Bobocei de sept-oct 2008 (272)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Laura pai asa si trebuie la club ca e baiat mare.Cand tineti ca poate ne vedem la club
Irina bafta la iesit masele sa treaca repede ca apoi va pregatiti de canini.Ce tare baba de la biserica
Nikolici chiar ca m-ai facut curioasa cu ce era anu trecut pe 1 aprilie eu am asa memorie scurta
Corrina nasa mea are valorile tsh aproape de 5 si are o fetita de aproape 2 anisori santaoasa, frumoasa si desteapta foc deci eu zic sa stai linistita.
Kllemi deci eu fac asa pun foile de ceapa (am strans intr-o punga de vreo 2 sapt) intr-un vas peste ele pun apa clocotita le mai las sa fiarba asa in apa vreo 20 de minute le opresc si pun 2 linguri otet.Apoi pregatesc ouale le spal le degresez le pun cate o frunza de model si le invelesc in ciorap.Apoi le pun in apa cu foile de ceapa la fiert si le fierb bine.Se obtine o culoare rosie aramie sau rosu visiniu depinde daca ai si frunze de ceapa rosie.Eu am zis sa le fac asa ca pe vremea bunicii mele ca sunt mai safe adica daca vrea A sa le linga sa linga in pace.
Nu mai face nimeni asa?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

andy.p, babymom, nikolici, piolica, dyanira

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 17s5z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

Daria este muult mai bine azi!!!! nu a mai vomat deloc nici ieri nici azi, nici macar kk n-a mai facut, doar unul mic mic si tare la dr azi (asta ca sa putem face analizele... stia fata ca ne trebuie musai!!) Nu am mai facut azi perfuzii cu glucoza si sarurir pentru ca nu mai era nevoie, mai era deshidratata dar nu atat cat sa necesite hidratare in vena

La ora 4 ne ies si rezultatele la kk, sa vedem excat ce a avut/are

piolica pai asa si la noi, ti-am zis ca ne-a dat medicamente doar saruri de rehidratatre si regim alimentar. A zis ca daca e virus trece de la sine, daca nu vedem ce si cum...

Nu cred ca nu-ti mai aduci aminte discutiile de naul trecut de 1 aprilie!!!! Eu rad si acum cand imi amintesc!!! Poate de Eva iti mai aduci aminte....

lumi esti cu adevarat norocoasa ca s-au obisnuit hunii asa de repede la cresa, eu cred ca un rol important il are personalul de acolo! Felicitari!!

Eu astazi gatesc din nou 3 feluri de ciorbe/supe si 4 feluri de felul 2, caci plecam dni nou la cabanuta din apuseni pentru 2 saptamani, si maine o luam din loc....

intru mai pe seara sa mai stam la discutii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nikolici ,multumim de intrebare...Alexia e din ce in ce mai rasfatata..ma gandeam la voi intr-o seara:tot asa greu adoarme K?ca la noi e jaleee,nspe mii de invarteli,etc.Andy abia asteapta sa vina ziua lui si party-ul

Dya daaaa sigur ca ne vedem la club,e in 10 aprilie,asa ca sunteti aici

Nocom ca ma bucur ca e bine Dariutza ,distractie placuta la munte

Piote

Irina m-a busit rasul ff tare baba.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nocom, ma bucur fff mult ca Daria e bine, deci si doctorul vostru a fost pentru evacuarea virusului? Hmmm, o sa vorbesc si eu cu noul pediatru al Elsei, care e pediatru - homeopat, ca pe mine m-a pus pe ginduri ce mi-a zis amica mea din Olanda.

aha, acum ca-mi zici de Eva mi-am amintit, a fost mistocareala cu biberoane cu cristale si trandafiri nu stiu de care... uitasem de mistoul de atunci.

Laura, pup you back! I-ai luat cadou lui Andy? Sa stii ca mi-a placut ff mult de el in poza de la scoala (aia in rama neagra, care nu ti-a palcut tie. E ffff frumos, o sa rupa multe inimi, poate ca o face deja)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Asa, m-am linistit si eu un pic... Azi n-a venit femeia la curatenie, deci toata treaba a ramas in capul meu, dar n-am chef dom'le si pace! mai bine o forumeala cu voi, ca tot mi-a fost dooor...
Dar vad ca lucrurile iar au luat-o razna rau de tot pe-aici!
Piolica, intrebi ce a fost anul trecut de 1 aprilie? Ceva foarte asemanator, doar subiectul era altul ...

Multumesc de aprecierile la adresa baietilor mei! Poate va intrebati de ce nu apar si eu prin poze. Pai, in primul rand pe cele mai multe le-am facut cand eram doar eu cu copiii, iar atunci cand am avut ocazia sa fiu si eu protagonista imaginilor, sotul meu a avut grija sa ma surprinda, intentionat, in cele mai nevaforabile ipostaze => concluzia: trebuie musai sa slabesc!

Claudinna, . Povesti... sunt atat de multe de spus ca nu stiu ce sa selectez . Dragos, dupa episodul de puroi in gat sincronizat perfect cu eruptia simultana a 4 molari si un incisiv, mananca de imi vine sa mor! Am trecut iar la mancare pasirata, variatii pe tema iaurt, branza, fructe, in cantitati cat sa nu moara de foame, adica max. 100 g./masa. Dealtfel, cred ca se vede si in poze ce "sunculite" are pe el, nu? Simt ca ma apuca disperarea!

In rest, e un dulce! Cumintel pana vine vorba de mancare, intelege toate comenizile pe care i le dai, tot ce-i spunem, a invatat o groaza de cuvinte, pe care le pune mai nou in propozitii. Azi de ex. a venit la mine pe terasa unde eu curatam geamul, pt. ca acum tencuim exteriorul, si mi-a zis: "titu aia taie" = "cutitul ala taie", in traducere. Le striga pe fetitele din vecini: "Cala"=Carla, "Manda"=Amanda, pe frate-su: "Too", pe buni: "uni", pe catei: "Pai"=Spike si "Linda", cu vocea lui cristalina de copilas, de te topesti de drag!

Mergi la inceput

peste 15 min ar trebui sa ajung cu Elsa la biserica care e cam la 1 km de noi si nu prea stiu exact unde, iar Elsa doarme dusa.

sa o scol, sa nu o scol????

l.e. m-am decis sa nu o scol, o sa o duc simbata / duminica la o biserica.

Mergi la inceput

babymom, ca tot esti disponibila pt o forumeala, tu ce zici de virusii astia, mai precis de tratament? sa-i lasam sa iasa din corp prin voma/ diaree sau sa le dam in cap cu tot felul de medicamente?

iar anul trecut, daca-mi amintesc eu bine, au fost niste mistouri adresate Evei, pe cind acum vad ca sint aduse niste acuzatii fff urite! cel putin asa vad eu. dar mai bine tac, ca mai bine ingropam securea decit sa o scoatem iar la razboi, ca e mare pacat sa ajungem la astfel de discutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mi-am adus aminte si eu de episodul cu mistourile de fapt il tineam minte ca a fost simpatic tare dar nu mai tineam minte ca a fost pe 1 aprilie.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Piolica, raspunsul meu e previzibil, nu?
Eu zic sa lasam natura sa-si faca treaba! Apoi... nici nu vad ce medicamente se pot da impotriva virusurilor. Ajutam organismul cu simptomatice, rehidratare, daca e cazul concret al enterovirozelor, homeopate pt. adeptii curentului , in rest, nu vad ce altceva.

Mergi la inceput