Bobocei de sept-oct 2008 (272)
Raspunsuri - Pagina 24
Nerantula spune:
Fetelor, eu (sau Gruia) nu suntem niste victime aici, insa va multumesc frumos pentru suport 
Laura, am fost suparata, asa cum poate fi oricine cand isi da seama cat de mult se poate insela asupra unui om, dar a trecut, pierderea mai mare nu e la noi ..
Nu vreau sa verific nici un scenariu, nu am absolut nici o informatie asupra situatiei din trecut ref. la giardia si, desigur, nici una in ce priveste un eventual (din infinite posibilitati) transfer. Asa ca, dupa cum spuneam, sa aiba fiecare sanatate si, poate, ceva de invatat din asta ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
babymom75 spune:
Lumi, Nikolici, ca vad ca pe amandoua va roade curiozitatea
, ei bine, fetita din baie e Carla. E doar fetita vecinilor, nu e nora-mea, ca pe nora o cheama Maya
.
Apropo de asta, a venit intr-o zi Victor si mi-a zis foarte serios: "Mama, m-am hotarat sa ma casatoresc cu Maya!" Zic: "Si ea e de acord?" "Da", imi raspunde. "Atunci e bine!"
La gradi, vine Maya la mine si-mi zice si ea: "Eu ma casatoresc cu Victor!" " De ce?", o intreb. "Ca-i frumos si haios!", a venit raspunsul ei prompt.
Dupa cateva zile... Victor dezamagit: "Of, tu mama, Maya a spus la toata lumea ca noi ne casatorim..." Eu: "Si ce, e o problema? Rad colegii, sau ce?" Victor: "Nu, nu rad, dar acuma... trebuia sa spuna chiar la TOATA lumea?!"
Femeile astea... de mici nu-si pot tine gura ![]()
Mimihoo spune:
babymom, super faza! pupam baietii scumpi!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
dyanira spune:
Mie sincer imi pare rau ca am intrebat cine e sursa mai bine taceam ca era mai ok...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nerantula spune:
No, acum am o intrebare: vom participa la o petrecere costumata pentru pitici ... aveti idee unde gasesc eu costum de Peter Pan? ![]()
neghinita
nikolici spune:
Hai mai fetelor, nu va suparati aiurea ce om normal poate acuza acum o mamica?Pe bune!
Sa fim seriosi si serioase!Nici eu nu pun la suflet ce s-a scris, consider ca, cuiva ii trebuie maturizare urgenta si poate o sedinta la psiholog in pb de comunicare cu ceilalti.
Repet si eu sanatate puilor si lasati paranoia deoparte!
De fapt totul a fost o gluma eu stiu!
in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula No, acum am o intrebare: vom participa la o petrecere costumata pentru pitici ... aveti idee unde gasesc eu costum de Peter Pan? Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
Eu am vazut ceva ceva la CA! Nu bag mana in foc ca era si de Peter Pan!
in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula No, acum am o intrebare: vom participa la o petrecere costumata pentru pitici ... aveti idee unde gasesc eu costum de Peter Pan? Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
la Oradea! Mi-au oferit mie cand cautam costum de vanator pt. Victor!
Mimihoo spune:
Stiu ca pe Mosilor era un magazin de costume de petrecere ... insa nu stiu daca mai este acolo. Poate fetele care stau in zona sa confirme sau nu. :)
Nocom, ma bucur foarte tare ca si-a revenit Daria!!! cabana in Apuseni
, drum bun si sarbatori fericite!
Sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Nerantula spune:
Babymooooom, please help!!
Daca iti trimit banuti, nu ne poti lua si noua cosumasul? Era frumos? Oare era si marimea lui Gruia? (82cm)
neghinita