Bobocei de sept-oct 2008 (272)
Raspunsuri - Pagina 12
andy.p spune:
Lau super ca puteti merge asa,noi din pacate nu.Un motiv e cel cu scoala si chiar si inainte sotzul meu cand pleaca in delegatii pleaca cu mai multi colegi,sefi
Nocom multa sanatate ii doresc Dariutzei
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
nikolici spune:
alexa nu am o poza la indemana sa-ti trimit cum a fost K.
Ce pot sa-ti spun este ca la roseola are ganglionii umflati.
Sanatate maxima Matei!
in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Xor spune:
Alexa - Mark a avut roseola si intr-adevar bubitele au aparut intai pe fata....apoi pe corp si abia in zilele urm pe maini si picioare....poze nu i-am facut...Ce pot sa-ti spun e ca semanau cu o urzicatura, erau unele langa altele formau ca niste pete pe corp...Ganglionii occipitali se umfla si la rubeola si la roseola...
gaia.nevia spune:
Am ajuns si eu nu de mult de la doctor... sunt varza, citez... asa ca am primit premiu niste augumentin si alte socoteli asemanatoare.
Din pacate nici Teo nu-i prea bine... tuseste, plange intr-una si are muci... deci se duce spre laringita binecunoscuta. Are si febra, dar nu mare. Acum n-a mai avut putere, dar cred ca maine il trec pe aerosoli.
Azi i-am dat numai Prospan si miere cu tei... plus homeopatele...nurofen... bietul pui mic.
Pai... ce ma mir... e Pastele. Cum sa nu fim noi varza de Paste.
- despre vopsirea oualelor, eu stiu asa: ouale vopsite in Joia Mare nu se strica niciodata. Se usuca pur si simplu. De aceea vopsesc numai Joia, daca vopsesc, ca n-am facut-o prea des, de regula primim de toate de la mama, soacra.
Cand m-am mutat aici (la casa mea cum ar veni) am vopsit prima oara oua, si am pastrat unul. Inca il mai am, dupa 13 ani. Nu s-a stricat, se aude un praf miscand inauntru daca il scuturi. In Joia Mare l-am vopsit.
- Dya, si tata avea acest obicei, sa manance diverse pe un fundulet de lemn. Si pe mama o enerva de comar si se lupta sa-l scape de acest obicei, asa ca tata se consolase si scotea doar din cand in cand funduletul acela pentru friptura, slana cu ceapa si alte "delicatese"
si uneori pentru cate o gustare pe care o lua singur.
- Lumi
! Ce ma bucur ca se acomodeaza hunisorii.
- Nerantula, in cate saptamani esti exact? Eu am facut transvaginale la ambele sarcini in primul trimestru, la CMU la prima sarcina, si la T la a doua. La Iosup am fost prima oara la 16 sapt cu Teo, si la 14 cu Radu, si am facut din cea cu sonda pe burtica.
Imi pare rau ca te-ai necajit, un
ic mic pentru Neghinita!
- Piolica, la Carrefour se vinde brandul propriu, mancare de bebelusi peste 9 luni, si cu miel si cu porc...![]()
- Nocom, ce bine ca e mai vioaie Daria!
sa fie tot mai bine!
La ce spital ati fost?
- Alexa eu nu am facut poza la Radu cand a avut roseola, dar nu a avut pe fata. Nici Teo nu a avut pe fata. Au avut pe ceafa, pe gat, pe spate, pe brate si pe burta. Bubite multe, roz inchis, usor reliefate si adunate in grupuri-pete.
Spre deosebire de ultima febra, cand lui Radu i-au iesit cateva bubite (numarabile) independente una de alta, pe burta si pe spate. Pana la urma m-am gandit ca e vreo alergie la novocalmin de data asta... ca roseola avuseseram.
M-am mai gandit ca poate fi reactie la Priorix... dar nu am avut o confirmare de la dr. care a zis ca are doar rosu in gat. Bubitele nu se mai vedeau. Ganglionii inflamati. Dar si eu am acuma...![]()
![]()
Multa sanatate!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
AlexaM spune:
Multumesc mult Nikole, Xor si Ada. 
Se simt putin ganglionii.
I-am dat 3pic de Zyrtec si 5ml de calciu gluconic 10% cum mi-a spus dr de frica sa nu fie vreo alergie si sa nu apara si alte simptome mai grave...si astept sa vad cum va fi dimineata.
Problema e ca azi si ieri a fost afara, i-am facut baita....si daca e roseola, am cam imprastiat-o pe la altii...si parca nici baie nu e voie...
Asta e...trebuia sa faca si el o boala ceva pana la urma...
Multa sanatate Ada si tie si lui Teo.
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
Nerantula spune:
Alexa, ti-am trimis mail cu pozele. Gruia nu a avut deloc pe fata bubite, au inceput pe burtica/piept si s-au extins pe gat/spate, iar in final pe membre. Baie ai voie sa ii faci, numai sa nu freci, iar de iesit .. niciodata nu stim ca sunt contagiosi atunci cand sunt cel mai rau.
Multa sanatate! 
Ada, numarul de saptamani e la semnatura
, de sambata intru in trim 2.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
gaia.nevia spune:
Alexa, roseola e contagioasa pana cand dispare febra. Si e musai 3 zile cu febra peste 39... Apoi dispare febra (nu mai ai nevoie de niciun antitermic, subit) si apar bubitele.
Cum tu nu scoti afara copilul cu 39, nu atunci e contagios, ci inainte, cand nu are niciun simtom...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
gaia.nevia spune:
Nerantula, ce fain e thikerul lui Neghinita!
Ce sa zic... la 12 sapt se putea si fara transvaginala. Eu am avut noroc azi la urgente la CMU, am dat de o tipa super simpatica. A avut chiar amabilitatea sa asculte balmajelile mele naturiste si homeopate, desi cred ca se spargea de ras la ce puroi am eu in gat.![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
Nerantula spune:
La Medicover e jale pe linie.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
gaia.nevia spune:
Gata? toata lumea la nani? Io mai pazesc dorei pe aici...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi