Bobocei de sept-oct 2008 (272)
Raspunsuri - Pagina 21
baby_boy spune:

Noua inca nu ne-au iesit analizele..maine le luam. Insa si Radu cred ca a luat ceva de la soricel....s-o lua si prin mess??![]()
Are frichineloza acuta..de azi-dmineata ..cred ca librici..nu sta locului...a zbugit-o in camera alaturata..si pana sa ajung la el..am si auzit ca plangea..s-a lovit langa ochi de toata frumusetea..acum e umflat si vanat..zici ca a fost la box
I-am dat deja cu crema de arnica. Am fost in parc si l-a intrebat un nene cine ti-a facut asta puisor? Si el..mama 
andy.p spune:
Am ajuns si noi..la fel si la aici un vant
Lumi
ce ma bucur ca e totul in ordine cu hunii si se acomodeaza,super
..daaa se apropie ziua lu'Andy,ii vom tine la un club ptr copii,asta e moda asta facem si, noi ca nu se poate altfel,se supara copilu'![]()
Corrina felicitari ptr carutzul roz,mii de
...nu stiu ce sa zic de analize,da tin pumnii sa fie bine.
Nikolici
ici printesei si burticii
Dya eu inca nu am dus-o pe Alexia la impartasit,ma tooot pregatesc,sper ca maine sa ajung cu amandoi.
Ada te-a mai lasat febra??
Nerantula sper ca nu pui la suflet ce e pe aici daaa?Te
si te imbratisez cu drag.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babymom75 spune:
corrina, vazut pm-ul. acum nu pot detalia ca-s cu pruncu' la tzatza
, dar nu trebuie sa-ti faci griji. Mie valoarea TSH imi suna bine, adica normala, dar si de-ar fi hipotiroidism (si am avut cateva cazuri la noi in spital) se face tratament cu L-tiroxina, astfel incat valorile TSH sa fie mentinute in limite normale pe tot parcursul sarcinii si nu apare NICIO complicatie.
nikolici spune:
lavinia imi era dor de tine rau.
Ai inceput munca?Am vazut pozele, tare faine dar cand ai facut inca o fetita mare( cea din baie)
.
Pupi multi!
in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
laureta spune:
Biancu nu deschidea guritza la impartasanie, credea ca era papa normal
Pina intro zi cand parintele ne a zis so intindem, si ea hap guritza mare![]()
Acuma nu o mai intindem. I arat cum papa alti copii mmm miam miam si deschid guritza maaaare si ea ma asculta![]()
baby boy pupam bubitza
nikolici spune:
laura pupici multi back.Ce mai face Alexia?Dar Andy?
corrina sa ai o fetitza sanatoasa si frumoasa!
babyboy pupi lu Rducu molipsitul.![]()
in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
_irina_ spune:
Babytza si noi avem aceeasi boala, am incercat sa o tratez cu dragoste, sa o iau in brate si sa o linistesc atunci cand se da cu scutecul de pamant. Din pacate au aparut efecte adverse si acum cand incerc miscarea asta imi da cate un cap in gura de vad stele verzi. Bineinteles ca dupa aceea se pune pe urlat de durere 
Si maica'mea imi da sfaturi "parintesti"
pai fereste-te si tu sa nu se loveasca prea tare sau las-o mai in jos sa se loveasca de
ca e mai moale.
Dya cica ne ies maselele... in sfarsit!
Cu impartasitul noi am facut cam asa am fost la biserica saptamana trecuta, dupa ce termina slujba de dimineata. Copii au fost lasati in fata asa ca am terminat repede, din pacate Andreea nu a vrut sa deschida gura si pace. Eram sigura ca o sa fie asa pentru ca ea nu primeste nimic (mai ales o lingurita cu ceva) de la nimeni altcineva decat de la mine.
Eu sper ca atunci cand va intelege ce se intampla nu vor mai fi probleme din astea, pana atunci nu vreau sa o fortez cu nimic, mai ales cu impartasania.
Anul trecut a fost un preot care insista chiar daca copilul nu voia si urla, mi s-a parut foarte sadic si deloc in spiritul crestin... anul asta din fericire am nimerit un preot care nu a mai facut-o sa planga.
Ah, si o batrana de acolo cand a vazut ca nu a luat copilul impartasania m-a sfatuit sa ii mai dau din cand in cand copilului apa cu vin
si atunci in mod sigur o sa fie obisnuita si nu vor mai fi probleme.
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Ah, si o batrana de acolo cand a vazut ca nu a luat copilul impartasania m-a sfatuit sa ii mai dau din cand in cand copilului apa cu vin si atunci in mod sigur o sa fie obisnuita si nu vor mai fi probleme. |
wow, ce sfat super tare!!!! de unde l-o fi scos mai frate????
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
Corrina, felicitari pentru caruciorul roz!
Nikole, ce se intimpla anul trecut de 1 aprilie? ceva memorabil? eu habar nu mai am, ce minte scurta am. ptiu... si nici macar nu mi-s gravida...
Piolica si Lizuca (12.09.2008)