Bobocei de sept-oct 2008 (272)
Raspunsuri - Pagina 18
tzitziri spune:
Mimihoo, multumesc de raspuns
Imi poti da te rog un link cu scaunul ala de care zici..eu am gasit doar separat gen asta http://www.bebebebe.ro/produse/scaune-auto/peg-perego/peg-perego-fotoliu-auto-viaggio-1duo-fix-si-baza-isofix-10039.html care are baza de isofix separat.
Al vostru inteleg ca nu e asa....multumesc inca o data!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
Foarte interesant - despre ce scaun vorbiti voi?
MAsina mea e luata si "asamblata" la fabrica in 2007, totusi nu vad unde-si tine isofixul...
Tare as vrea ca urmatoarele scaune sa aiba si alt tip de fixare decat cu centura masini...
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
laureta spune:
In leg cu giardia cica testul de sange e cel mai sigur, antigen Elisa. La noi a iesit numai negativ la amandoua, si nu cred ca Inisa n a avut nicioadata
. Ea mergand si la cresa si gradi si suge si degetul care nu tot timpul a fost curat![]()
Ei i am facut si amprenta anala pt oxiuri si tot nemec
Io le am dat Nikvorm de capu meu ca nu dormea Biancu si am sperat ca asta e probelema dar... nimic:(
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Mimihoo, multumesc de raspuns ![]() Imi poti da te rog un link cu scaunul ala de care zici..eu am gasit doar separat gen asta http://www.bebebebe.ro/produse/scaune-auto/peg-perego/peg-perego-fotoliu-auto-viaggio-1duo-fix-si-baza-isofix-10039.html care are baza de isofix separat. Al vostru inteleg ca nu e asa....multumesc inca o data! Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
mai sa fie! este bebe confort, dar nu mai apare la ei pe site ... hmmm
uite asta este: http://www. b e s t k i d s . r o /p-1871-scaun-auto-iseos-isofix.aspx
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Foarte interesant - despre ce scaun vorbiti voi? MAsina mea e luata si "asamblata" la fabrica in 2007, totusi nu vad unde-si tine isofixul... Tare as vrea ca urmatoarele scaune sa aiba si alt tip de fixare decat cu centura masini... ![]() Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Ada..poate te lamuresti www.astraclub.ro/index.php?showtopic=4718" target="_blank"> aici ....ca stiu ca tot Opel aveti
Mimihoo spune:
gaia, ar fi trebuit sa-ti scris in specificatiile masinii, la noi asa a fost.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
gaia.nevia spune:
Nu scrie, sau eu nu am gasit. Nici fizic nu am vazut nimic, si imi tot promit ca ma uit mai atent.
Oana, voi ce model de astra aveti? noi avem classic2, categoric e gandint inainte de 2006, dar de asamblat... hmmm... nu puteau si ei sa adauge isofix?
masina ta are?
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
piolica spune:
astazi se fac glume de 1 aprilie??? ar fi bine, ca vad ca discutiile despre giardia au luat o turnura tare, tare urita.
Lidia, am zis ca nu ma bag, dar daca tot am inceput pagina 13... Cred ca era mult mai intelept sa ai discutia asta cu Florina direct, plus de asta, chiar daca supozitiile tale, ca mie nu prea-mi vine sa cred ca tu poti fi sigura de asta, ar fi adevarate, tu chiar crezi ca Florina / Gruia i-au dat giardia fetitei tale cu buna stiinta? Acum, sincer, tu nu ai mai scos-o deloc pe Izabella in parc / afara de cind stii ca are giardia?
La inceput i-ai bagat cutitul in spate lui Nikole, acum Florinei. Tu chiar vrei sa gasesti vinovati sau sa gasesti un leac fetitei tale?
E mare pacat ca s-a ajuns aici.
Ada, multa sanatate. Sa va faceti bine pina de Paste.
Elsei i s-a transformat tusea seaca in tuse grasa, ceea ce e mult mai bine, am sunat-o pe homeopata si mi-a zis sa-i dau ipeca compose. Sper ca acum sa-i treaca definitiv. Oricum, se pare ca laptele de seara era o parte din cauza, pt ca azi noapte a tusit putin insa nu a mai fost nevoie de medicamente, aerosoli si alte nebunii.
Lumi, ma bucur ca totul e ok la cresa!
Lavinia, ce frumoase sint pozele. Imi era tare, tare dor de voi. Ma bucur ca v-am vazut.
o zi buna va doresc. Azi e joia mare, poate ar fi bine sa stam departe de certuri si sa ne gindim ca doamne-doamne ne-a adus niste copii minunati. Eu o sa incerc sa o duc la biserica pe Elsa azi, am primit o invitatie pentru copii la o biserica din cartier, nu cea de linga noi, din pacate, unde va fi o celebrare pentru astia mici + mult mnam mnam dupa:):))
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
gaia.nevia spune:
Piolica
o sa incerc sa-i fac si eu aerosoli lui Teo... poate scapam fara antibiotic. De vazut cu homeopata n-am nicio sansa, chiar nu sunt instare sa ies, iar ieri cand am iesit ne-a fost foarte rau, si mie si lui Teo vad.
Pare a fi una din acele raceli cand ti-e mai bine daca stai cuminte in pat pana te refaci. Fiecare efort cat de mic ma arunca inapoi.
Iar la Teo vad si mai clar asta, e miorlait plange din orice, si cum plange cum se simte mult mai rau
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
tzitziri spune:
Ada, astra h..si are...are ca niste urechiuse in spate intre bancheta si partea pe care te sprijini...trebuie sapat cu mana daca dai de ele...