Bobocei de sept-oct 2008 (272)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Asta am vrut sa spun si eu... ca se glumea.
Lidia n-a mai revenit insa sa ne spuna ca da, era doar o gluma de 1 aprilie... mai seaca asa, dar gluma.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Piolica, raspunsul meu e previzibil, nu?
Eu zic sa lasam natura sa-si faca treaba! Apoi... nici nu vad ce medicamente se pot da impotriva virusurilor. Ajutam organismul cu simptomatice, rehidratare, daca e cazul concret al enterovirozelor, homeopate pt. adeptii curentului , in rest, nu vad ce altceva.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
_
"Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile."

merci mult pt raspuns. Elsa a avut Smecta pt diaree si niste siropuri / supozitoare impotriva vomei. Insa, din ce am inteles de la amica mea din Olanda, acolo nu se da nimic altceva in afara de saruri de rehidratare, ca sa lase virusul sa iasa din organism prin voma, diaree. Mi s-a parut barbar 'tratamentul' sau lipsa de tratament, insa acum ma gindesc ca poate virusul nu a fost evacuat si e intr-o stare latenta pe acolo prin corp. Am luat-o razna cumva?
Sau diareea, voma nu se opresc oricum, chiar si cu astfel de tratamente, pina virusul nu este anihilat / evacuat? (pt ca Elsa a avut vreo 5 zile de voma nasoala, chiar si cu toate siropurile/ supozitoarele antivomat)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Da, dar nu glumitele au fost problema si anul trecut, ci reactiile care au aparut dupa, cu acuzatii la fel de grave ca acum sau, oricum, cu un ton la fel de deranjant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

si inca ceva, eu m-am intrebat de ce nu apari si tu prin poze, insa vazindu-ti-l pe Dragos parca te-am vazut pe tine, asa de tare mi se pare ca-ti seamana:)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Da da si mie mi se pare ca Dragos e leit mami lui, tare mai seamana

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Am citit asa pe fuga si in spiritul de anul trecut am un sfat pt Lidia.
Propun sa o dai in judecata pe Nerantula pt ca ati luat giardia de la Gruiada vezi ca trebuie sa aduci probe concrete,jucaria cu pricina,urme de giardia pe ea,eventual urme de bale de la Gruia apoi de la Izabela....pai nu ne jucam asa de-a procesul!

Ma scuzati dar toata aceasta acuza cu giardia mi se pare aberanta si la asa discutie asa raspuns.

in rest urez sanatate multa boboceilor bolnavi!si mamicilor de bobocei care manaca cioburi

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Piolica, Dya, va pupa mama! Asa ziceti voi? Deci am reusit sa-mi fac si eu un baietel care sa semene cu mine? Eu nu prea eram convinsa de asta, pt. ca parerile cunoscutilor sunt tare impartite, dar privind la pozele mele de la aceeasi arsta zici ca e acelasi copil in imagini, doar ca sunt alb-negru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Tinand cont de faptul ca eu i-am vazut live pe amandoiDragos si mamica lui subscriu:baietel rupt din mami

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babymom cunoscutii care nu au aceiasi parere ca e leit mami nu prea se pricep la comparatii sa le spui ca asa a zis je

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Pio multumesc..si da deja avem probleme cu inima

Irinaaaaaaa nu fugiiiii!Zi-ne de voi

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput