Bobocei de sept-oct 2008 (272)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Sa-mi ziceti si mie cand va vedeti saptamana viitoare... poate ajung si eu sa-mi iau homeopatele de la tine. Alea serioase, mai ales spray-ul de calendula, ce bun era de dat in gat acu...

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Lumi, ce veste buna!
Eu tot nu stiu daca s-o las pana la 2 sau pana la 6 ....offf!

anamona, e atat de mica Tea ca inca incape in scoica?? Eu recomand in continuare scaunul de la pegperego, iseos ifix :)

sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Lumi, ce veste buna!

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Desi TL e de parere ca gresesc, si ca o sa trag din nou in august cand ii voi lasa la program lung, eu nu pot de-acum sa ma despart atata de ei. Vreau sa profit de timpul ramas, si asa scurt, ca sa iesim in parc, sa ne plimbam, sa ne jucam. Cred ca ajunge socializare pana la ora 13.

V-am zis? Pentru Teo se vede clar ca gradinita ii trebuia.... Deja stie un cantecel si e si dispus sa-l cante (mai stie si altele, invatate acasa, dar refuza sa le reproduca!!!), si se vad schimbari la el in felul cum vorbeste, cum relationeaza.... suuuper!!!
Nu zic ca nu poate invata si acasa tot felul de lucruri... dar e diferit, clar, in colectivitate. Sa speram ca si "fizicul" lui va fi de acord si ca va fi sanatos ca sa mearga cat mai des.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Lumi, ce veste buna!

anamona, e atat de mica Tea ca inca incape in scoica?? Eu recomand in continuare scaunul de la pegperego, iseos ifix :)

sanatate!

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mimihoo, aveti peg perego iso fix?

Imi poti da te rog mai multe detalii...de unde l-ai luat ?Pret?
Este numai cu baza de isofix separata de scaun,nu?adica nu e ca cele care au deja incorporat isofixul in scaun...
Este baza aceea care mai are un sprijin si de podeaua masinii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Da, ai dreptate, dar eu cred ca daca ma duc sa o iau la 2, e chiar ora ei de somn pe care o sa o intarzii, ca o sa ajungem pe la 3 acasa si o sa doarma pana la 6-7 si nu mai iesim afara ...
Nu stiu ce sa fac .. sunt ganduri pro si contra pe care vi le spun si voua, inca n-am luat o hotarare decisiva. Cred ca Sofia ma va ajuta sa iau hotararea. Va fi in functie de ea ... o sa sun dierctoarea din ora in ora :)) si daca la 1 ii este bine n-o mai iau la 2 .. o sa vad. sunt atat de nehotarata :((

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Dyanira

Iti eram datoare cu un raspuns...sorrry for intirziere..:
raspunsul este DA ai ghicit..(ai cistigat potul)..Gruia a fost "sursa noastra"

Cit priveste nedumeririle legate de constipatie..am sa incerc sa iti dau mai multe info ..si tu analizezi daca puiul are si alte simptome sau nu.

Giardia afecteaza negativ functionarea bilei; de aici tulburarile gastro-intestinale ( diaree, constipatie, balonare, dureri de burtica, varsaturi, greata, lipsa de apetit). Cu timpul insa perturba serios si activitatea ficatului mai ales ca elibereaza si o toxina care poate da reactii pe piele (la noi petele semanau cu o dermatita atopica foarte usoara ). Vezi si analizele de ficat care nu au fost ok in cazul bobocelului denisei.g . Mai pot fi simptome de genul : copilul se freaca la nasuc des, sau isi duce mina la fundic.
De obicei simptomele sunt mai evidente la infestare, cind sunt crize de eliminare (la luna noua sau luna plina sau cind se ia tratament deparazitar) sau atunci cind sistemul imunitar e mai solicitat (o raceala, bronsita, etc). In rest , dupa instalarea ei , cele mai uzuale simptome sunt durerile destul de acute de burtica si agitatie in timpul noptii (treziri dese).

si va doresc sa fiti sanatosi!

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza!

babytza si al meu a luat virusul acela....hmmmm...dar nu stiu de unde....ba stiu...cred ca s-a nascut cu el asa ca nu stiu daca mai avem scapare
nocom ma bucur tare ca e mai bine Daria

lumi, laura, ada, babymom, nerantula, nikolici,clau, irina, pio, mimi all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Au iesit analizele ! Nu avem giardia !!!!
In schimb avem frichineloza acuta E atunci cand ai mancarici in fund si tipi de cate ori nu primesti ce doresti Asta are soricelul meu. Si din pacate am aflat ca se transmite mai departe . Din pacate efectele sunt ireversibile. Odata infestat cu acest virus, copilul capata un martz de care se scapa foarte greu. Acest martz, reprezinta o martzaiala acuta a puiului si cu greu ii mai intra cineva in voie. Se ajunge uneori pana la vestitul tavalit pe jos si dat din picioare
Va rog sa aveti grija la acest nou virus care circula prin oras (si nu numai in Bucuresti ) Va transforma copiii din ingerasi in balauri

Babytza si puiiValentina David

acum sincer ..nu stiu cine face cacialma

dar cine ride la urma ..ride mai bine

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mimihoo, o sa fie 'vazand si facand' cu Sofia. Planul meu era sa-i las pe huni pana la 12, sa le dau pe fuga un iaurtel, sa doarma pana la 14.00 (adica fix programul de somn pe care-l aveau inainte de cresa) si apoi in parc pranzul si joaca pana cand ne vom fi saturat. daaaar.... astia mici (ceilalti pitici din grupa) adorm in jur de 10.30. nu-i forteaza nimeni pe huni sa adoarma tot atunci (altfel jur ca faceam urat) si totusi, nemaifiind activitate prin jur, pe la 11.30 ii fura si pe ei un somn de o ora. apoi mai au un somn, fie acasa, fie in parc (daca e vreme buna, ii duc direct in parc si baga ca popa 2 ore in carut).

ce vroiam de fapt sa zic, ca vad ca divaghez, e ca n-ai cum sa stii cum va reactiona Sofia. poate de atata joaca+schimbarile de rigoare, va adormi mai repede, fara sa fie fortata, cum a fost la noi. eu zic s-o duci o zi-doua-trei si vezi daca sunt schimbari in programul ei de somn si in functie de acestea, vezi cum va ramane timp de iesit in parc.
altfel, daca poti s-o iei la 14.00, ia-o atunci si fa trecerea treptata, e cel mai bine asa. si o sa vezi ca si tu o sa te simti f ciudat fara ea, eu am realizat ca trebuie sa reinvat sa gatesc fara sa ma traga cineva de ambele picioare... se poate, dar nu mai e atat de amuzant.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

pai bine mai Lidia, si nu puteai sa zici asa de la bun inceput??? de ce asa o cale ocolita? sau nu puteai sa discuti sincer si direct in particular cu Nerantula sa-i spui ce crezi??
eu ti-am mai spus, am fost dezamagita dupa posturile tale sau dupa maniera de abordare mai bine zis, ca informatiile date sunt utile si bine venite, dar Nerantula?? eu sincer in locul ei m-as cam fi suparat...
in fine, n-are rost sa continui.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput