Bobocei de sept-oct 2008 (272)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nocom, imi pare rau ca Dariuca e bolnavioara, sper sa isi revina cat mai repede!
Lumi, bravo hunilor ca te-au mai inveselit, mami!
Xor, mult curaj!

Eu am fost la o porcarie de ecografie la Medicover, am pierdut vremea degeaba, un doctor imbecil, eco a durat 3 minute, a fost transvaginala!!!! si, bineinteles, nu a vazut sexul. Asa e cand e gratis , dar la astia parca e prea de tot!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

claudinna si multumesc pentru grija
dya eu stiu ca joia se vopsesc ouale???sper sa stiu bine
anca multumesc ca le-ai anuntat pe fete....voi ce mai faceti??
lumi
mimihooeu nu o sa-i dau carne de miel lui Andrei...doar daca pofteste si atunci ii dau doar sa guste ca stiu ca este destul de greu digerabil pentru stomacelul lor...oricum noi gatim mult pui si de pasti vom face la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, la cresa au vacanta ca orice scolarel, cum e si acum de Pasti, sapt viitoare de exemplu. vara insa nu e la fel, adica au vacanta numai luna august. o sa mai aiba ceva in septembrie, nu stiu exact perioada, oricum nu toata luna. in rest, vacantele de peste an, ca la scoala.
in august o sa ne luam si noi concediu, ma rog, sotul din dotare, si o sa profitam sa mergem prin plimbari cu ei.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nerantula transvaginala la varsta asta de sarcina(ca tu ai peste 11 sapt nu?)??Pai se vede bine si la eco normala mai alea ca tu nu esti vreo supraponderala.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

nocom multa sanatate Dariei...sper sa nu fie nevoie sa stati in spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nerantula, imi pare rau ca ai fost dezamagita.. of
si eu ma intreb de ce a fost transvaginala...

andy_g, traditia spune ca ouale se vopsesc in Joia mare, cand a fost rastignit Iisus. daca totusi nu ai avut cum atunci, cica nu e cu suparare daca le vopsesti sambata. cam asta e.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Da, Diana, si eu am ramas interzisa. Imi pare rau ca nu am iesit in secunda aia din cabinet, dar eu is mai lenta la reactiile spontane si am zis ca nah, hai sa vedem poate totusi o iesi ceva ..
Plus ca a iesit mai mica cu 3 zile, in timp ce la Iosup era mai mare cu 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Da, Diana, si eu am ramas interzisa. Imi pare rau ca nu am iesit in secunda aia din cabinet, dar eu is mai lenta la reactiile spontane si am zis ca nah, hai sa vedem poate totusi o iesi ceva ..
Plus ca a iesit mai mica cu 3 zile, in timp ce la Iosup era mai mare cu 8

Eu zic sa ai incredere in Iosup am inteles ca e un bun ecografist.Acum aici ai fost la medicul tau care iti urmareste sarcina???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

A adormit si Radu. Iar am bantuit toata ziua.

Meniu de paste - eu nu ma mai bag sa fac toate minunatiile..pierd toata ziua in bucatarie si apoi arunc la caine..mereu raman cantitati industriale. Asa ca anul asta fac ce e strict necesar adica: oua vopsite, drob, ciorbita de miel, friptura de miel si pui, icre.
As mai face o salata dar nu sunt hotarata de care.In rest cruditati- rosii, castraveti..din astea.. cu branza proaspata. Probabil o sa cumpar un tort de martipan. Am luat la ziua mea si mi-a placut mult.

Diana ouale se vopsesc in joia mare..adica maine.E prima data cand vopsesc si eu..pana acum le vopsea mama. Eu am luat vopsea sidefata - si abtibilduri..cred ca o sa fie nebunie cu Radu.
Mi-aduc aminte cand eram noi mici- la bunica si am dat iama in castronul cu oua ..n-a mai ramas unul neciocnit

Mimihoo de ce nu e bine sa dam carne de miel la copii??

Eu sigur o sa-i dau lui Radu si ciorbita de miel si drob. Daca a mancat el ciorba de peste..care petru mine e ycsss....
Noi mancam toti 3 la masa..numai ca eu apuc sa pap dupa ce se satura Radu

Nocom multa sanatate Dariei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lumi ma bucur ca azi a fost mai bine....din ce, in ce mai bine ..bravo...ei cu timpul isi vor da si ei seama ca mami nu-i lasa acolo definitiv

dya exact asa face si al meu sot, tot ce mananca taie pe fundu de lemn...ma umple de nervi....sau mai are obiceiul (prost) sa vina de la serviciu si-l intreb "ti-e foame?" el zice "nu" ok il las in pace si cand il vad, tot bagat in oala de pe aragaz "vrei sa-ti pun in farfurie?", "nu, gata, doar am gustat"....mai stau putin iar e bagat in oala si deja incep sa urlu " da pune-ti domne in farfurie si mananca daca ti-e foame"..."nu mie foame...dar e buna si am mai luat o gura"....AAAAAAAA...acum am tzipat
Deci in concluzie, este ca toti sunt o apa si-un pamant

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput