dariuta mai bine 

Insanatosire grabnica
Am auzit si eu ca circul rotavirusul zilele astea
Offf, sa va faceti bine repede. Matei e bine ? 
Ada lasa mami, capul sus, ca pana de Paste sunteti pe picioare
Sanatate muuuulta , sa iti treaca cioburile si mucii lui Teo 

Alexa sanatate multa mamico, sa va treaca pana de paste ![]()

Noi nu facem ouale maine, ca nu le-am luat inca
Le facem sambata. Dar cred ca maine mergem la impartasit ....discut acum cu sotul ![]()
Xor tinem pumnii la tratative
Imi par erau ca incepi si tu atat de repede 
Cu mancatul : in cursul saptamanii doar seara mancam impreuna. Ziua fiecare e cu ale lui. Insa in we papam impreuna la pranz si seara. Iar la pranz , daca puiul nu doarme, isi face de lucru prin bucatarie sau il auzim in casa la desene, dar noi stam la masa tot familionul. Gatim de placere, manacam de placere
Singurul care baga de pe fundul de lemn e fratele meu si ma scaote din sarite. eu sar cu farfuria, el o da la o parte 
andy g offf mami, prin cate ati trecut
Sanatate multa 
Asa rau imi pare cand aud de bebei bolnaviori 
Lumi ma bucur foarte tare sa aud ca esti mai optimista si mai relaxata cu privire la gradi si merge inspre bine
Eram convinsa ca va fi bine , in primul rand pentru ca ei sunt doi si se au unul pe altul acolo 
progrese o sa tot vezi acum ca sunt in colectivitate, mai rapid decat daca ar fi stat acasa ![]()
Si soricelul tot in parc a cerut prima oara dupa o saptamana sa stea in picioare. Ca vroia creta unei fetite
Si uite asa a cerut jos din carut ![]()
Mi-e dor de voi, abia astept sa ne vedem in parc .Poate dupa sarbatori , in we facem o intalneala 
Si o sunam si pe Monica sa vina cu Dragos 
Joy ce tiker frumos ai
cand mai veniti in parc? 
Nerantula duamna , ce are copilul tau intre picioare ??? ![]()
Maine ne iese rezultatul la analize , abia astept. ![]()
anamona te pup 
Asa e cu capusele, stau bine mersi si in tencuiala caselor. am citit undeva ca pot trai in stare latenta multi ani, pana gasesc o gazda. E tare nasol cu ce boli transmit nenorocitele astea de capuse ![]()
Thea mai sta in scoica ? Pe spate ? David nu ar sta nici 5 minute, dar la drum....Unde plecati ? 
Babytza si puii
Valentina
David
gaia.nevia spune:
Anamona, eu ma tot uit la www.britax.co.uk/car-seats/evolva-1-2-3-plus" target="_blank">acesta, care te scuteste de a cumpara alt scaun cum sunt eu nevoita.
Nu imi dau insa seama daca este si isofix...
Pe mine chiar ma terorizeaza gandul ca trebuie sa cumpar in curand inca doua scaune de masina!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
si eu mi-s p-aci..citeam..dar sunt varza de obosita...
azi noapte a fost una a plansetelor..abia de am calmat-o
Andy_g offf prin cate ati trecut
Nocom ne
sa fiti bine
Nerantula las ca afli data viitoare, e bine ca e neghinita bine
Ada multa sanatate, veti fi bine de paste
Babytza as veni si eu la intalnire...daca se anunta vreuna![]()
Alexa multa sanatate va dorim 
Dya referitor la meniu...miel nu stiu daca voi face...la noi nu se mananca, insa am sa fac fripturica de pui, oua vopsite (sambata le vopsesc), cozonac...poate si pasca, salata de fasole verde cu smanatana si usturoi, o ciorbita probabil de legume si oi mai vedea ce 
anul acesta a venit iepurasul mai devreme la Crina
...poate o mai veni inca o data, a venit si la mine daca pot spune asa...azi am fost plecata cu munca la cineva
...mai am maine si poimaine![]()
va
am cu mare drag pe fiecare in parte...ma bag la nani
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
babymom75 spune:
Salut!
ma doare capul de NU MAI POT. Ca sa-mi treaca am baut o cafea (a catea?) pe la oara 11 si... rezultatul: nu mai pot sa dorm. Buuun! Noroc cu voi ca n-ati fugit toate la somn, sper...
babymom75 spune:
Am inteles, v-ati culcat cu toatele. Normal, la ora asta...
No, numa' bine, daca-i liniste incarc niste pozici noi. Si ma duc sa halesc ceva de prin frigider... cura de slabire - dupa Pasti! ![]()