Bobocei de sept-oct 2008 (272)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Lumi, cred ca ai fi vazut pe fata copiilor daca ar fi fost vreo problema!
Pupam hunii dragi!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya da, mi se spune zilnic, cu acuratete, ce papa, cat papa (ca nr de lingurite, de ex.), daca au facut mofturi sau nu. si cel putin in privinta mofturilor, le recunosc, asa-mi fac si acasa, deci am incredere ca raportul dat e real.
noi suntem la grupa de sugari, asa-i zice, cu copii cu varste intre 10 luni si 2 ani. mancarea e pasata cu furculita, carnea data prin masina de tocat. adica cam de bebelusi, am cerut special sa mi-o arate, sa vad consistenta, sa-mi dau seama daca o refuza cumva din acest motiv. caci inca nu papa tot, ca acasa...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi si cam ce fel de preparate li se dau sunt doar piureuri de bb sau si mancare gatita???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

dya, piure de cartofi cu carnita, spanac cu orez si carnita, ciorba de legume cu carnita si fidea, ghiveci de legume cu carnita, mancare de conopida cu carnita, supa cu galusti si carnita. de-astea. carnita e de vita sau pui.
nimic deosebit gen musaca sau sufleuri, doar mancarica gatita.
aaa si am intrebat, nu le dau varza, cel putin sigur nu la grupa asta de pici, ca tot s-a mentionat pe aici...

gustarea de dimineata e de fructe: mar cu biscuiti, banane, sau lapte cu cereale. UHT.

mimihoo, e rau ca nu stiu inca sa vorbeasca, ca sa fiu si mai linistita, dar da, zic si eu ca as fi vazut daca era ceva in neregula.

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hipp are niste borcanele de legume cu carne de miel (poate ca e special pentru arabii din Franta:), acum, gluma la o parte, nu cred ca e interzisa carnea de miel pt copii, atit timp cit e acompaniata de niste legume.

andy_g, prin ce ati trecut! Multa sanatate!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Eu ii voi da ciorba de miel Sofiei, asta dc face mama Nu vad de ce nu i-as da carne de miel. Mi se pare mult mai sanatoasa decat puiul din comert, de exemplu.

Nocm, sanatate multa! Ati fost la spital? sper ca nu e cazul de internare..

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

dya, piure de cartofi cu carnita, spanac cu orez si carnita, ciorba de legume cu carnita si fidea, ghiveci de legume cu carnita, mancare de conopida cu carnita, supa cu galusti si carnita. de-astea. carnita e de vita sau pui.
nimic deosebit gen musaca sau sufleuri, doar mancarica gatita.
aaa si am intrebat, nu le dau varza, cel putin sigur nu la grupa asta de pici, ca tot s-a mentionat pe aici...

gustarea de dimineata e de fructe: mar cu biscuiti, banane, sau lapte cu cereale. UHT.

you are a really lucky mother!!!

varza era la grupa de copii peste 2 ani..

sa stii ca si la Acorns am auzit ca la grupe mai mari era mai bine..pacat ca la cele mini era ..rau..rau ...
dupa cum povestesti tu ..la Titan e invers..

si tineti-o tot asa

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

lidia, eu zic asa, indiferent de tipul gradinitei (privat sau de stat): in primul rand sa fie indeplinite conditiile de igiena si calitate a mancarii. asta nu se discuta sub nicio forma.
apoi, desi eu as zice ca in aceeasi masura, conteaza OMUL. e f important sa existe cineva (una sau mai multe persoane) de care copilul sa se ataseze, sa accepte sa fie schimbat/hranit/adormit de persoana respectiva, sa accepte jocul, interactiunea etc. altfel, degeaba conditiile sunt ok, copilul nu se va integra si se poate ajunge la lucruri grave.
zic si eu, mai mult din teorie, acum experimentam.

eu sper sa fie ok si dupa 2 ani, din toate punctele de vedere, om vedea. am vazut ca pentru grupele de juniori, este afisat undeva la intrare meniul zilei. mi-am aruncat privirea, nu retin exact ce-am citit in fiecare zi, dar cert e ca nu mi-a sarit nimic in ochi, nimic suspect.

sper sa fie bine pana la capat, ceea ce va doresc si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Am revenit. Daria era ff deshidratata, nu mai raspundea la nici un stimul, era mai tot timpul lesinata. A tinut-o pe perfuzi si acum am venit acasa, dra miane mergem iar sa-i faca...

Acum a papat un castron mare de zeama de supa... si e ff vioaie...

Mergi la inceput

nocom, bine ca si-a mai revenit!!!
of, imi pare rau ca treceti prin asta! iti doresc multa putere si sa va reveniti repede!

Mergi la inceput