Bobocei de sept-oct 2008 (272)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Nerantula eu am luat costume de carnaval de la carnavalfiesta.ro

Acum nu am avut timp sa verific daca au si peter Pan dar de acolo se pot si inchiria...

mai sunt firme care fac pe comanda, le gasesti pe net, insa nu cred ca merita banii....

Daca ai chef si stare il poti face tu fff usor...eu asa fac de ceva vreme cu costumele lui matei de serbare si de carnaval

bafta multa indiferent cum o rezolvi!

Greu de tot oameni buni cu bagajele astea.. oricat as lua parca tot nu e destul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

victorie! n-au plans hunii nici cand i-am luat, si deloc-deloc azi tot timpul cat au stat acolo! au dormit aproximativ o ora si au papat tot la pranz. oh, yeah! sper sa tina.

corrina, imi pare rau ca nu te pot ajuta, da' daca zice si guru ca e bine, apoi de bine o fi. si sa duci sarcina pana la capat cu bine!

andy_g ne mai spui ce mai face Andreias? tin minte ca incepuse si el sa vorbeasca....

nocom, ma bucur mult ca e mai bine Daria!
drum bun si distractie placuta!

nikoliciule, absolut MEMORABIL si ff fun 1 aprilie 2009 pe forum la noi. parca demult n-am mai ras asa....

kllemi, laura, nocom, multumesc mult, fetelor! si eu ma bucur ca se acomodeaza hunisorii, parca nu-mi vine sa cred ca asa usor e... bine, nu zic 'hop' pana nu sar gardul, maine cine stie ce ma asteapta. sau dupa vacanta asta! eu cred ca 2 lucruri ne-au ajutat mult: personalul, asa cum zice si Nocom, si prezenta lui fratica.

laura, ziceam ieri ca Robi nu mai vrea leganat pe picioare, de cand merge la cresa. lucru f bun, de altfel. insa acum adoarme exact ca Alexia, cel putin o ora de fatzaieli, tumbe, invarteli si altele asemnea. zau daca nu adorm eu inaintea lui...

mussete

nerantula, eu zic sa improvizezi tu ceva. hainute verzi sigur gasesti, cu sapcalia sa vezi cum faci, desi nu trebuie sa fie identica banuiesc... sigur, asta daca mai ai timp sa improvizezi.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Te uiti bine www.carnavalfiesta.com/BaseProductsList.aspx?searchText=peter%20pan" target="_blank">aici.... si iti iese imediat

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ada, l-am vazut pe acela pe mai multe site-uri, dar e de la 5+ ani . Mici nu gasesc si nu ma pricep la improvizatii, sigur vreau ceva de gata ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nerantula, eu am glumit, dar... de ce nu!? Nu stiu insa daca au si de vanzare sau doar pt. inchiriat. Pe cand ti-ar trebui? As putea sa ma duc sa intreb si de marime. Era simpatic; imi amintesc ca avea o tunica verde cu bleu, cu pelerina, ciorapi galbeni si pantaloni scurti bufanti, verzi si o tichie cu pana. Ei voiau sa ma convinga ca e de vanator, dar clar era de Peter Pan .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babymom, poate mai esti pe faza: tu ce zici de carnea de miel? e indicata pentru copilasi micuti?

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Ada, l-am vazut pe acela pe mai multe site-uri, dar e de la 5+ ani . Mici nu gasesc si nu ma pricep la improvizatii, sigur vreau ceva de gata ..

Am sunat eu pe la furnizori dar nu au decat de Robin Hood. Tot verde...daca nu te descurci altfel..spune-mi.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Alexa, am cum sa vad o poza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am venit si noi de afara, pina la urma Elsa s-a trezit si am plecat la biserica, insa am ajuns dupa ce se terminase acea celebrare de paste pentru copii. Am ajuns la gustare, spre marea fericire a Elsei - mnam, mnam!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Babymom, nu e stabilita exact data, in jur de 24 aprilie .. cat ar cpsta inchirierea pe zi oare? Si au si marimea lui Gruia?

Mergi la inceput