Bobocei de sept-oct 2008 (272)
Raspunsuri - Pagina 20
Joy21 spune:
Apropo de impartasanie, am fost cu Sofia ieri de dimineata, si cand a vazut lingurita nu a vrut sa deschida gura nici cum, ba chiar a inceput sa planga. Si preotul s-a lasat pagubas. Nici nu stiu dc sa mai incerc in alta parte sau s-o las pt cand va mai creste.
Anul trecut de Paste am impartasit-o, dar era mica si deschidea gurita mare la orice se apropia ![]()
Victoria, mami de
Anna Sofia,
7+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
piolica spune:
la catolici nu te impartasesti, ci doar te binecuvinteaza preotul. Sint curioasa cum o sa fie azi binecuvintarea pentru copii.
Plus ca aici nu exista icoane pe care sa le pupe toata lumea. Imi amintesc ca in Serbia erau multe icoane cu un geam deasupra, iar femeile de curatenie de la biserica il spalau fff des.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi nerantula chiar ca a fost ciudat la 11 sapt. sa faci transvaginala...dar nici macar nu ai intrebat de ce asa?? fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
eu la sanador am facut morfofetala de 12 saptamani intravaginal si nu mi s-a parut nimic ciudat in asta. S-a vazut f bine; sexul mie la 12 saptamani mi s-a parut prea devreme sa fie vazut, oricum, si nici dr nu mi-a zis atunci desi mi-a descris tot ce facea. Eu ecografii am facut doar cu dr mea. :)
Corrina spune:
Tanchiu Ada
(cred) ca m-ai trecut in listuta de 
Bai...io nu mai inteleg nimik...m-a pus dr gine sa imi fac TSHul si valoarea 3.12, chiar dc se incadreaza in limite normale (0.27-4.2) cica e mare
si m-a trimis la endocrinolog. Care endocrinolog ma pune sa iau buline si sa fac peste o luna analize complete de tiroida, cica chiar daca e in limite valoarea, dar e mai mare de 3, nu e bine
Voi ce intelegeti? Stiti ceva ref la asta? Parca nu imi vine sa iau hormoni asa, de amorul artei....Nush ce sa fac...
La eco de tiroida, dimensiunile sunt normale, dar glanda cica e discret neomogena, hipoecogena, ce o insemna asta....!Daca stiti ceva, va rog
Am trims si PM la babymom, multu` anticipat 
Mami fericita de
Mihnea-Cristian &
cu
17s5z
Mihnea se face mare
Gargaritza
gaia.nevia spune:
Cu placere, Corina!
Nu stiu ce sa zic de analize! Daca ai incredere in dr tau, mergi pe mana lui. Daca nu... mai vorbeste cu cineva, pe baza analizelor.
Te pup si sanatate multa, sa fie totul ok pana la capat!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nikolici spune:
Uite bine...dar nu as vrea sa mai discut cu voi, ca aveti pb si chiar nu-mi doresc complicatii pt. copilul meu.Apreciez ca ai spus ca David are o pb si nu ai tinut-o ascunsa.
in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
nerantulA Bai mie imi reiese din calcule ca Gruia a luat giardia de la Iza, calculand dupa rezultatele copiilor.Deci sursa inversa!Wow quel surprise!
Va ma aduceti aminte de 1 aprile anul trecut?![]()
in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
marinush spune:
Salutare!
Joy, si eu am fost cu Ana s-o impartasesc, in Duminica Floriilor. Si la fel, n-a vrut deloc sa ia, a incepu sa planga si sa strige mama-mama, desi eu o tineam in brate :) Saptamana asta am fost in fiecare zi la denie, am stat prin curte, s-a jucat. Intram si in biserica, dar se plictisea si deranja...Azi-dimineata ne-am dus la slujba,in popor se zice ca azi se impartasesc batranii, dar normal ca nu e o regula...Si, cum copii n-au fost, Ana s-a impartasit prima(si-am scapat si de dilema linguritei). A protestat putin, dar pana la urma...Cred ca s-a mai obisnuit cu parintele, vazandu-l mai des zilele astea...Na, scuze ca m-am lungit, poate va plictisesc. Oricum, mi-am dat seama ca a fost vina mea, n-am dus-o mai des...Si-o sa ma straduiesc sa ajungem in fiecare duminica...
kllemi spune:
helau fetili am fost pe afara, bate un vaaaaaannnt!! super tare
niko si eu la fel propun,sa nu mai vb. domne pina nu trece la toti copii, toate bolile ![]()
...ce rea suuuunnt 
dya spune-mi si mie procedeul de vopsire a oualelor cu frunze de ceapa, daca nu te deranjeaza....mi se pare super interesanta 
mai ada eu zic sa mai lasi cioburile alea si sa mai mananci si altceva ![]()

lumi un
MARE ptr huni ca au inceput sa se adapteze si ptr. progresele facute.....si ptr. mami un camp de 

.....ptr ca a rezistat cu stoicism 
corinna vreau sa te felicit ptr. carutzu roz...am vrut de atunci de cand ai postat mesajul dar unicul meu neuron este un pic plecat
....iar in le gatura cu analizele, zau ca nu stiu ce sa zic...cauta si tu pe net, poate gasesti ceva 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)