Bobocei de sept-oct 2008 (272)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

nocom, multa sanatate! Bine ca te-ai dus cu ea la spital sa o hidrateze! Pupicei!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Lumi - ma bucur ca e din ce in ce mai bine la cresa...usor usor te relaxezi si tu si vei reusi sa te mai si odihnesti...cand vei merge la lucru hunii se vor simti deja ca acasa la cresa
Carne de miel nu mananc nici eu, nici sotul, deci va lipsi din meniul nocstru de Paste.....
Nerantula - si cica toti se numesc medici....oricum, bine ca e ok samburica
mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Uff Nocom....si v-a pus si un diagnostic? Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Dr crede ca este rotavirus, desi Daria a facut vaccinul rotarix....cica nu acopera toate tulpinile..oricum daca nu asta tot un virus.. Nu ne-a putut pune un dignostic pentru ca de cand am ajuns la spiatl Daria nu a mai facut nici kk si nici n-a mai vomat, as aca nu a avut din ce sa recolteze... Asteptam sa faca azi sau la noapte caca sa punem in cutiuta si sa ducm maine la analiza...

Deocamdata avem ca tratament doar saruri de rehidratare, si in functie de rezultatul analizei de maine ne da sau nu antibiotic. Am fost la un dr fff bun, un adevarat profesionist, care a urmarit-o indeaproape cele 5 ore cat am stat acolo pe perfuzii si care ne-a explicat cu lux de amannute cum e cu boala asta, de ce sa nu ii dam nici un medicament pentru stomac si multe altele... jos palaria Cand o sa ne linistim si avem ceva timp o sa va scriu mai multe .....

Va pup pe toate ca ne sunteti alaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Bine ca e mai bine Dariuta!!
Se pare ca bantuie rotavirusul asta. Am si eu o vecina care tocmai a iesit din spital cu baietelul tot de 1 an jumate..a stat 5 zile pe perfuzii..tot asa vomitat..kk moale..nasol. Si se pare ca e contagios si 2 saptamani dupa..cel putin asa i-a spus doctorul.

Multa sanatate..sa scapati repede!! Bine ca ati dat peste un doctor bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nocom refacere rapida la puiuti.
dyanira imi imaginez ca nu te bucuri ca sunt in aceiasi situatie dar stiu din experienta ca e bine sa vezi/auzi ca nu esti singura care trece prin asa ceva. Eu niciodata nu am povestit, nici macar prietenilor apropiati cat de rau ma inteleg cu mama pana intr-o zi cand am clacat si le-am povestit. Spre surprinderea mea am declansat un fel de tavalug si am aflat ca nu eram singura in situatia asta, nu m-a bucurat dar mi-a facut foarte bine la moral.
tzitziri eu am o zi dedicata lui Alexei dar nu il duc la Mc Donalds. Deobicei ne oprim la MC cand plecam la drum lung si nu ne-am ferit sa le dam dar am observat ca oricum nu mananca deci nu imi fac probleme. E adevarat ca in ziua in care iesim noi doi il las sa manance orice vrea el, sunt putine exceptii, nu comentez si nu ma bag.

Obiceiuri de masa: noi mancam numai la masa, luam micul dejun impreuna cu cat mai des cu atat mai bine. Fiecare isi cara dupa puteri lucrurile inapoi in bucatarie (nu mancam in bucatarie ca nu avem loc e cam cat o camara de bloc de mare), nu ne uitam la televizor in timpul asta si pe cat posibil vorbim toti cu toti, am boala pe zicala aia cu gura plina nu se vorbeste. Eu nu sunt o bucatareasa talentata, sotul insa si talentat si pasionat il laud cand imi place ceva si reciproca e valabila. Ne planificam duminica seara ce mancam in saptamana urmatoare, gatim pentru pranz odata la doua zile iar pentru cina fie improvizam zilnic fie mancam ce e pentru pranz. Desi eu am fost o sclifosita toata viata de cativa ani m-am dat pe brazda. E clar, mancam de placere, gatim de placere si incercam sa le cultivam si copiilor lucrul asta. Majoritatea cheltuielilor casei se duce in directia asta. Am ajuns atat de snobi ca nici pe la restaurante nu ne mai place dar cum spuneam sotul este si pasionat si talentat, face acum un curs de reconversie profesionala ca sa devina bucatar. Bine el il face for fun dar altul nu a gasit.Nu traiam ca sa mancam, avem si alte pasiuni dar mancam bine ca sa traim bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Nocom, ma bucur ca este vioaie si ce bine ca a mancat! Tot asa sa o tineti!

Noapte buna, mamici!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am ajuns si noi a casa. A fost scurt dar ne a placut, mai ales fetelor
Io ca de obicei nedormita nemec nou

nocom multa sanatate printesei

nerantula, ce sa zic no comment cu echografia de la Medicover:(

baby boy am stat la pensiunea "Carul din stele". Am fost in oras doar prima seara scurt prin centru (cred) unde erau multi iepurasi oo , lumini multe.

claudinna nu stiu daca am trecut prin Caracal( cu geografia Romaniei is varza)

lumi ma bucur mult pt voi ca e asa bine la cresa, bravo voua

andy, faceti si voi ca noi, mergeti cu tati din cand in cand

Ada cu mancantul pe rand m am recunoscut . La restaurant e jale, tb unul sa alerge dupa Biancu. Asa ca de data asta i am zis chelnerului sa ne aduca comanda in camera, pe balcon la soare. Biancu s a jucat in camera si am mancat si noi amandoiiii

andy_g refacere rapida lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Fetelor, va rog, ajutati-ma si pe mine:

Matei a avut 2 zile si ceva febra 38.5-39.4grd. Genul de febra de care ziceati si voi cu manutele si piciorusele reci. i-a iesit un canin si inca unul se umfla in pene. I-am dat Panadol si Nurofen alternativ la 4 ore. Dupa 3 zile totul ok. Fara muci sau alte manifestari de raceala. Caninul a iesit.
Insa, transpira noapte la temperaturi la care ar fi fost ok in mod normal si i-au aparut niste bubite ca de transpiratie intai pe gat acum si pe burtica si spate.

Acum nu stiu ce sa cred, o fi roseola sau o fi vreo alergie? Dr mi-a spus ca la bolile copilariei intai apar bubite pe fata apoi coboara pe corp...el nu are pe fata...

Acum rugamintea mea este la fetele care au avut puiutzi cu roseola sa-mi trimita si mie o poza cu puiu' sa vad bubitele sa ma lamuresc si eu: iliealexa@yahoo.com

Va multumesc mult!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

apropos de rotavirus, imi spunea o prietena din Olanda ca acolo nu dau niciun tratament, in afara de saruri pt hidratare, cica daca stopezi voma / diareea virusul ramine in corp, nu are cum sa se elimine. Mie mi s-a parut barbar ce mi-a zis atunci, mai ales ca Elsa vomita in jet, insa acum, analizind lucrurile la rece, mi se pare destul de logic. Oricum in Olanda nu se da tratament mai deloc, se lasa corpul sa lupte cu boala. Si cred ca asa organismul se fortifica.
In Franta, in schimb, iesi cu sacosa de buline, siropele and co...
Nocom, ziceai ceva de antibiotic, daca va da sau nu, pai daca e viral, atunci clar ca nu trebuie sa va dea. Multa, multa sanatate!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput