Bobocei de sept-oct 2008 (272)
Raspunsuri - Pagina 15
andy.p spune:
Buna dimineata si de la noi...avem 5 grade,sper sa se incalzeasca.
Multumesc de cafea..tare buna eee
Azi e ultima zi de scoala ,apoi vacanta..Andy a dus invitatiile de ziua lui sa le dea colegilor![]()
Bravoo Deea,sa o lasi pe mami sa dorma asa cat mai des.
Babytza ma bucur ca e k David!!
Lavinia super pozele,vine vremea buna si ne vedem
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
luminita2008 spune:
neatza!
intru scurt, sa va impartasesc din bucuria mea mare mare: azi n-au plans deloc deloc hunisorii cand i-am lasat la cresa!!!

inca nu-mi vine sa cred, oare n-am dus alti huni la cresa???
acu' fug la smotru.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza In schimb avem frichineloza acuta |
Faaata... io zic sa-i dai musai antibiotic... si un Peritol cred ca ajuta.
Sanatate!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Lumi ce veste minunata !!!!!! Felicitari voinicilor !!!!!! 

Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
Faaata... io zic sa-i dai musai antibiotic... si un Peritol cred ca ajuta. |
Nu Ada, am vorbit cu dr si a zis sa mergem pe homeopate. Am doua variante : fugaritul cu fierul incins prin casa sau bataie la fund frichineilor
Babytza si puii
Valentina
David
gaia.nevia spune:
In alta ordine de idei, neatza si o
sa serviti si de la mine, ca altceva nu sunt instare sa fac.
Anul asta o sa facem Paste cu ce se gaseste prin comert. Si curat, daca face TL vineri cum a promis, altfel, era curat de saptamana trecuta.
Daca faceam brad, mai era ceva, inveselea atmosfera nitel...
Nu-mi scade febra... astept cu interes antibioticul pe ziua de azi, poate poate. Mi s-au tras ganglionii insa... dar tusesc si ma tot doare in gat (daca mananc cioburi toata ziua...
)
Teo tuseste si el, si ce ma sperie mai tare, ca tuse am mai vazut... este ca are glandele tari pe gat si el. Doar in dreptul amigdalelor, dar se simte fara dubiu, daca m-am prins eu pana sa pun mana.
Am vorbit cu dr. care nu poate sa ajunga si la noi, si o cred ca stiu ce e pe capul ei... mi-a zis ca de obicei cand se inflameaza glandele e si infectie bacteriana (adica fix cum am eu in gat) si sa ma pregatesc cu augumentinul... daca pana diseara nu cedeaza si nu-i mai bine, sa incepem. Na, ca nu luasem antibiotic de la craciun 2008, sa nu ne mai laudam...
Oare urmeaza Radu? Oare daca luam antibiotic eu de la inceput, ii scuteam pe ei? Intrebari fara sens... si fara raspuns, dar na.
Numai copiii mei se imbolnavesc de Paste si de Craciun? Sa-mi fie jena sa sun dr. "sarbatori fericite, dar stiti, noi iar avem nevoie de dv acuma cand vroiati sa faceti shoppingu' de sarbatori...)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
gaia.nevia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui babytza
Nu Ada, am vorbit cu dr si a zis sa mergem pe homeopate. Am doua variante : fugaritul cu fierul incins prin casa sau bataie la fund frichineilor Babytza si puii Valentina David |
In dilutie infinitezimala, FFI si BFF, de 3-4 ori pe zi? Nu de alta, dar as incerca si eu...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi