Bobocei de sept-oct 2008 (272)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Eu am prin firma la care lucrez un abonament la Medicover, in cadrul caruia investigatiile din timpul sarcinii sunt gratuite. Am fost la un noname, oricum la Medicover sunt toti o apa si un pamant. Nu am nici o legatura cu dr asta. Bineinteles ca in Iosup am infinit mai mare incredere decat in taranoiul asta.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Kllemi ha ha ha or fi frati ???Ca recunosc si faza ai cu gustatul din oale zicand mmm e bun... vrei sa iti pun???Ah nu doar gustam putin

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

nerantula chiar ca a fost ciudat la 11 sapt. sa faci transvaginala...dar nici macar nu ai intrebat de ce asa??

dya dar faci ceva mancare de paste .... eu nucred ca fac nimic suntem invitati la nasi....ei bine oua si cateva sarmalutze tot o sa fac

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

lumi, am auzit numai de bine de cresa asta. Incearca o prietena sa-si inscrie fetita aici dar nu reuseste ...

Carnea de miel este greu digerabila. Noi o facem cu tot felul de ierburi care sa ajute digestia dar tot "grea" ramane. Normal ca o sa-i dau sa guste putin, dar doar daca vrea. Daca nu cere, eu nu ma ofer ;)

Nerantula, si eu parca am facut transvaginala prima data, faceam pp pe mine rau de tot si nu mai reuseam sa ma tin daca m-ar fi "mangaiat" pe burta. Eu am fost la M. Steriu la Medlife, foarte buna!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

despre carnea de miel (pentru ca este un articol destul de lung am sa pun link-ul si va uitati daca vreti):

http://www.r e v i s t a f e l i c i a . r o /articol_1005709/carnea_de_miel_pro_si_contra_.html

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am terminat si noi temele pe azi..uff ce ma bucur ca maine e ultima zi si apoi vacanta

Carne de miel:noi nu mancam(eu si copii)sotzul da...de la maica-sa

Dya deci si voi singurei??Puteam sa ne tinem companie daca stiam,eu n-am adormit pana pe la 12 si...Imi pare rau ca s-a agravat problema cu mama ta...noah las',sanatosi sa fiti in rest toate trec..oricum astept sa ne vedem

Nerantula ce ciudat...macar n-ai platit,desi poate preferai sa platesti si s stii mai multe,nu mai zic de dr.

Kllemi asta cu taiatul pe fund de lemn se practica si la noi

Lumi succes total...de acum incolo va fi tot mai bine

Andy_g ai avut o perioada tare grea

Nocom te asteptam cu vesti sa fie totul bine.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

lumi ma bucur ca azi a fost mai bine....din ce, in ce mai bine ..bravo...ei cu timpul isi vor da si ei seama ca mami nu-i lasa acolo definitiv

asa indraznesc sa sper si eu. da' sa-i fi vazut reactia lui Robi (el e lipiciosul) cand ma vede si stie ca vin sa-l iau... cum alearga la mine cu manutele intinse si cum imi spune el acolo cate si mai cate... of.
as fi putut sa jur pana acum ca hunii nu-s mamosi. si totusi...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Laura nici eu nu am dormit pana pe la 1Astazi vine sperLa noi cu fundul de lemn daca ar fi numai taiatul ar mai fi cum ar fi dar mai si mananca de acolo si mai pune si alte ,,ingrediente" pe el gen maioneza, mustar etc.Cam asa faceau si acasa la ei.
Cu sotu sa il tot intrebi ti-a placut mancarea ? e buna? etc. incet incet se mai dau pe brazda.
Si eu abia astept sa ne vedem
Lumi sa stii ca la gemeni asa e unul e tare lipicios celalalt mai putin.La sotu el era ala lipiciosu

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mimihoo, inca nu pot sa ma pronunt cu privire la cresa asta, e prea devreme. parerile sunt impartite, s-a discutat mai demult si aici pe forum, nu cred ca ai apucat sa citesti.
cert e ca dupa 6 zile scaunele sunt normale (deci papa bun, variat, in 6 zile le-au dat 6 tipuri de mancare la pranz, loc curat, asta pe langa ce-am vazut cu ochii mei, ca le-am cerut si mancarea sa mi-o arate), hunii au un tonus bun, nu-s speriati, nu tipa ca din gura de sarpe cand le vad pe educatoare, stau la ele in brate, stau la pupat (ceea ce e muult, ca nu fac asta cu oricine).

si cred ca am inregistrat deja cateva progrese, coincidenta sau nu, de cand merg la cresa Robi nu mai adoarme leganat pe picioare, si asta ptr ca nu mai vrea el, chiar din a doua zi de cresa!, Edi a inceput sa spuna cateva cuvinte, pana acum vocabularul lui era format din 'mama' si 'ma', acum spune si 'tata' si 'papa', cu directie, au inceput sa interactioneze mai bine si intre ei... bine, asta era oricum inevitabil, dar poate contactul cu alti copii a declansat apropierea asta acum.

una peste alta, deocamdata sunt in stand-by, nu-i rau, dar o sa mai treaca ceva pana sa ma covinga ca e bine.

laura, si eu am fost aseara fara husband, e adevarat ca doar pana pe la 01.00 si nici somn n-am avut. offfff

dya, daaa, unul lipicios, unul independent, unul cumintel, unul nazdravan. sa nu cumva sa ma plictisesc.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Lumi mai vroiam sa te intreb tu stii zilnic ce au mancat cat etc??Si cam ce mancare li se da acolo?Le paseaza mancarea?

Diana

Mergi la inceput