Bobocei de sept-oct 2008 (272)
Raspunsuri - Pagina 17
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidestefan raspunsul este DA ai ghicit..(ai cistigat potul |
Sa fiti sanatosi, si stati cat mai departe de noi, ca cine stie ce va mai ajunge ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
Mimihoo spune:
tzitziri, cred ca m-a costat 10-11 mil (1000-1100 ron) pentru ca l-am luat de la babyexpo, e mai ieftin la targuri cu vreo 200 ron, in general.. este cu baza cu tot, nu este separat Se monteaza foarte usor, poate fi folosita si centura (cand am fost plecate in brasov fara tatic, ne-am plimbat cu o alta masina care nu avea isofix si nu a fost nici o problema). este foarte usor de latzit sau culcat, sunt 2 butoane care se rotesc fara ca, copilul adormit sa simta. Si se da foarte tare pe spate, e super, ce mai :))
Poti sa te duci la cei de la Lyada la "showroom", e pe undeva prin Militari. acu nu stiu daca e mai ieftin la ei decat la altii in magazin dar poti incerca. Cred ca au telefon pe site si suna-i sa vezi daca tot atat costa.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 pai bine mai Lidia, si nu puteai sa zici asa de la bun inceput??? de ce asa o cale ocolita? sau nu puteai sa discuti sincer si direct in particular cu Nerantula sa-i spui ce crezi?? eu ti-am mai spus, am fost dezamagita dupa posturile tale sau dupa maniera de abordare mai bine zis, ca informatiile date sunt utile si bine venite, dar Nerantula?? eu sincer in locul ei m-as cam fi suparat... in fine, n-are rost sa continui. Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
crede-ma ca am avut motivele mele ..sa am abordarea asta

imi pare rau daca te-am suparat

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
luminita2008 spune:
alexa, sanatate multa, sper sa treceti repede peste asta, chiar de-o fi roseola.
nocom, pe mine ma intereseaza subiectul rotavirus, cand ai tu timp, desigur. te pup si inca o data sanatate multa!
babytzule

, si mie mi-e tare dor de voi, parca nu ne-am vazut de un car de ani! eu vreau o intalneala, daca ma primiti cu soacra sau socrul din dotare
, din pacate nu prea pot altfel... si daaaa, tare as vrea sa-l vad si pe Dragos, eu nu l-am vazut decat in poze pana acum. te imbratisez cu drag.
ada, sanatate multa si tie si lui Dorel! si eu zic ca pana de Pasti scapati!
ange, dada, sa vii si tu, ca taaare mult vreau sa te cunosc! hai sa punem de-o intalneala mai fetelor, a venit primavara, hai va rog eu frumos, dupa Pasti asa.... oo, ce bine ar fi!
ce a primit Crina de Iepuras?
babymom, sunt super pozele!
mai ales cele de la piscina!
imi place cum ii sta lui Dragos cu casca, e super! cine e fata care face baie cu baietii??
claudinna, daaa.. e f posibil ca alte trascalete sa nu mai luam, trecem la o noua etapa. ai uitat sa mentionezi rolele
. hihi
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
andy_galro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidestefan
acum sincer ..nu stiu cine face cacialma ![]() dar cine ride la urma ..ride mai bine LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) |
Mie sincer mi se pare chiar o gluma foarte reusita

luminita2008 spune:
babytza, esti mortala cu frichineloza ta... 

pardon, a soricelului! auzi, da' nu e cumva contagioasa treaba? daca ai luat si tu??? sa nu se manifeste altfel la adulti, stiu eu...
lasand gluma la o parte, ma bucur ca nu aveti giardia!
laura, ce faceti de ziua lui Andy? acush-acush vine...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
luminita2008 spune:
ada, felicitari lui Dorel pentru progrese!!

cred ca esti tare mandra.
gata, pauza s-a terminat, capu' la fund! ma reintorc la smotru.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
laureta spune:
Mey nu imi vine sa cred, am dormit pina la 9
. Sa mai plecam la Craiova![]()
Eu nu cred ca le voi da miel la fete. Personal mi se face tare rau de la el cu totul ca imi place mult

babytza si noi avem asa ceva, din pliiin
Io zic sa nu i dai Peritol totusi ca droghezi cupilu
claudinna, da am luato pe autostrada
lumi
ai baieti mari
Am inceput mesaju asta de muuult
Mimihoo spune:
Lumi, ai dreptate! Ea o sa-mi "spuna" ce si cum :)
Lidia, draga mea, exagerezi! Sofia s-a intalnit si cu Gruia si cu Izabela si le-a gustat jucariile la amandoi, mai mult ale Izabelei. Nu crezi ca ar trebui sa aiba si ea probleme cu viermii astia pe care i-ar fi luat de la Izabela care i-a luat de la Gruia ....? Este o intrebare retorica. Nu putea sa-i fi adus Stefan de la gradinita sau sa fi luat de afara ... pur si simplu?
Imi pare rau ca ai fata bolnava si sper sa-si revina cat de curand! Asta conteaza, nu sursa!
Sau poate e o pacaleala? e 1 aprilie!!!! dar chiar pe Florina ti-a casunat????
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui mamidestefan Dyanira Iti eram datoare cu un raspuns...sorrry for intirziere ..:raspunsul este DA ai ghicit..(ai cistigat potul |
Tu glumesti? Sau cacialma cum ii zici tu?
Poti fi sigura ca de la Gruia a luat Izabella giardia?! Cum faci sa fii sigura?
Nu de alta, dar Gruia a fost la ziua lui Radu, si acolo s-a intalnit cu Daria, Mikul, Anda, Ania.... si au facut toti posta niste borcanele
dupa ce si-au terfelit linguritele prin "piscina" cu bile in care se mai jucasera alti copii cateva luni (noroc ca era deschis de curand centrul de joaca, nu ca cel unde am fost de Xmas party, unde bilele aveau jeg intarit pe ele - desgur nu de acolo se putea lua giardia, ca doar era uscat jegul...de acolo am luat doar viroza cu care ne-am facut sarbatorile).
Inca nu mi-ai raspuns la intrebarea daca stii ce analiza de sange se poate face pentru depistarea giardia, si cat este de concludenta, era o intrebare serioasa, nu in gluma.
Ah... si inca o intrebare, de data asta in gluma... cand ai fost la noi acasa cu Izabella, aveati giardia, sau inca nu?!
Daca imi aduc bine aminte, anul trecut prin IOR mancara copiii nostri cu aceeasi lingurita... si statura in acelasi sling... ooo.... Doamne.... ce ma fac?!?!?!?!!!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri