Bobocei de sept-oct 2008 (272)
Raspunsuri - Pagina 19
Mimihoo spune:
Piolica, sanatate multa Elsei!
gaia, ar trebui sa se vada in bancheta din spate intre perne. Eu am la ambele "scaune" din spate.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
dyanira spune:
Ada am vazut ca intrebai daca luai de la inceput antibiotic poate scapau copii.Eu zic ca nu e bine sa gandesti asa ca iti faci numai rau.Eu ti-am zis acum vreo 2 zile ca eu asa fac cand sunt in stadiul ala cu gatu nu merge nimic altceva decat penicilina iau si in 2 zile sunt deja ca noua.
Lumi ma buucr tare pt hunii.
Ange ce a primit Crinuta?Dar tu ai inceput munca sau am inteles eu gresit din ce ai scris??
Nocom ma bucur ca ati gasit un dr bun si ca Daria se simte mult mai bine.
Irina ii ies dintisorii lui Deea??
Babymom super pozele.
Si daca tot a fost o zi a surprizelor Andrei aseara a bagat un bol de piure de cartofi cu 2 snitele de pui.Si eu si taica su eram siderati nu ne venea sa credem ca mananca asa ceva.Cred ca l-o fi ajuns foamea![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Si m-ati convins o sa vopsesc ouale azi ca parca asa stiam si eu ca se face.Insa trebuie sa aung pe jos sa imi culeg ceva frunze...Sa nu radeti dar vreau sa fac ouale mai bio asa cu coji de ceapa...Sper sa se opreasca ploaia sa pot merge cu piticu dupa buruieni.
Si acum cred ca o sa starnesc o polemica sper sa nu dati cu rosii dar eu tare stau in cumpana daca sa il duc pe A la impartasit.O sa ziceti ca sunt nebuna dar anu trecut dupa impartasanie la 2-3 zile A a facut un rosu in gat tare grav febra 40 care a trecut in 7 zile si imediat a recidivat intr-o laringita urata cu sufocare fugit la urgenta tot tacamul.Deci pe scurt eu l-as duce ca eu sunt credincioasa si cred in aceasta taina dar pe de alta parte nu sunt de acord cu modul in care se face imparatsanie cu aceiasi lingurita la toata lumea.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Si normal ca am o intrebare Cu ce vopsiti ouale de Paste si cand (in ce zi)??? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
AM tot vrut sa va spun si am uitat. SOacra mea (care a fost toata cvviata operator intr-un combinat chimic) mi-a zis ca daca am de gand sa vopsesc oua sa folosesc GALLUS PENTRU HAINE. E mai putin toxica si nu trece prin coaja ca aia de oua.
luminita2008 spune:
dya, ma bucur ca a papat Andrei! wow, la mai mare, ce sa zic!
eu incerc sa-i duc pe huni la impartasanie, desi si mie mi-e teama de contaminare cu diverse.... eu i-am impartasit pana acum de 2 ori, Craciunul trecut si Pastele trecut, si am scapat teferi. daca ma ajuta Doamne-Doamne, ii impartasesc, vreau sa trec pe la biserica azi dupa ce venim din parc, ca luni am ajuns prea tarziu, plecase preotul...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
dyanira spune:
Poate o sa radeti dar nu e gluma de 1 aprilie insa eu ma intreb de ce nu se poate merge la impartasanie cu lingurita proprie...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andy_galro spune:
dya fara suparare eu cred ca este mai bine sa credem in D-zeu si sa credem ca el are grija de noi...adica sa fim mai optimiste decat sa punem intotdeauna raul in fata

tzitziri spune:
David a fost ieri la impartasit cu buni...nu stiu daca s-a folosit aceeasi lingurita, pentru ca intre doi copilasi impartasiti preotul se ducea in altar si 'prepara' vinul...deci nu era de urmarit daca e sau nu aceeasi lingurita.
A fost un articolwww.evz.ro/detalii/stiri/impartasania-cu-aceeasi-lingurita-intre-taina-si-igiena-889268.html" target="_blank"> aici despre folosirea linguritei la impartasanie.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro dya fara suparare eu cred ca este mai bine sa credem in D-zeu si sa credem ca el are grija de noi...adica sa fim mai optimiste decat sa punem intotdeauna raul in fata ![]() ![]() ![]() de Andrei Petru(18.08.2008)_ "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |
Da ai dreptate .

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR

de