Bobocei de sept-oct 2008 (272)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babytza sa stii ca si miede abia astept sa fac mielul.Multum mult de reteta.
Sper sa avem si mielu ca tati nostru are timp abia sambata sa mearga dupa miel

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

buna intrebare, daca dam miel la copil mic. Eu cred ca n-ar fi bine, voi ce ziceti?

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

andy_galro, prin ce-ati mai trecut si voi! ma bucur ca acum sunteti bine!! da-i baiatului sa pape sa se refaca

Mergi la inceput

Claudinna sa stii ca eu drobul il fac jumate miel jumate vita adica pun si ficat de vita asa imi place doar din miel nu imi place asa mult.Asa o sa fac si anu asta si o sa ii dau sa guste si la A daca mananca ff bine desi el e anti carne.
Eu nu cred ca mielul e interzis la varsta lor au deja multi peste 1 an jumate.Ca doar nu vor manca cant industriale.
Cu ciocolata eu ii mai dau lui A kinder felie de lapte, cioco alba, si mananca prajituri facute la cofetaria prietenei mele (uneori ni le face chiar ea deci sunt de casa cum ar veni)

Eu pana acum m-am hotarat asa cu meniul o sa fac salata de vinete(mai am in congelator si trebe consumate), salata de ciuperci cu maioneza, salata de paste cu sunca, snitele de pui si porc, chiftelute, bulete de cascaval, friptura de miel a la babytza, drob, o ciorbica, oua rosii normal si cam atat.
Am comandat cozonac si pasca si la prietena mea 4 feluri de prajituri una cu mere pt A si un tort regal (asa ii zice cu crema de cioco si visine).

Diana

Mergi la inceput

Si normal ca am o intrebare
Cu ce vopsiti ouale de Paste si cand (in ce zi)???

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

iaca si noi inapoi de la cresa. azi au plans doar 2 minute cand i-am lasat si deloc-deloc cand i-am luat. Edi statea in cap, incerca sa se rostogoleasca cand am venit. sunt tare fericita si linistita.

azi a fost prima zi (de cand hunii au inceput cresa), cand am stat in pat, am reusit sa ma relaxez si sa atipesc vreo 30 de min. 'm-a ajutat' si durerea crancena de spate, am avut o noapte agitata cu Edi, nu s-a linistit decat pe picioare si pe la 05.00 am atipit cu el asa, pana pe la 07.00. eram asa de varza, ca n-am miscat 2 ore si spatele meu era teapan dupa asta, plus picioarele amortite pana spre genunchi. ma si mir ca am reusit sa dorm asa.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

si noi mancam destul de des pe rand, asta pentru ca tati ajunge acasa destul de tarziu si chiar nu pot sta nemancata pana atunci. dar chiar daca nu mi-e foame, stau pe langa el macar sa-i tin companie, stiu cum e sa mananci singur. in we si seara mancam mereu toti patru, adica eu si tati mancam, hunii misuna pe coltar pe langa noi, isi fac de lucru la cuptorul cu microunde si mai papa si ei cativa dumicati de painica. eu nu ma agit sa gatesc des si sofisticat, ca tati e mai mereu plecat si nu-mi vine sa gatesc doar pentru mine. pentru huni nu se discuta, gatesc zilnic sau o zi da, una ba.

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Clau, daca o sa-mi ceara atunci cand mancam noi o sa-i dau. Alexa papa miel doar daca nu stie ca e miel. Oricum facem friptura de pui pt copii. Eu ma gandeam sa nu le pice greu la burtica. Drob fac numai din ficat de pui deci si d-asta le dau daca cer.

Mergi la inceput

nocom, sanatate multa, imi pare rau ca s-a ajuns aici. va tin pumnii sa fie totul bine!

mimihoo, intoarcem pupicuri dulci catre voi!! ii duc pe huni la cresa de stat, titan IV.
de ce nu e bine sa dam miel copiiilor? scuza-mi ignoranta, dar chiar nu stiu, n-am citit nimic despre asta....

nerantula, ma bucur mult pentru noaptea avuta!
asteptam vesti de la eco!

xor, sanatate multa lui Mark!
imi pare rau de vestile nu tocmai ok cu job-ul, dar asta e, n-ai ce face... lasa ca la gradi o sa fie bine, mai greu startul, dar o sa fie bine, eu va tin pumnii stransi tare!

andy_g

alina, noi nu prea ne omoram dupa carnea de miel... as face un stufat totusi, sa vaz cum il apreciaza hunii.

dya, eu vopsesc outele maine, prima tura. si sambata, a doua tura. nu fac multe, dar am planificat multe pentru maine si nush cum o sa stau cu timpul.
inca nu stiu cu ce vopsea sa le fac, probabil cateva cu vopsea din comert (in ideea ca le voi da si hunilor sa guste si poate n-o fi asa toxica) si pentru noi, desi nu e ok, cu vopsea vopsea, cerneala... ma rog, o fi un tip anume, se foloseste in tipografii din cate stiu. si stiu ca nu e ok, dar la cate oua mancam noi...

Mergi la inceput

Lumi ma bucur ca incet incet hunisorii se acomodeaza.Demult vroiam sa te intreb o sa ii duci si pe perioada verii?De fapt mai exact vroiam sa te intreb cate e vacanta la cresa sau nu e deloc??
Laura am vazut ca ati fost singurei si noi la feldar cum zici tu deja ne-am obisnuit

Diana

Mergi la inceput